Merhaba arkadaşlar,
Eminim bu yazım da kaldırılacak ancak yazma ihtiyacı duyuyorum. Artık bir açıklama bekliyorum. Bu oyuna yüzlerce emek vermiş bir oyuncu olarak bu benim en doğal hakkım. Ben diliyle konuşmayayım, herkesin beklentisi bu yönde. Ama siz hala toz pembe bir ortam yaratmaya çalışıp sömürmeye devam ediyorsunuz. Bırakın kullanıcılar bu konu hakkında içlerini döksünler. Ama olur mu forumda açılan başlıkları kaldırmaktan başka bir icraatiniz yok. Tek isteğim şu gerekli açıklamayı yapmanız. Yapacağınız şey basit; kardeşim biz şu andaçalışmıyoruz yakın zamanda yenilik yok, ya da bir çalışmamız var sürprizlere hazırlıklı olun. Şu ikisinden birini bekliyoruz. Haa bir de adil bir ortam. Her zaman size yarayan mesajları bırakıp olumsuzları kaldırmanız taraflı bir yönetim çizgisi öne koyduğunuzu gösteriyor. Madem oyuna para soktunuz, hakkını verin. Eskiden dükkan yoktu, ama güncellemeler tamamıyla akıcıydı.
Saygılarımla...
Pollyanacılık!!!
Re: Pollyanacılık!!!
oyunda maaşla çalışanlar hiç buralı değil. Oyalamaları için gönüllüleri başımıza verdiler.
Gönüllüye muhtemelen soruyordur; "-Eğer yönetici olmak istiyorsan dediğimizi yapacaksın, gelişim hakkında hiç bir soru sormayacaksın işine bakacaksın yoksa sen gidersin başkası gelir bu böyle devam eder."
E tabi gönüllü de bu işlere meraklı yöneticilik oynamak hoşuna gidiyor, bir yandan oyunu yönetirken diğer yandan oyuncuları oyalıyor.
Böyle soruları sorman gereksizdir. Ben söyleyeyim başkasından medet umma oyun gelişmeyecek gelişmeyi bırak herhangi bir değişiklik bile olmayacak oyunun son noktası bu bana sor başkalarından cevap bekleme kolay gelsin...
Gönüllüye muhtemelen soruyordur; "-Eğer yönetici olmak istiyorsan dediğimizi yapacaksın, gelişim hakkında hiç bir soru sormayacaksın işine bakacaksın yoksa sen gidersin başkası gelir bu böyle devam eder."
E tabi gönüllü de bu işlere meraklı yöneticilik oynamak hoşuna gidiyor, bir yandan oyunu yönetirken diğer yandan oyuncuları oyalıyor.
Böyle soruları sorman gereksizdir. Ben söyleyeyim başkasından medet umma oyun gelişmeyecek gelişmeyi bırak herhangi bir değişiklik bile olmayacak oyunun son noktası bu bana sor başkalarından cevap bekleme kolay gelsin...