Hey Gıdım Yucelen Itemler Heyyyy

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Kivi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Hey Gıdım Yucelen Itemler Heyyyy

Mesaj gönderen Kivi »

Onca maddi ve manevi emekler dökülerek efsunlu esyalar alınıyor ve bir gün bir güncelleme alnıyor 3000 de asagı vurmayan bır oyuncu 2000 bıle vuramıyor. Bu nedir? Ne yapmaya çalışılıyor. ınsanların emeklerıyle oynanıyor ama ınsanların bunlardan guncelleme oldukdan sonra haberı oluyor. yapılan bı ıs oyuncaları ılgılendırıyorsa neden bundan sonra haberımız oluyor. yapılan guncellemenın mantıklı acıklaması nedır. sahaser sılahlarmı? maxlar duscegıne o kadar ınsanın mılyonlarca para verıp aldıgı ıtemlerın maxları duscegıne sahaser sılahları daha duzgun bır hale getırsenız daha mantıklı olmazmı? madem butun hersey ikv ıcın yapılıyor pekı neden ıkv (bizler) bundan memnun değiliz. bır onerı sunsam sanırım haddımı asmam neden yapılan bu tur guncellemeler kucuk bır ankatle oylamaya sunulmuyor? İKV (BİZLER) BUNU HAKETMIYOR MUYUZ?
Resim
Kullanıcı avatarı
FreedommakeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Hey Gıdım Yucelen Itemler Heyyyy

Mesaj gönderen FreedommakeR »

Oyunu gelişitiren ve düzenliyen yazılımcı arkadaşalrla oyuncular arasında büyük bir kopukluk hatta uçurum olduğunu düşünüyorum.
Normalde bi günceleleme yaparken değişiklikler ve hatalar için geri dönüş bir geri bildirim hattının olm<sı gerekli fakat ikv de herşey tek yönlü çalışıyor sadece değişklik yapılıyor ama oyuncuların duygu düşünce ve fikirleri hiç önemsenmiyor. Döndüğüme yine pişman olucam sanırım =((
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: Hey Gıdım Yucelen Itemler Heyyyy

Mesaj gönderen Erdogan »

FreedommakeR yazdı:Normalde bi günceleleme yaparken değişiklikler ve hatalar için geri dönüş bir geri bildirim hattının olm<sı gerekli fakat ikv de herşey tek yönlü çalışıyor sadece değişklik yapılıyor ama oyuncuların duygu düşünce ve fikirleri hiç önemsenmiyor.
Düzenlemeler ile ilgili görüşleriniz için sabitlenmiş konu mevcuttur. Lütfen aşağıdaki adresten devam edelim.

viewtopic.php?f=46&t=10470

[GM]Erdoğan
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön