Tangriss - Kuklacı - Şah Kobra Giriş (Çözüldü)
- EscapisT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Re: Tangriss - Kuklacı - Şah Kobra Giriş (Çözüldü)
Agahin pis islerini bize yaptirdigini soylemissin bu nereden cikti pek bir bilgim yok
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
EscapisT yazdı:Agahin pis islerini bize yaptirdigini soylemissin bu nereden cikti pek bir bilgim yok
Selamlar,daimos yazdı:HollyShit yazdı:Beyaz kısım alıntıdır. Kalan kısımlar araştırma ürünüdür.lubnatsi yazdı:Junon - Centrion - Evocati - Funditores - İmmune
Heratera yada bilinen adıyla Junon.
HERA (JUNON)
Kronos'un büyük kızı olan Hera aynı zamanda Baş Tanrının karısıdır. Zeus kendisine bir hayat arkadaşı aradığı zaman o henüz sütannesi Markis ile birlikte yaşayan genç bir kzdı, ve Markis onu hiç yalnız bırakmıyordu. Bununla beraber bir kış mevsiminin çok soğuk bir gününde Hera ıssız bir yerde yalnız başına bulunuyordu. Birden bire soğuktan üşümüş, titreyen bir kuğu geldi ve omzuna kondu. Üşüyen kuşa acıyan Hera onu yakalayıp ısıtmak için göğsüne yasladı. Oysa bu bir kuş değil Baş Tanrı Zeus'tu.
"Hera, dedi istiyorum ki sen benim karım olasın, büyük gözlü güzel Tanrıça benim peşimden gel, OlymposTa parlak bir that üzerinde ve benim sağımda oturarak saltanat sür.
Hera razı oldu ve Baş Tanrı düğünü yapmak için karısını Kitheron dağının ormanlarla süslenmiş en yüksek tepesine götürdü. Tanrıların evlenmesine sevinen ağaçlar onları selamlamak için dallarını eğdiler ve çeşmelerden Ambrosia (Tanrıların özel içeceği) kokusu yayıldı. Bütün Tanrı ve Tanrıçalar bu düğünde bulunmak için Olypos dağından aşağı indiler. Düğün çok muhteşem oldu. Düğünde göklerin ve yerin bütün Tanrıları, perileri hazır bulunmuştu. Düğüne yalnız Khelone adındaki bir peri kızı gelmemişti. Bu yüzden tembelliğinin cezası olarak onu ağır hareketin ve hantallığın sembolü olan kaplumbağaya çevirdiler. Hera Baş Tanrının elinden tutar tutmaz yaldızlı bir bulut onları neşe içinde Olympos'un tepesine Zeus'un sarayına götürdü.
Güzel Tanrıça Hera o günden sonra; Ölümsüzler arasında, Baş Tanrının karısı, Olympos'un sultanı olarak kaldı. İlahi otoriteyi kocası ile birlikte paylaştı. O'da Zeus gibi bazen göğün en yüksek yerinde gürler, öfkeye kapıldığı zaman rüzgarın zincirlerini çözer, denizleri altüst ederdi. Denizlere sözünü geçirir ve bazen ayaklarının altında parlayan yıldızlara bile karışır onları idare ederdi.
Olympos'ta oturan bütün Tanrıçaların en güzeli en çok saygı göreni idi. Kocasının sarayında toplantı salonuna girdiği zaman bütün Tanrılar ayağa kalkar onu selamlarlardı. Onun öfekiside Zeus'unki gibi korkunçtu, tahtında otururken sinirlendiği zaman bütün Olympos'u titretirdi.
Evocati, Roma ordusunda vatana bağlılıklarıyla bilinirler.
Roma ordusunda askerlik ve görev süresini tamamladıktan sonra kendi isteğiyle tekrar orduya dönen, Lejyonerlerden daha üst düzeylerde bulunan kişi yada askerlerdir.
Funditores, Roma ordusunda hekimlik ile askerliği aynı anda yapan kişilere verilen bir sınıflandırma. Asker rütbesindedirler. Hekimlikleri bütün Roma'ya ün salmıştır.
İmmune, asker sınıfının üyeleri. Fakat sıradan bir askerin yapabileceğinden çok daha fazlasını yapabilecek yeteneklere sahiptirler.
Centrion, ordu sisteminde her 100 kişiyi yönetenlere verilen bir rütbedir. (Yüzbaşı gb.)
Bu yazı bir yerden kopyalanma sanırım. Zeus'tur yok başka bir şeydir bunlar tamamen atmadır . Tek İlah vardır oda ; ALLAH(c.c)'tır. Genede emek var eline sağlık tekrardan.
Junon, Baş Tanrı Zeus'un karısıdır. (Roma ve Yunan Mitolojisi).
Artan savaşlar, ulusların kaynaşması ile birlikte Tanrı inancı Roma'ya da gelmiş. Böylece Yunanların Olimpos Tanrılarını Romalılar da kabul etmiş, yalnız adlarını değiştirmişler. Jupiter (Zeus), Neptunus (Poseidon), Vesta (Hestia), Iuno (Hera), Mars (Ares), Vulcanus (Hephaistos), Minerva (Athena), Venus (Aphrodite), Mercurius (Hermes), Diana (Artemis) isimleri verdikleri Tanrılara inanmışlar. Hades'e Pluton, Dionysos'a Bakkhos demişler, Apollon adını değiştirmemiş olduğu gibi kullanmışlar.
Bize pis işlerini yaptıran Agah Bey değildir. Konuda da böyle bir yazı mevcut olmamakla birlikte kelime çarpıtmaları ve zihin bulandırma söz konusuda değildir.
Domuz, İstihbarat Komutanı bize pis işlerini yaptıran karakterlerdir.
Arzuhalci, merakı yüzünden İstanbul'da sonu daha hızlı getirmektedir.
2) Allah (C.C)'den başka ilah yoktur bunu hepimiz bilmekteyiz ve burası bir din konusu değil. Oyun mitolojik bölümlere bağlı ben bunu ifade ettim.
Sizden ricam sözlerimi çarpıtmayınız ve konuyu oyunda olanları görerek okuduktan sonra mesaj atmanız.
Konunun gidişi için böylesi daha iyidir.
Keyifli forumlar..
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
- EscapisT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
Mesaj silinmis olsa gerek. O mesajda kuklacinin en buyuk boss oldugu ve bazi hatalar sonucu bu duruma dusuldugu yaziyordu. Agahin pis isleri denip insallah kuklacinin tarafini secip savasiriz demisti. Element uydurmadim yani
)
- Trjoker
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Evlad-ı Fatihan
Arkadaş ne uğraşmışsın be eline sağlık
Bana babamdan kalan en büyük miras GALATASARAY
- METANET
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: HICRET
Güzel calışma, Arzuhalci, istihbarat ve Agâh bey sandığımız gibi masum değiller tamamen kuklacıdan herşeyden haberleri az çok oluyor Gaffarı çt dekilerin sevmesi Selaminin dostunun orda olması Yol savaşçısının Fare olması hiçde raslantı değil zaten bence Gaffar 1 kaç hafta ömrü kaldığını belirtiyor o sırada onu Rem görevi ve karabasanlardan anlıyoruzki öldürmemişiz. Bu gizemli ses Bence Gaffarda olabilir İstihbarattan kurtulmak amacıyla bize oynadığı bir oyun çünkü Subay biz havalandırmaya girdiğimizde içerde oluyor buda subaya kurulmuş bir tuzak düşüncesinin doğmasına neden oldu. Zaten herşey bağlantılı o eski tapınak yani holl girişini subay daha önce bize söylüyor bir çok NPC de bizi teşkilata karşı uyarıyor. Teşkilatta hainler var fakat teşkilatın asıl amacı bir takım oluşan olayları gizlemekti.
Özet ORTADA ÇOK BÜYÜK BİR GÜÇ VAR BUDURUMDA ONA SAHİP OLMAK İNSANIN DOĞASINDA VAR. Herkez iyi birimiş gibi davransada amac bu güçe sahip olmak. GİZEMLİ SES TELEFONDA SUNLARIDA DİYOR HERKEZİN KENDİNE GÖRRE YÖNTEMLERİ VAR.
Burdaki yazılar tamamen benim düşüncemdir...
- METANET
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: HICRET
Hoçam Agâh bey bize Git komutan seni meteordaki keşif ekibi hakkında bilgilendiricek diyor. Daha sonra bizle bir kaç mesaj yolluyor subaya. Agâh masumdeğil bence ama henüz hata yapmadı iyi bir oyuncu ama oyuncularında sahne arkalarını elvet birgün izleriz diye umuyorum. Ve şu sığnak yapma gayet normal Genç bilginler tarafından erzak sağlandığı belli.HollyShit yazdı:Selamlar,
Bize pis işlerini yaptıran Agah Bey değildir. Konuda da böyle bir yazı mevcut olmamakla birlikte kelime çarpıtmaları ve zihin bulandırma söz konusuda değildir.
Domuz, İstihbarat Komutanı bize pis işlerini yaptıran karakterlerdir.
Arzuhalci, merakı yüzünden İstanbul'da sonu daha hızlı getirmektedir.
2) Allah (C.C)'den başka ilah yoktur bunu hepimiz bilmekteyiz ve burası bir din konusu değil. Oyun mitolojik bölümlere bağlı ben bunu ifade ettim.
Sizden ricam sözlerimi çarpıtmayınız ve konuyu oyunda olanları görerek okuduktan sonra mesaj atmanız.
Konunun gidişi için böylesi daha iyidir.
Keyifli forumlar..
Bunlar benim şahsi düşüncemdir.
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Sancak
çok güzel araştırma tebrik ederim.
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı
Bir çok eksik bilgi yeni konuda giderildi.. Yeni konuları okumaya devam edebilirsiniz..lBlackDeathl yazdı:çok güzel araştırma tebrik ederim.![]()
![]()
Teşekkürler..
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
- sero123
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: '-DOYLAİON-'
Merhaba ;
Öncelikle İyi Forumlar Paylasımınız Çok Güzel hepsini Okudum Çok Güzel Bilgilendirmişsiniz ... Devamının Gelmesi Dileğiyle ..
Öncelikle İyi Forumlar Paylasımınız Çok Güzel hepsini Okudum Çok Güzel Bilgilendirmişsiniz ... Devamının Gelmesi Dileğiyle ..
Yanlış bildiğin yolda herkesle yürüyeceğine, doğru bildiğin yolda tek başına yürü ..
Fourleafcloveer
MooDKıLLeR
Moodkiller
EminÖNü SUNUCUSU
Fourleafcloveer
MooDKıLLeR
Moodkiller
EminÖNü SUNUCUSU
Hocam Selami Kelaynak korkusuz bir kişiliktir demişsiniz ve bulamadım bir mesajınızda da kuklacının bir büyücünün kitabını çalıp oradan büyüleri öğrendiğini yazmıştınız yanlış hatırlıyorda olabilirim burdan bence çıkarım yapabilir miyiz korkusuz kişi olan selami kelaynak teknesiyle açılıyor kitabı çalıyor büyüyü öğreniyor ve yüzünde bir maskeyle geri dönüyor ve maskenin ardındaki yüzü kimse bilmiyor.HollyShit yazdı:
:?: Selami Kelaynak Kimdir?
Kendisi bir sırdır. Korkusuz bir kişiliktir. Gittiği yerler ne kadar tehlikeli olursa olsun oralarda yaşamını sürdürebilen birisidir. En son teknesiyle açıldığında görülmüş ve bir daha haber alınamamıştır.
Şimdilik bu kadar. Herkes kendine iyi baksın.
aSkLePıoS...[/b]
Sırf hikayeyi baştan almak bütün görevleri teker teker detaylı okuyabilmek için yeni bir karakter açtım
Normalde teşkilat sunucunda oynarım fakat belki oyunu oynuyorsanız oyun içinde de konuşabiliriz diye sancak sunucusunda başlayacağım.