Oyunda Kesmekte Zorlandığımız Bossları ;
Karakürk - Cevriye
Hatta Daha Önemlisi
İFLİSS SOLUCAN VE DİŞİ ÖRÜMCEK
Zaten Gebere Gebere Kesiyorduk Şimdi Yumrukla Vurur Vurur Fantezi Yaparız Malum Kesilemeyecek Bu Bosslar Artık...
Bu Bossları Bize Savaşçılar Kesiyordu Savaşçılarla Gelen Düzenlemede Sağolun
ARTIK KADİM VE YEŞİL HİDRAYADA MAL MAL BAKARIZ !
Bare Böyle Saçma Uygulamalar Getiriyorsunuz Gelinde Boss Görevlerimizi Siz Yapın Kasmamıza Siz Yardım EDİN :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Süpersiniz Yönetim :@
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Süpersiniz Yönetim :@
Belki herşeyin 5-6 yücelen savaşçı toplamakla olmadığını anlarsınız?
- Phxates
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
ARKADASIM Ne Diyorsunuzsunuz Zaten Oyun Mahfolmus 2300 Vuruluyor Bu Nebicim Istir Cevriye Falan Zaten Kesilmez Belki Azul Falan Olabilir Ama Diyerlerine Kesin Bir Cvp Veremiyorum 
Her köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı...
Petcarar yazdı:Belki herşeyin 5-6 yücelen savaşçı toplamakla olmadığını anlarsınız?
Forumu her takip ettiğimde senin ukala yorumlarını görmekten sıkıldım. Ukala yorumlarını kendine sakla !
HardStyle, Hardoctor, Gentle
Eminönü
Eminönü
- OtomatikPortakal
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Petcarar burda haklı 5-6 savaşçı ile herşeyi hallederiz sanıyor genelde insanlar , çünkü oyun mantığı pek gelişmemiş Hardystyle ukala bir yorum değil bilinçli bir yorum yapmış Pet bence yorumdan ziyade oyun bilgilerini geliştirmeye çalışsan daha az boş konuşmuş olursun 
ISırırırırıırrım
daha oyuna girmedim fakat konuyu okuyunca içime bi ürperti düştü aha dedim bu sefer b... yedik bakalım nasıl olmuş garanti kötüdür (inş. yanılıyorumdur).

________________________________________________________________________________
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
Ben de sizin yaptığınız saçmalıklardan sıkıldımHardStyle yazdı:Petcarar yazdı:Belki herşeyin 5-6 yücelen savaşçı toplamakla olmadığını anlarsınız?
Forumu her takip ettiğimde senin ukala yorumlarını görmekten sıkıldım. Ukala yorumlarını kendine sakla !
Ne mesela?
Bosslara dikkat dağıtma atmadan kudreti bitirene kadar sert vuruş vurmak.
Onu geçtim ağır vuruş vurup 30sn içinde kudreti sıfırlamak.
Şimdi siz kadim hidrayı bir yerinizle kesersiniz eğer çok ağlayan olursa birkaç bilgi paylaşabilirim.
-
- Salgın Koruyucusu
PETCARAR MISIN YÖNETİMLE BAKIYOMDA ÇOK İYİ ANLAŞIYOSUNUZ.. ZATEN ÜZERİNDE PEK İTEM YOKTU ZARAR ETTİĞİN Bİ KONUDA YOK.. ÇÖPE GİDEN İTEMİNDE YOK.. SANA GİREN ÇIKAN BİŞİYDE YOK.. KEYFİN YERİNDE.. KONUŞMASI KOLAY.. HATAYA BİŞİ DEDİĞİMİZ YOK.. HATANIN 1 SENE SONRA DÜZELTİLMEYE KALKILMASI.. O KADAR DÜŞÜNCE STRATEJİ VE PLANIN ÇÖP OLMASI.. O KADAR HARCADIĞIM EMEĞİM HARAM OLSUN NE DİYEYİM..Petcarar yazdı:Belki herşeyin 5-6 yücelen savaşçı toplamakla olmadığını anlarsınız?
YA GÜNCELLEME GERİ ALINIR YADA BİZİ KAYBEDERSİNİZ...!!!
"HODRİ MEYDAN"
"HODRİ MEYDAN"
Güncelleme hakkındaki yorumlarınızı lütfen sabitlenmiş konudan belirtiniz.
viewtopic.php?f=46&t=10470
viewtopic.php?f=46&t=10470