Merhaba ;
ÖNCELİKLE HERKESE İYİ FORUMLAR ..
BUGÜN 27 MAYIS 2014 YAKLASIK 1 SENEDEN FAZLADIR GİRMİYORUM OYUNA BUGÜN ÖZLEDİĞİM İÇİN YOUTUBEDEN Bİ KAÇ VİDEO İZLEDİM TANITIM VİDEOSU CEKENLER OLSUN GRUb BÖLGESİ ÇEKİMİ YAPANLAR vs vs .. VİDEO YORUMLARINA BAKINCA COĞU K****TERSİZ ESKİ OYUNCULARDIR BÜYÜK İHTİMAL NEDENSE HEP OYUNU KÖTÜLEMİŞ
'' OYUNUN ADI İ.K.V Çemberlitaş BU OYUNA BASLAMAYIN ARKADASLAR OYUN PARA TUZAGI OYUN SACMA '' vs vs .. İNSANLAR TÜRK YAPIMI OLDUGU İÇİN GURUR DUYACAKLARI YERDE OYUNU KÖTÜLÜORLAR HER YERDE ..
HERKES '' Game Master '' Ları SUÇLUYOR .. ARTIK İ.K.V OYNAYAN ve HÂLÂ DEVAM EDEN OYUNCULArı BİLE GAME MASTERLARI SUCLUORLAR .. OYUNUN ÇÖKMEMESİ İÇİN DESTEK VERECEĞİNİZ YERDE FORUMA SACMA SACMA PAYLASIMLARDA BULUNUORLAR OYUNA YENİ BASLİCAK İNSAN VİDEOYU İZLERKEN VİDEO ALTINDA BASLAMAYIN SÖZLERİ FORUMDA LAG SORUNU OYUNU BIRAKIYORUM OYUN PARA TUZAGI OLDU vs vs .. PAYLAŞIMLARINIZI BIRAKIN DÜZGÜN PAYLAŞIM YAPINKİ FORUMU DOLASAN BİLGİ AMACLI OYUNA YENİ BİRİ BASLADIGINDA BİRAZDA OYUNA HEVESLİ OLSUN FORUMU GÜZELSE OYUNU DAHA GÜZELDİR DÜŞÜNCESİYLE BASLASIN YENİ OYUNCULAR ..
LÜTFEN OYUNUMUZA SAHİP CIKALIM ..
YAZIYI OKUDUGUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER .. SAYGILARIMLA SERHAT ..
Fourleafclover
Fourleafcloveer
IIxAMEDLİxII
TÜM OYUNCULAR GM LER BİLE LÜTFEN İÇERİ SADCE 5 DAKİKANI AYIR
- sero123
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: '-DOYLAİON-'
TÜM OYUNCULAR GM LER BİLE LÜTFEN İÇERİ SADCE 5 DAKİKANI AYIR
Yanlış bildiğin yolda herkesle yürüyeceğine, doğru bildiğin yolda tek başına yürü ..
Fourleafcloveer
MooDKıLLeR
Moodkiller
EminÖNü SUNUCUSU
Fourleafcloveer
MooDKıLLeR
Moodkiller
EminÖNü SUNUCUSU
Re: TÜM OYUNCULAR GM LER BİLE LÜTFEN İÇERİ SADCE 5 DAKİKANI
Böyle aman oyunuma birşey olmasın kafasıyla düşünürsen hiçbir yere varamazsın. Sen bir müşterisin ve para veriyorsun bu oyuna, doğal olarakta hizmet görmek hakkın. Yani alttan almak ya da doğruları çarpıtmak gibi bir hataya düşmemeli, istek ve dileklerini net bir biçimde belirtmelisin. Kimse lag vb. sorunlar yokken var demiyor, gerçek bu.
MEISTER
ıMEISTERı
ııMEISTERıı
Akkar Obi--Beyazköşk
ıMEISTERı
ııMEISTERıı
Akkar Obi--Beyazköşk
- sero123
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Merhaba ;
Ben Sadece Düşüncelerimi Yazdım ve OYUNUN DAHA İYİ OLMASINI BEKLEYENLER OYUNU BASKA YERDE KÖTÜLEMEYE HAKLARI YOKTUR .. OYUNUN KÖTÜLEYİP OYUNU OYNAMAYAN OLURSA GELİŞMEDE OLMAZ OYUNDA ..
Ben Sadece Düşüncelerimi Yazdım ve OYUNUN DAHA İYİ OLMASINI BEKLEYENLER OYUNU BASKA YERDE KÖTÜLEMEYE HAKLARI YOKTUR .. OYUNUN KÖTÜLEYİP OYUNU OYNAMAYAN OLURSA GELİŞMEDE OLMAZ OYUNDA ..
Yanlış bildiğin yolda herkesle yürüyeceğine, doğru bildiğin yolda tek başına yürü ..
Fourleafcloveer
MooDKıLLeR
Moodkiller
EminÖNü SUNUCUSU
Fourleafcloveer
MooDKıLLeR
Moodkiller
EminÖNü SUNUCUSU
Bu oyunu şimdiye kadar paralarımızın hakkını alamadığımız halde, belki bir gün birşey olur diye oynadık. Ne yazık ki, birşey olmadı. Ayrıca, bahsettiğin oyunu kötülemek değil, sadece yetkililerin oyuna bir düzen getirmeleri konusunda eleştiri yapmak ki bu da en büyük hakkımız. Sorunu oyuncularda arayacağına, oyuna bizim kadar vakit harcamayanlarda aramalısın.
MEISTER
ıMEISTERı
ııMEISTERıı
Akkar Obi--Beyazköşk
ıMEISTERı
ııMEISTERıı
Akkar Obi--Beyazköşk
- sero123
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Benim Bu Konuyu Acmamın Sebebi Şudurki Kardeşim Oyunun Gelişmesi İçin Daha Çok Oyuncu Daha Çok Gelişim Ama Seviyesi Düşük Olanlar Oyunun Kötülemekten Forumumuza Oyunumumuza Göz Atan Biri OYunu Oynamayı Bile İstemiyor ..
Fourleafcloveer
MooDKıLLeR
Moodkiller
EminÖNü SUNUCUSU
Fourleafcloveer
MooDKıLLeR
Moodkiller
EminÖNü SUNUCUSU
ACABA ASIL KARAKTERSİZ; KİŞİYİ BATAKLIĞA SÜRÜKLEYEN Mİ YOKSA KİŞİYİ BATAKLIKTAN KURTARAN MIDIR?
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Şimdi sen böyle yazıyorsun ya, sonra gelip neden güncelleme gelmiyor diye söyleniyorsunuz.. Acaba neden gelmiyor güncelleme bi düşünmeyi denesin herkes..sero123 yazdı:Merhaba ;
ÖNCELİKLE HERKESE İYİ FORUMLAR ..
BUGÜN 27 MAYIS 2014 YAKLASIK 1 SENEDEN FAZLADIR GİRMİYORUM OYUNA BUGÜN ÖZLEDİĞİM İÇİN YOUTUBEDEN Bİ KAÇ VİDEO İZLEDİM TANITIM VİDEOSU CEKENLER OLSUN GRUb BÖLGESİ ÇEKİMİ YAPANLAR vs vs .. VİDEO YORUMLARINA BAKINCA COĞU K****TERSİZ ESKİ OYUNCULARDIR BÜYÜK İHTİMAL NEDENSE HEP OYUNU KÖTÜLEMİŞ
'' OYUNUN ADI İ.K.V Çemberlitaş BU OYUNA BASLAMAYIN ARKADASLAR OYUN PARA TUZAGI OYUN SACMA '' vs vs .. İNSANLAR TÜRK YAPIMI OLDUGU İÇİN GURUR DUYACAKLARI YERDE OYUNU KÖTÜLÜORLAR HER YERDE ..
HERKES '' Game Master '' Ları SUÇLUYOR .. ARTIK İ.K.V OYNAYAN ve HÂLÂ DEVAM EDEN OYUNCULArı BİLE GAME MASTERLARI SUCLUORLAR .. OYUNUN ÇÖKMEMESİ İÇİN DESTEK VERECEĞİNİZ YERDE FORUMA SACMA SACMA PAYLASIMLARDA BULUNUORLAR OYUNA YENİ BASLİCAK İNSAN VİDEOYU İZLERKEN VİDEO ALTINDA BASLAMAYIN SÖZLERİ FORUMDA LAG SORUNU OYUNU BIRAKIYORUM OYUN PARA TUZAGI OLDU vs vs .. PAYLAŞIMLARINIZI BIRAKIN DÜZGÜN PAYLAŞIM YAPINKİ FORUMU DOLASAN BİLGİ AMACLI OYUNA YENİ BİRİ BASLADIGINDA BİRAZDA OYUNA HEVESLİ OLSUN FORUMU GÜZELSE OYUNU DAHA GÜZELDİR DÜŞÜNCESİYLE BASLASIN YENİ OYUNCULAR ..
LÜTFEN OYUNUMUZA SAHİP CIKALIM ..
YAZIYI OKUDUGUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER .. SAYGILARIMLA SERHAT ..
Fourleafclover
Fourleafcloveer
IIxAMEDLİxII
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
- sero123
- Şarapçı'nın Sırdaşı
ARKADAŞLAR DÜŞÜNCELERİM BUNLAR BENİM HERKESİN İYİ DÜŞÜNCESİ BURAYA OLSUN KÖTÜ DÜŞÜNCESİ İÇİNE SAKLASIN BEN SADECE İNSANLIK YAPIP OYUNA YATIRIM BENDE YAPTIGIM İÇİN KONUSTUM VE OYUNU KÖTÜLEMEYE ÇALIŞANLARA KATILMAYALIM DİYE YAZDIM DESTEK VERELİMKİ OYUNUMUZ DEVAM ETSİN EN SONUNDA KOMPİLE OYUN GİTCEK ..
Fourleafcloveer
MooDKıLLeR
Moodkiller
EminÖNü SUNUCUSU
Fourleafcloveer
MooDKıLLeR
Moodkiller
EminÖNü SUNUCUSU
İyi düşüncemi söylüyorum : Oyun, senin gibilerden arındığı zaman varlığını devam ettirecektir.
- xBeLaReNGix
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Bela World
Ben pekte öyle olduğuna inanmıyorum...
Söylesene hangi oyunun oyuncusu bu kadar fan sitesi açar?
Hangi oyunun oyuncusu böyle dergiler çıkarır?
Hatta hangi oyunun oyuncusu bir radyo kurup bütün oyuncuları bir araya toplar yayın yapar?
Tam aksine oyuncular ellerinden geleni fazlasıyla yapmakta...
Hatta forumda sürekli ''nereye gidiyor bu oyun?'' şeklinde konulara rastlamaktayız...
Bunu oyun yönetimi düşünmezken oyuncular düşünüyor...
Söylesene hangi oyun bu kadar köklü oluşum sağlayabilmiştir?
Lakin bu köklü oluşumda bir yere kadar sakin durabilmektedir...
Yaklaşık 4 yıldır neler yaşadığımız ortadadır... Büyük bir umutla büyük bir adım bekliyoruz...
İnsanlara bu oyunu oynadığımı ne zaman söylesem ciddi ciddi alay ediyorlar. Sürekli kötülüyorlar ben burada ne kadar eleştirsem de inatla savunuyorum...
Ankara Maske Kafe'de Nerull ile çoook çookkk uzunca konuşma imkanım olmuştu...
Sizlerin nasıl yorumlayacağını bilmem! Ama benim yorumum şöyle;
onlar bu işi kafada bitirmiş... Özellikle Mevlüt Dinç'ten sonra daha çok kan kaybu yaşanmış...
Yönetime daha dinamik, daha genç, hem sobee çıkarlarını koruyabilen hemde ortaya yeni fikirler koyup oyunu besleyebilen kişilerin alınması gerek...
Söylesene hangi oyunun oyuncusu bu kadar fan sitesi açar?
Hangi oyunun oyuncusu böyle dergiler çıkarır?
Hatta hangi oyunun oyuncusu bir radyo kurup bütün oyuncuları bir araya toplar yayın yapar?
Tam aksine oyuncular ellerinden geleni fazlasıyla yapmakta...
Hatta forumda sürekli ''nereye gidiyor bu oyun?'' şeklinde konulara rastlamaktayız...
Bunu oyun yönetimi düşünmezken oyuncular düşünüyor...
Söylesene hangi oyun bu kadar köklü oluşum sağlayabilmiştir?
Lakin bu köklü oluşumda bir yere kadar sakin durabilmektedir...
Yaklaşık 4 yıldır neler yaşadığımız ortadadır... Büyük bir umutla büyük bir adım bekliyoruz...
İnsanlara bu oyunu oynadığımı ne zaman söylesem ciddi ciddi alay ediyorlar. Sürekli kötülüyorlar ben burada ne kadar eleştirsem de inatla savunuyorum...
Ankara Maske Kafe'de Nerull ile çoook çookkk uzunca konuşma imkanım olmuştu...
Sizlerin nasıl yorumlayacağını bilmem! Ama benim yorumum şöyle;
onlar bu işi kafada bitirmiş... Özellikle Mevlüt Dinç'ten sonra daha çok kan kaybu yaşanmış...
Yönetime daha dinamik, daha genç, hem sobee çıkarlarını koruyabilen hemde ortaya yeni fikirler koyup oyunu besleyebilen kişilerin alınması gerek...