İstanbul Kıyamet Vakti

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ERSEN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

İstanbul Kıyamet Vakti

Mesaj gönderen ERSEN »

Çalışan kadrosuyla şirketiyle Gmleriyle destek ekipleriyle, insanı gerektiğinde hüzünlendiren gerektiğinde heveslendiren müzikleriyle, samimi dostluklarıyla bıraksak da vazgeçsek de her şeye rağmen arada bir bile olsa google a İKV FORUM yazdırabilen bir türk oyunu oynuyoruz.Böylesine güzel bir oyun, hikayeleriyle insanı meraklandıran, dayanışmaya kaynaşmaya dayalı bir oyun nasıl olur da gün geçtikçe meyvelerini kaybeder. Sizden ricam bu oyuna sahip çıkmanız daha adaletli,daha oynanabilir seviyeye yükseltmeniz. Unutmayın ki biz oyuncular oyunumuza sahip çıkmasını da biliriz!
Bu oyunun gidişatı böyle olmamalı.
ByERseN MBLGL

ByERseNN xMBLGLx
Kullanıcı avatarı
Symbian
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurtuluş

Re: İstanbul Kıyamet Vakti

Mesaj gönderen Symbian »

Durumu çok güzel anlatmışsın kardeşim. Ellerine sağlık.
Betbah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ne biçim lonca

Mesaj gönderen Betbah »

Kafana benzin döküp kendini yaksan yine fayda etmez.

Bu oyunu para vermeden oynayabilen var mı acaba? Sözde ücretsiz bir oyun ama ücretli oyunlardan daha masraflı

Oyunda kimse para kasamasın diye işleri zorlaştırmışlar da zorlaştırmışlar. Para kazanmak için eşya düşürüp işportacıya satmaya çalışırsın satarken sana sorar 5te 1 fiyatına satılacaktır kabul ediyor musunuz diye bir de ufacık karınca kadar bir onay kutusu koymuşlarlar kabul etmek için mouse kontrolün iyi olmalı sanki devleti satıyorsun da soruyor sana 5te1 fiyatına satmak istediğine emin misin diye :) Düşünsene onayladıktan sonra bir soru daha geliyor "Son kararınız mı ". Yani o eşyayı satarken o kadar emek sarfediyorsun ki o sattığınla sanki apartman ev araba alacakmışsın gibi hissediyorsun kendini :) Halbuki 1 örs parası bile etmiyor :)
Kullanıcı avatarı
ERSEN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen ERSEN »

Tabiki bunlar değiştirilmesi gereken şeylerden bazıları sadece.Bu oyunun her köşesinde herkesin bir anısı vardır ama artık o köşelerde in cin top oynuyor. İrticai faaliyetlerimiz keşke kaideye alınsa da eski sıcaklığı oyunda tekrar hissedebilsek.
ByERseN MBLGL

ByERseNN xMBLGLx
Betbah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ne biçim lonca

Mesaj gönderen Betbah »

TTNET'i herkes bilir tanır. TTNET'e borcun varsa "don atlet kaldım kış günü üşürüm" desen bile o üzerindeki donu atleti bile alırlar.

Bu kötü gidişin baş suçlusu oyuncularla birlikte oyunu komple satan Mevlüt Dinç'tir.

2. suçlu ise hiç bir icraat yapmadığı halde TTNET'e para kazandıran oyunculardır.

Böyle sistem avrupada veya Amerika'da olacak sen böyle oyuna tek bir ağaç bile dikmeyecen ama paraya da para demeyeceksin indirirler adamı. Tabii biz şikayetçi olduğumuz zaman "sen oyunu kötülüyorsun senin yüzünden yeni oyuncular başlamıyor" derler. Ulan benim yüzümden bu oyuna başlamayan oyuncu varsa bana 3 öğün yatıp kalkıp dua etmelidir.

HA ŞUNU DA SÖYLEYEYİM BU OYUNUN YAPICISI KURUCUSU MEVLÜT DİNÇ VE ARKADAŞLARIDIR. EFENDİM İKV TÜRK OYUNUDUR KÖTÜLEMEYİNİZ.

BANANE LAN SANKİ OYUNA BAŞLATMADIĞIM ADAM BAŞINA PARA ALIYOR MUŞUM GİBİ OYUNU NEDEN KÖTÜLÜYORSUN DİYORLAR.

AZICIK SİNİRLENDİM ONUN İÇİN ESİP GÜRLEYECEĞİM :) BİRİ GELMİŞ YOUTUBE'DA ŞURADA BURADA KARAKTERSİZLER OYUNU KÖTÜLEMİŞ DEMİŞ. ZATEN HERKES YANLIŞ BİR SEN DOĞRUSUN HERKES LEKE BİR SEN SÜTTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIKSIN. HERKES KÖTÜ BİR SEN İYİSİN. SENİN GİBİ MUMYALAR OLDUĞU SÜRECE TTNET GİBİ KAPİTAL (tabii ttnet biliyorsunuz ki şu an Türk'lerin yönetiminde değil) ŞİRKETLER ÖLÜYORUM DERSİN BİR TEKME DE BENDEN SANA GELSİN AMA ÖLMEDEN ÖNCE BİR ZAHMET BORCUNU ÖDE DER. BÖYLE YÖNETİMLER DAİMA ÇIKARCIDIR.

KEŞKE İKV TTNET'E DEĞİL DE BİR OYUN ŞİRKETİNE SATILSAYDI.

MEVLÜT DİNÇ'İ, SOBEE'Yİ KÖLE TÜCCARLARINA SATTIĞI İÇİN LANETLEYEBİLİRSİNİZ...
Kullanıcı avatarı
AntiTrollTimi1
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen AntiTrollTimi1 »

Betbah yazdı:TTNET'i herkes bilir tanır. TTNET'e borcun varsa "don atlet kaldım kış günü üşürüm" desen bile o üzerindeki donu atleti bile alırlar.

Bu kötü gidişin baş suçlusu oyuncularla birlikte oyunu komple satan Mevlüt Dinç'tir.

2. suçlu ise hiç bir icraat yapmadığı halde TTNET'e para kazandıran oyunculardır.

Böyle sistem avrupada veya Amerika'da olacak sen böyle oyuna tek bir ağaç bile dikmeyecen ama paraya da para demeyeceksin indirirler adamı. Tabii biz şikayetçi olduğumuz zaman "sen oyunu kötülüyorsun senin yüzünden yeni oyuncular başlamıyor" derler. Ulan benim yüzümden bu oyuna başlamayan oyuncu varsa bana 3 öğün yatıp kalkıp dua etmelidir.

HA ŞUNU DA SÖYLEYEYİM BU OYUNUN YAPICISI KURUCUSU MEVLÜT DİNÇ VE ARKADAŞLARIDIR. EFENDİM İKV TÜRK OYUNUDUR KÖTÜLEMEYİNİZ.

BANANE LAN SANKİ OYUNA BAŞLATMADIĞIM ADAM BAŞINA PARA ALIYOR MUŞUM GİBİ OYUNU NEDEN KÖTÜLÜYORSUN DİYORLAR.

AZICIK SİNİRLENDİM ONUN İÇİN ESİP GÜRLEYECEĞİM :) DENYONUN BİRİ GELMİŞ YOUTUBE'DA ŞURADA BURADA KARAKTERSİZLER OYUNU KÖTÜLEMİŞ DEMİŞ. ZATEN HERKES YANLIŞ BİR SEN DOĞRUSUN HERKES LEKE BİR SEN SÜTTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIKSIN. HERKES KÖTÜ BİR SEN İYİSİN. SENİN GİBİ MUMYALAR OLDUĞU SÜRECE TTNET GİBİ KAPİTAL (tabii ttnet biliyorsunuz ki şu an Türk'lerin yönetiminde değil) ŞİRKETLER ÖLÜYORUM DERSİN BİR TEKME DE BENDEN SANA GELSİN AMA ÖLMEDEN ÖNCE BİR ZAHMET BORCUNU ÖDE DER. BÖYLE YÖNETİMLER DAİMA ÇIKARCIDIR.

KEŞKE İKV TTNET'E DEĞİL DE BİR OYUN ŞİRKETİNE SATILSAYDI.

MEVLÜT DİNÇ'İ, SOBEE'Yİ KÖLE TÜCCARLARINA SATTIĞI İÇİN LANETLEYEBİLİRSİNİZ...
Resim
ERSEN yazdı:Çalışan kadrosuyla şirketiyle Gmleriyle destek ekipleriyle, insanı gerektiğinde hüzünlendiren gerektiğinde heveslendiren müzikleriyle, samimi dostluklarıyla bıraksak da vazgeçsek de her şeye rağmen arada bir bile olsa google a İKV FORUM yazdırabilen bir türk oyunu oynuyoruz.Böylesine güzel bir oyun, hikayeleriyle insanı meraklandıran, dayanışmaya kaynaşmaya dayalı bir oyun nasıl olur da gün geçtikçe meyvelerini kaybeder. Sizden ricam bu oyuna sahip çıkmanız daha adaletli,daha oynanabilir seviyeye yükseltmeniz. Unutmayın ki biz oyuncular oyunumuza sahip çıkmasını da biliriz!
Bu oyunun gidişatı böyle olmamalı.
Resim
-Anti Troll Timi No #1-

“Genel Etkileşim” sayfasına dön