GÜNCELLEME: Kesici, Ezici, Delici silahlar ve etkileri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
daywalker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Re: GÜNCELLEME: Kesici, Ezici, Delici silahlar ve etkileri

Mesaj gönderen daywalker »

kaç kişi her sınıftan max hasarlı bi silah dizebilir kendine
bu çok büyük bi maddiyat gerektirir
hadi bende max olmasada element papağan, gümüş diş, max hasarlı cellat satırı, kafa ve balyoz var
yani çantamda 5 silah taşımak zorundayım bundan sonra bide çifte 6 silah olucak çantada
hangi yaratık neye zayıfsa onla dalıcam sizcede saçmalık değilmi
üstelik şaheser silahlar halen daha çöp, latifler 250 vuruyomuş rezalet değilmi
ecelde 1400-1700 arası vuruyor
bu güncelleme tamamen gereksizdi yani
eskiden item belli yerlerde kasılırdı ondan çantada tek tip silahla herşey halledilirdi
girerdin kurt mağaraya baltayla olay biterdi, adayamı gidicen eline hızar alırdın o kadar basit
ama şimdi diyelim merana gidicen kaç farklı yaratık var orda her biri için ayrı silah bulundurmak zorundasın çantada
Darthwader
Ataxfilozof

Resim

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Kullanıcı avatarı
efsane534
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen efsane534 »

İkvdestek ' e 13 haziran yani derindeki sır geldikten 1 ay sora neden
Cellat satırları
İtfaiye Baltaları
Gümüş Dişler
Papağanlar
Hint sopaları
Asalar
Palalar
vb silahlar kafa koparan ve balyoza göre çok az vuruyor neden bu kadar ağır üstünlükleri var diye mail atmıştık.
Fakat gel gelelim ki uzun süre ses çıkmayınca dikkate alınmadığını düşünerekten üstelemedik.
Demekki bazı hataların çözümü için uzun zaman geçmesi gerekiyor ama şimdi daha kötü oldu.
Çünkü herkes alıştı yüksek hasarla yaratık kesmeye kimse istemezki bu saatten sora böyle bi güncellemeyi...
Neyse bekleyip görcez hep beraber vardır bi açıklamaları elbet...

Aynen beklemekten başka bir çaremiz yok ama yukarda yazılanlarda pek yanlış değil açıkcası bi düşünmek lasım aslında iyice bir neden o silahlar çöpde kafa koparanlar iyi vuruyor burda bi haksızlık wardı ve yerine getirildi ancak kafa koparan kullanan kişiler bunu kabul etmek istemiyor ve hakları gereğince çareyi yönetime isyan ederek buluyorlar..Sakin ol düşün ve öyle yaz..
En son efsane534 tarafından 24 Şub 2010 15:19 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
RuhsuzŞair
Orhanteber004
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Orhanteber004 »

efsane534 yazdı:
Orhanteber001 yazdı:LATİFİ DÜZELTTİLER SANMAYIN..!! 25 LEVEL PALADAN FARKI KALMADI BİLGİNİZE.. ONUN YERİNE BAŞKA SİLAH ÖNERİYİM DİYECEM DE BAŞKA SİLAHDA KALMADI.. EN İYİSİ BU GÜNCELLEME ALINMAZSA OYUNU BIRAKIN.. YÖNETİMİN AKLI O ZAMAN BAŞINA GELİR..
Orhan şu anda Diş-Cellat satırı-Papağan iyi vuruyor yaratıklara akrep kesmek için en iyi silah Diş.Kadim Hidradan verilen yucelen diş işinizi büyük bir ölçüde görebilir.
ULAN BANA ADAM GİT DİŞ CELLAT SATIRI KULLAN DİYOR.. BU KADAR SAÇMA SAPAN Bİ CEVAP OLABİLİR Mİ?? BEN LATİF ÜRETMİŞİM O KADAR EMEK BOŞA MI GİTSİN LAN??? BARİ SAÇMA SAPAN CEVEP VERMEYİN... YÖNETİM ŞİMDİYE KADAR 3 FORUM HESABIMI KAPATTILAR.. Bİ KAÇ SAAT İÇERİSİNDE Bİ CEVAP VEREMEDİLER.. VAYY BEE NE YÖNETİMMİŞ.. BUNDAN SONRA GÖRÜRÜRZ KAÇ KİŞİYE BIRAKTIRIYORUM.. KAÇ KİŞİNİN BAŞLAMASINA ENGEL OLUYORUM..
YA GÜNCELLEME GERİ ALINIR YADA BİZİ KAYBEDERSİNİZ...!!!

"HODRİ MEYDAN"
Kullanıcı avatarı
efsane534
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen efsane534 »

Orhanteber004 yazdı:
efsane534 yazdı:
Orhanteber001 yazdı:LATİFİ DÜZELTTİLER SANMAYIN..!! 25 LEVEL PALADAN FARKI KALMADI BİLGİNİZE.. ONUN YERİNE BAŞKA SİLAH ÖNERİYİM DİYECEM DE BAŞKA SİLAHDA KALMADI.. EN İYİSİ BU GÜNCELLEME ALINMAZSA OYUNU BIRAKIN.. YÖNETİMİN AKLI O ZAMAN BAŞINA GELİR..
Orhan şu anda Diş-Cellat satırı-Papağan iyi vuruyor yaratıklara akrep kesmek için en iyi silah Diş.Kadim Hidradan verilen yucelen diş işinizi büyük bir ölçüde görebilir.
ULAN BANA ADAM GİT DİŞ CELLAT SATIRI KULLAN DİYOR.. BU KADAR SAÇMA SAPAN Bİ CEVAP OLABİLİR Mİ?? BEN LATİF ÜRETMİŞİM O KADAR EMEK BOŞA MI GİTSİN LAN??? BARİ SAÇMA SAPAN CEVEP VERMEYİN... YÖNETİM ŞİMDİYE KADAR 3 FORUM HESABIMI KAPATTILAR.. Bİ KAÇ SAAT İÇERİSİNDE Bİ CEVAP VEREMEDİLER.. VAYY BEE NE YÖNETİMMİŞ.. BUNDAN SONRA GÖRÜRÜRZ KAÇ KİŞİYE BIRAKTIRIYORUM.. KAÇ KİŞİNİN BAŞLAMASINA ENGEL OLUYORUM..
Kardeşim sen eskiden latif ile şovunu yaparken biz Ecel kullananlar sürünüyorduk ne hakaretler işittik ama sabırlı olduk elbet gelecekte işe yarıyacak dedik umudumuzu yitirmedik yeni gelecek bölümlerde mutlaka işe yarıyacak dedik ve kendimizi bu sebepler ile avuttuk.Yücelen diş şu anda bronz+gümüş akreplere en iyi vuran silah o biraz deneme yapıpta konuş.!!
RuhsuzŞair
Kullanıcı avatarı
woLveRiNe
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Anka
Lonca: Anka Plus

Mesaj gönderen woLveRiNe »

Sevgili Arkadaşlar...Siz bu oyunu Severekmi Oynuyorsunuz.. O zaman Açın bir büyücü yada Şifacı Çar.. Onunla oynayın.. Zamanında Yok yücelen Yok urban Set DiziP millete " Sen EziKsin.. " Parasına WS atalım Diyordunuz..
Oyunun İlk başlarında şu sözlere Anlam veremedim.. " Niteliğe Değil.. Niçeliğe Bakacak diye..."
Şimdi anladım işte o sözü gerçekten...
DEV'ler Umarım Kulaklarınız çınlamaz....
O Şimdi ASKER..!
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..

http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen fenomen »

yonetım yaptıgınız hatanın telafısını yapın artık bu kadar da olmaz
oyun gerı sarar ıtemımız emegımız gıder hıcbırsey yapmazsınız
bır hata yaparsınız telafısını yapmassınız boyle yonetımmı olur
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Orhanteber004
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

BENİM LATİF MALZEMELERİMİ VERSİNLER KARDEŞİM.. MADEM ÇÖP EDECEKSİNİZ.. VERMEYECEKLERSE ZEHİR ZIKKIM OLSUN O KADAR EMEĞİM.. YAKINDADA KAPANIR ZATEN BU OYUN.. BU ZİHNİYETLE HİÇ BİŞİ YAPAMAZLAR.. YAZIKLAR OLSUN..

"HODRİ MEYDAN"
Kullanıcı avatarı
turkiye90
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen turkiye90 »

Petcarar yazdı:
turkiye90 yazdı:
Petcarar yazdı:
MasumprenS yazdı:
Petcarar yazdı:Herkese selamlar.
Arkadaşlar ben baştan söyleyeyim, hiçbir şaheseri kullanmak daha nasip olmadı.Ama bazı arkadaşlar denemişler.Meran muhafızı üstünde yapılan testlerde hasarın çok düşük olduğunu görmüşler.
Benim de bu şaheserlerin güçsüz görünme sebepleri hakkında bir fikrim var.Şimdi bu iki şaheser eşya aynı setlerle sert ve ağır vuruşu kafa koparan/rünlü balyoz'dan KESİNLİKLE daha fazla vurmalıdır.(yücelen)
Ama bu testlerde bu rakamların beklendiği gibi olmadığı görüldü.
Korktuğum başıma geldi.
Bildiğiniz gibi silahlar delici/ezici/kesici olarak ayrılır.Balyozlar ezici kılıç türü silahlar kesicidir.
Ama derindeki sır geldiğinden beri HATA MI YOKSA BİLEREK Mİ bilinmediği üzere Kafa Koparan ve Rünlü Balyoz türü silahlara bir torpil geçilmiştir ve bu silahlar hiçbir yaratığın Delici/ezici/kesici direncinden etkilenmemekte, her yaratığa aynı hasarı vermektedir.Bu ayrıcalık aynı seviye silahlarından Gümüş Diş ve Papağan'a tanınmamıştır.
Gelgelelim, hidra eklentisinden sonra oyunda çoğu kişinin ürettiği Ecel Getiren ve Latif silahları bizi daha çok şaşırtmıştır.Şaheser olmayan iki silah eserlerin şahına yakışır özelliğe sahipken bu ayrıcalık "şaheser" lere tanınmamıştır.Bu yüzden ecel getirenin ve latifin gerçek değerini kimse savunamamıştır.Yani aslında şaheserlere de bu hak verilse idi, kafa koparanla düz 4000 vuruyorsak ondan hemen hemen iki kat hızlı olan Ecel Getiren ile 3000 vuracak ve aradaki farkı anlayabilecektik.Sanırım ki delici/ezici/kesici direncinden etkilenmeyen Kafa Koparan ve Rünlü Balyoz silahları bunlardan etkilenir hale dönüştürülür ve bu hak şaheserlere tanınırsa herkes daha mutlu olacaktır.Hem şaheserler değerini kazanacaktır, hem de oyundaki aşırı şişmiş savaşçı üstünlüğü bir son bulacaktır.

Saygılar...
Peki neden bu güncelleme için 1 yıl beklendi ?
Sobee ekibinin sanırım bu hatadan hiç haberi olmadı.Bayağı zamandır bunun farkındaydık aslında ama hiç forumda / ikvdestekte paylaşmadık.Tabi herkese arka arkaya 5 yaratık kesmek tatlı geldi.Şimdi savaşçılar güçsüzüm geyiği yapıyorlar ama aslında olması gereken bu.Millet baltayla hortlak kesemiyorken bu kadar laf yapmıyorlardı çünkü aksini görmediler.Sobee ekibine sorunu çözdükleri için teşekkürler eskiden kalma bi Yücelen beril diş'im vardı şimdi sanırım birkaç m'e satabileceğim :D[/quote}
İŞTE YORUM LA AMELE SENİN İTEMLERİNİN PARASIYLA BENİMKİ BİRMİ BEN 209M HARCIYİM İTEM DİZİYİM SEN 20M HARCA İTEM DİZ SEN ÇOK VUR BEN AZ ALLAHIN GERİLERİ AZ AKILLI DÜŞÜNÜN 10 KİKŞİ GÜZEL DİYO 100 KİŞİ KÖTÜ KİM HAKLI SİZ Mİ YOKSA BİZMİ ECELİN HASARI DÜŞÜKSE SADECE ECELİ YÜKSEELTSİNLER KAFA KOPARANLARDAN NE İSTEİLER AYRICA SEN KADİMİ YAPTIN SANIRIM HOŞ BENDE YAPTIM AMA GİT VUR BAKAYIM KADİME KAÇ VURUCAN TEK KESERSİN ARTIK KADİMİ DİMİ ALLAHIN AMELESİ Bİ TARAFINIZDAN YORUM YAZMAYIN HATAYI 1 YILDA GÖRDÜLER YİNE HATAYLA KAPATTILAR SÜPER BU YOLDA DEVAM YÖNETİM
Benim her zaman savunduğum bir şey var düşünmeden iki tuşa basarak oyunun kralı olunmaz.Sonuçta o itemlerin fiyatını düşüren sizdiniz siz nasıl kullanacağınızı bilemediniz bilemeyince çöp item dediniz o çöp itemler birikti milleti kral etti hala görgüdışı tavırlarda bulunuyorsunuz.Ben kadimi değil daha yeşili bile yapamadım ama ben savaşçılarla kesmeyi düşünmedim zaten bundan sonra birkaç yüz adam toplamadan kesen çıkmaz.Kadimi tek kesemem ama 12 kişiyle rahat keserim.Bunun hatayla ilgisi yok siz maxı kendi gözünüzde yücelttiniz egonuzu tatmin ediyordunuz bak ne seri yaratık kesiyorum diye millete "ezik" diyordunuz şimdi siz bir gece takipçisini kesemiyorken büyücü arka arkaya 3 tanesini kesebiliyor.Bu konuya çok az kişinin onay vermesinin tek sebebi herkesin esas karakter olarak savaşçıyı seçmesi.Büyücüler ve şifacılar açısından şimdi "kasma" konusunda bir denge oluştu.

Asıl denge şimdi bozuldu ben egomu tatmin etmek için max hasar dizmem ama sen bence egonu tatmin için güncellemeye destek veriyon seninki emek benimki değilmi senin o itemlere verdiğin paranın iki katını yatırmışımdır ben itemlerime ayriyetten şifacı kasda göerm şimdi neyle kescen hayvanı ibni sina setle mi yoksa yücelen le mi ful yüvelen şifa 900 vuruyo 900 bu vuran 49 level bide gerisini düşün sen bi işi yapcaz diye herşeyi batırıyolar ben kime ezik dedim ben klanda bile max hasarla savaşıyom vs itemi dizmiyom dizsem önümde adam durmaz kaçar sen daha artistik yapıyon yönetici gelmiş bizi senin açtığım konuya yönlendiriyo sADECE 3 KİŞİ KONUŞUYO O KONUDA AMA 300 KİŞİNİN KONUŞŞTUĞU KONUYA HİÇ BİŞEY YAPILMIYO AL BAK 300 KİŞİ GERİ ALIN DİYO SES YOK NİYE BAZILARININ İŞİNE GELİYO SENİN GİBİ TAMAM BÜYÜCÜLER EZİKTİ AMA ZATEN HASARI YÜZDE 25 ARTTIRILDI VE ÜSTÜNE ZIRH GELECEKTİ BİDE EŞİTLENDİNİZ SAVAŞÇIYLA AHTTA ÜSTÜNDÜNÜZ AL SAVAŞÇININ MAX HASARINI DA ALDILAR HADİ HEPİMİZ BÜYÜ AÇALIM NE SAÇMA BU EŞİTLİĞİ BOZDULAR TEKRAR BAK GÖR YAKINDA ŞİFALAR İSYAN EDEECK YAZIYOM BURAYA SEN BÜYÜNLE KES 3 4 AKREP KESMEYE DEVAM BELKİ Bİ YÜCELEN DÜŞER HOŞ PARA DA ETMEZ
ResimResim

*******Turagarvsturagar********** Troyaxxturagar*******

O GÜNKÜ YORUMLAR İÇİN BENİ BANLAYANLAR TEŞEKKÜRLER SİZE ANLADIM SİZİ BEN...
Orhanteber004
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

efsane534 yazdı:
Orhanteber004 yazdı:
efsane534 yazdı:
Kardeşim sen eskiden latif ile şovunu yaparken biz Ecel kullananlar sürünüyorduk ne hakaretler işittik ama sabırlı olduk elbet gelecekte işe yarıyacak dedik umudumuzu yitirmedik yeni gelecek bölümlerde mutlaka işe yarıyacak dedik ve kendimizi bu sebepler ile avuttuk.Yücelen diş şu anda bronz+gümüş akreplere en iyi vuran silah o biraz deneme yapıpta konuş.!!
SİZ SÜRÜNÜRKEN BİZ ARAŞTIRDIK HANGİSİNİN İYİ OLACAĞINA KARAR VERDİK ONA GÖRE ÜRETTİK.. SAZAN GİBİ ATLAMADIK.. LATİF ÜRETMEYE KARAR VERDİK PEKDE MEMNUNDUK.. AMA YÖNETİMİN YAPTIĞI APTALCA BİR İŞ YÜZÜNDEN.. ÇÖP OLDU GİTTİ... BUNU KENDİNLE KARIŞTIRMA TAMAM MI?

"HODRİ MEYDAN"
Kullanıcı avatarı
Roaadonis1993
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Roaadonis1993 »

BerBaT Birşey BU YAF Normalde 2500-3200 arası çaktıım hayvana 1600 çakıorm kaldırın olmasn böle birşey YaF :evil:
Resim
İnFazTeamKronicK-IxadonisxI
Hayal Kurarken Bile Elalemden farklıyız,Biz KARŞIYAKALIYIZ...
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön