ANLAM VEREMİYORUM :)

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ridvan4706
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: The King RDM

ANLAM VEREMİYORUM :)

Mesaj gönderen ridvan4706 »

YA Oyunda GM ve Bunlarin Getirdigi Bazi kurallar Vardir. Bugunku Lokum ile Olan ws Yİ Kazandim Fakat karakterim sus Oldugu İçin Bolgeden Yazma Firsatim Olmadi Neyin İtirazini Yapiyosun bn şahsen 20 supra içtiysem Lokum 40 adet içmiştr ve BU WS nin Uzamamasi İçin Fazla İksire Sinir Koyuldu HA tamam ws nin ortasinda sinir koyulmasi hoş olmamiş ama Lokum adli karaktrerin 15 cani varken zaten iksir cektigi ve 5 saniye sonra oldügünü http://www.twitch.tv/ikvbeyazkosk/b/533045938 burdan bakip gorebilirsiniz yani içmek istese bile içemez süresi olur yinede güzel ws ydi bolgeden cok uzatilmasaydi daha güzel olacakti neyse finale cikan herkese başarilar iyi oyunlar :)

İlledesen THİRSTYForLOVE
[Resim*]
Kullanıcı avatarı
ridvan4706
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: ANLAM VEREMİYORUM :)

Ayrica O Kural Banada Yansitilsaydi Kimse Bu Kadar Uzatmazdi :D ha bu arada lokum okuyorsan sana hitaben dün yarin gorüsecez diyordun :D herzaman gorüşelim sirf seni sevdigim için tekme tokat daldim sana kiyamadim hemen olmene ;) ĞAĞAĞAĞĞAĞAĞAĞAĞAĞAĞ (CELLAD ) :lol:
[Resim*]
Kullanıcı avatarı
xUgUrBeYxi
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurtuluş

Mesaj gönderen xUgUrBeYxi »

Rıdvan bende anlam veremiyorum. İksir hakkı orada sonradan çıkarılmış bir şey biz sadece meseleyi kişisel olarak almıyoruz. Orada yönetimin kurallarda yaptığı hataya dikkat çekmeye çalışıyoruz. İksir hakkı denilen bir şey varsa o karşılaşmanın başında bildirmeleri gerekirdi. Mesela LOKUM 30 kk olmasına rağmen supra çekiyor neden sadece iksir süresi yenilensin diye, aynı şekilde sende 35 kk de supra çektin. Böyle bir iksir kısıtlamasını olduğunu bilsen 10 kk de supra çekerden çünkü supra 10 kk de çekildiğinde 100 kk yapıyor. Sadece karşılaşmalarda kural değişikleri olursa karşılaşma başlamadan taraflara bildirilmesi gereklidir. Burada sadece neden başlarken böyle bir şey denmedi.

Bu arada bunu Zifan'nın okuyacağını düşünerek '' Şifacıların final karşılaşmalarının başında yetkilerin kaç iksir max. kaç iksir içmeleri gerektiğini karşılaşma başlamadan önce söylenmesini belirtiyorum. ''

Bu arada Rıdvan tebrik ederim final karşılaşmasında başarılar.
xUĞURBEYx
PHoBoSxUğUrBeY

Resim
Resim
Resim
Resim
ResimResim
Kullanıcı avatarı
ridvan4706
Cin Avcısı
Cin Avcısı

tşkler ugur yanliz dedigim gibi tamam sizlerde haklisiniz fakat bolgeden cok uzatilmasi hoş deildi
[Resim*]
Kullanıcı avatarı
xUgUrBeYxi
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurtuluş

Mesaj gönderen xUgUrBeYxi »

O konuda sizde haklısınız ama sürekli aynı cevap verilince ve yapılan hatayı yokmuş gibi göstermeleri sinirleri katsayılarını yükseltti. Hiç bölgeden tartışmalara girmezdim, onu yaptırdılar bana helal olsun yönetime...

İnşallah bir daha aynı hataları yapmazlar.
xUĞURBEYx
PHoBoSxUğUrBeY

Resim
Resim
Resim
Resim
ResimResim
Kullanıcı avatarı
ridvan4706
Cin Avcısı
Cin Avcısı

neyse ugur her şeyde vardir bi hayir ;) hayirlsi neyse o olur :)
[Resim*]

“Genel Sohbet” sayfasına dön