Oyuna Yeni Başlayacak Olan Arkadaşlar İçin Aşağıdaki Linklerden BİLGİ ALABİLİRSİNİZ ..
LONCA NEDİR ; Lonca , oyuncu gruplarının kolayca bir araya gelebilmelerini, kendilerine ait sohbet kanallarından yazışabilmelerini, birlikte hareket etme kolaylığını ve loncaya özel oyun eşya ve öğelerinden faydalanmalarını sağlayan sistemdir.
Lonca lisansınla kendi loncanı kurabilir veya daha önceden kurulmuş bir loncaya başvuruda bulunabilirsin.
yakın dövüş silahları ile düşmanlarına çok yüksek hasarlar verebilirler. En dayanıklı zırhları giyerler. Yüksek sağlık puanları nedeniyle oldukça zor ölürler. Aynı zamanda yakın dövüş silahlarına göre daha az hasar veren menzilli silahları da başarıyla kullanırlar. Yetenekleri dövüş, korunma ve yaratık hiddetlendirme üzerine yoğunlaşır.
Savaşçı yetenekleri:
1 seviye : Depar, Ofansif dövüşme, Sert vuruş
10 seviye: Defansif dövüşme, Kışkırtma, Dikkat dağıtma
20 seviye: Durdurma, Sakınma, Kanatma
30 seviye: Savaş narası, Zihin toplama, Sarsılmaz
40 seviye: Süpürme saldırısı, Hedef saptırma, Ağır vuruş
2.BÜYÜCÜ /color]
Büyücüler ,menzilli savaşta, uzun mesafeden etkili büyüleri ile oldukça tehlikelidirler. Büyüleri çok çeşitli tiplerde hasar verebilir. Oyunda birim zamanda en büyük hasarı büyücüler verir. Dinlenmeden çok sayıda büyü atabilirler. Ayrıca, büyücüler “kalabalık kontrol etme” yetenekleri ile grupların başını derde sokan yaratıkları belli süreler içinde saf dışı bırakabilirler.
Büyücü Yetenekleri:
1 seviye : Meteorit, Konsantrasyon, Fiziksel bilgi
10 seviye: Buz oku, Direnç kırma, Buz bilgisi
20 seviye: Ateş çemberi, Ateş bilgisi, Meditasyon
30 seviye: Yıldırım, Yıldırım bilgisi, Büyü bozma
40 seviye: Tesla küresi, Kutup rüzgarı, Zihin saldırısı
3.ŞİFACI ;
Şifacılar , Yakın dövüşte savaşçılar kadar olmasa da oldukça etkililerdir. Ancak asıl özellikleri iyileştirme yeteneklerindedir. Başka bir sınıfta olmayan bu yetenekler yardımıyla bir grubun vazgeçilmezi olurlar. Zamana yayılmış hasar veren zehirleme gibi büyüleri oldukça etkilidir. Aynı zamanda ölen bir arkadaşlarını yeniden diriltebilirler.
Şifacı Yetenekleri:
1 seviye : İyileştirme, Zehirleme, İyileştirme bilgisi
10 seviye: Can verme, Ruh kalkanı, Meditasyon
20 seviye: Asit saldırısı, Asit bilgisi, Büyü bozma
30 seviye: Fiziksel direnç alanı, Element direnç alanı, Sakinleştirme
40 seviye: Çağrı, Cankurtaran, İyileştirme çemberi
Yeni başlayacaklar mı buna çok güldüm ona kim yardım edecek sen mi çt mi götürcen üzerini dizip sonra tılsım mı bastırcan hala gülüyorum Eee sonra ne olacak bakacak ki oyun dandik bırakacak. Oyun sarmıyor artık kardeşim ne grv ne bölge oyunun amacı para oldu para yatır karşılığını alama isyan et zaten aynı kişiler oynuyor hep oyunu full çarlar ve tılsımlar oyuna başlayacak kişi zaten vazgeçer oyundan neyse yeni başlayacak kişi bana pm atsın iki çift lafım olacak kendisine
Benim Burdaki Amacım Oyuna Yeni Başlicak Kişi Nerde Ne Oldugunu Nerde Ne Yapacağını Anlatmaktı ..
Fakat Siz ve Sizin Gibi Bazı Oyuncular Oyuncu Bile Denilemez Haftada 2 3 kez Oyuna Girenler Yüzünden Oyuna Bakmak ve Baslamak İsteyen Baslamamaktadır .. Konustuklarınıza Bakılırsa Elinizden Birşey Gelmediği İçin Oyunu Kötülüyorsunuz ..
İyi Forumlar ..
Yanlış bildiğin yolda herkesle yürüyeceğine, doğru bildiğin yolda tek başına yürü ..
ybrdelisix yazdı:Yeni başlayacaklar mı buna çok güldüm ona kim yardım edecek sen mi çt mi götürcen üzerini dizip sonra tılsım mı bastırcan hala gülüyorum Eee sonra ne olacak bakacak ki oyun dandik bırakacak. Oyun sarmıyor artık kardeşim ne grv ne bölge oyunun amacı para oldu para yatır karşılığını alama isyan et zaten aynı kişiler oynuyor hep oyunu full çarlar ve tılsımlar oyuna başlayacak kişi zaten vazgeçer oyundan neyse yeni başlayacak kişi bana pm atsın iki çift lafım olacak kendisine
Oyunu beğenmiyorsan bırak oynama. Forumda insanlarla dalga geçeceğine git "karşılığını alabilidiğin" bir oyun oyna
Konuyu açan arkadaşın gösterdiği yaratıkların hiçbirine yeni başlayan / çevresi olmayan 2 ay'dan kısa bir sürede giremez.Şaheser üret / parlat / plus al grup kur yada grup bul / gb'lerden item düşürme şansını arttırmak için arttırıcı al.
Girsede lag'dan küfür ede ede oynayacağından ne sinir kalır ne zevk
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden .. Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..