Hadi Kolay gelsın oyunuda silicem by by ikv
GÜNCELLEME: Kesici, Ezici, Delici silahlar ve etkileri
- Delikanlixsifaci
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: GÜNCELLEME: Kesici, Ezici, Delici silahlar ve etkileri
Ben Dun Akşam PLUS Aboneliğimi Dondurmus Bulunmaktayım.Oyunun Gıdısatı Haliyle boşa ucret ödemek ıstemıyorum.1 Silah Ayarı yaptınız mıllet komodo kesemıyor 
Çekeriz Emaneti Bozarız Adaleti Kuşadasından Geçilmez Elimizden Su İçilmez Biz TÜRKÜZ Bize Racon Kesilmez
"Taklitler, Asıllarını Yüceltir"
"Taklitler, Asıllarını Yüceltir"
- cehennemzebanisi
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
aynen katılıyorum kardeşlik. yazık bu kadar emege.sizlerde bu şekilde yaptıgınız için ayıp.hak var burda nasıl verılecek bu haksorcererman yazdı:MERHABA İKV CAMİASI;
SEVGİLİ SOBEE ÇALIŞANLARI YAPTIĞINIZ GÜNCELLEMEYLE SANKİ OYUNUN BİRAZ DAHA KALİTESİNİ DÜŞÜRDÜNÜZ NE BAKIMDAN OLDUĞUNU AÇIKLAYIM. FULL YÜCELEN İTEMLERLE ZAMAN TUTTUK 2.13 DAKİKADA MERAN MUHAFIZI KESEBİLDİK. VURŞLARIMIZ ÇOK KOMİK VAZİYETTEYDİ 1400 , 1790 , KİRİTİKLE 2500 :!: BELKİ OYUNU BİRAZ DAHA ZORLAŞTIRMAK İSTİYORSUNUZ AMA ŞUNU UNUTMAYIN Kİ GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATARAK YECELEN İTEMLERE SAHİP OLMAK İÇİN ÇALIŞTIK , ÇABALADIK. SÖZÜM OLAKİ SİZDEN RİCAM YAPTIĞINIZ YANLIŞLIĞI DÜZELTİN YOKSA KORKARIMKİ SUNUCULARDA KENDİNİZ GEZCEKSİNİZ. BİR TÜRK OYUNUMUZ VAR ONUDA KENDİ ELLERİNİZLE BİTİRMEYİN BUNCA İNSANIN EMEKLERİNİ HİÇE SAYIPTA VEBALLERİNİ ALMAYIN MESLEĞİNİZİ İNSANLARI DÜŞÜNEREKDEN İCRA EDİN.
İNNE LİLLAHİ VE İNNE İLEYHİ RACİUN (Bizler Allâh içiniz (Allâh'a âidiz) ve bizler (sonunda mutlaka) O'na döneceğiz...)
ULANN
MERAN MUHAFIZINA ESKİDEN 2200-2300 arsında vururken şimdi 600 vuruyorumm
MERAN MUHAFIZINA ESKİDEN 2200-2300 arsında vururken şimdi 600 vuruyorumm
*.*.* SAYGILAR *.*.*
*-*İyi Forumlar*-*
ANILİNTİKAM
:BETA:*:
MAgicxintikam
Doctorxintikam
>>*-*İNTİKAM*-*<<
Lonca Başkanı
*-*İyi Forumlar*-*
ANILİNTİKAM
MAgicxintikam
Doctorxintikam
>>*-*İNTİKAM*-*<<
Lonca Başkanı
- MasumprenS
- Kobra Takipçisi
- Lonca: ---
Yanlış söyledin.Petcarar yazdı:Sobee ekibinin sanırım bu hatadan hiç haberi olmadı.Bayağı zamandır bunun farkındaydık aslında ama hiç forumda / ikvdestekte paylaşmadık.Tabi herkese arka arkaya 5 yaratık kesmek tatlı geldi.Şimdi savaşçılar güçsüzüm geyiği yapıyorlar ama aslında olması gereken bu.Millet baltayla hortlak kesemiyorken bu kadar laf yapmıyorlardı çünkü aksini görmediler.Sobee ekibine sorunu çözdükleri için teşekkürler eskiden kalma bi Yücelen beril diş'im vardı şimdi sanırım birkaç m'e satabileceğimMasumprenS yazdı:Peki neden bu güncelleme için 1 yıl beklendi ?Petcarar yazdı:Herkese selamlar.
Arkadaşlar ben baştan söyleyeyim, hiçbir şaheseri kullanmak daha nasip olmadı.Ama bazı arkadaşlar denemişler.Meran muhafızı üstünde yapılan testlerde hasarın çok düşük olduğunu görmüşler.
Benim de bu şaheserlerin güçsüz görünme sebepleri hakkında bir fikrim var.Şimdi bu iki şaheser eşya aynı setlerle sert ve ağır vuruşu kafa koparan/rünlü balyoz'dan KESİNLİKLE daha fazla vurmalıdır.(yücelen)
Ama bu testlerde bu rakamların beklendiği gibi olmadığı görüldü.
Korktuğum başıma geldi.
Bildiğiniz gibi silahlar delici/ezici/kesici olarak ayrılır.Balyozlar ezici kılıç türü silahlar kesicidir.
Ama derindeki sır geldiğinden beri HATA MI YOKSA BİLEREK Mİ bilinmediği üzere Kafa Koparan ve Rünlü Balyoz türü silahlara bir torpil geçilmiştir ve bu silahlar hiçbir yaratığın Delici/ezici/kesici direncinden etkilenmemekte, her yaratığa aynı hasarı vermektedir.Bu ayrıcalık aynı seviye silahlarından Gümüş Diş ve Papağan'a tanınmamıştır.
Gelgelelim, hidra eklentisinden sonra oyunda çoğu kişinin ürettiği Ecel Getiren ve Latif silahları bizi daha çok şaşırtmıştır.Şaheser olmayan iki silah eserlerin şahına yakışır özelliğe sahipken bu ayrıcalık "şaheser" lere tanınmamıştır.Bu yüzden ecel getirenin ve latifin gerçek değerini kimse savunamamıştır.Yani aslında şaheserlere de bu hak verilse idi, kafa koparanla düz 4000 vuruyorsak ondan hemen hemen iki kat hızlı olan Ecel Getiren ile 3000 vuracak ve aradaki farkı anlayabilecektik.Sanırım ki delici/ezici/kesici direncinden etkilenmeyen Kafa Koparan ve Rünlü Balyoz silahları bunlardan etkilenir hale dönüştürülür ve bu hak şaheserlere tanınırsa herkes daha mutlu olacaktır.Hem şaheserler değerini kazanacaktır, hem de oyundaki aşırı şişmiş savaşçı üstünlüğü bir son bulacaktır.
Saygılar...
Bildirmedi demen hata. Bildirdik bildirdikte demekki dikkate alınması için foruma konu açmamız gerekiyormuş.
İkvdestek ' e 13 haziran yani derindeki sır geldikten 1 ay sora neden
Cellat satırları
İtfaiye Baltaları
Gümüş Dişler
Papağanlar
Hint sopaları
Asalar
Palalar
vb silahlar kafa koparan ve balyoza göre çok az vuruyor neden bu kadar ağır üstünlükleri var diye mail atmıştık.
Fakat gel gelelim ki uzun süre ses çıkmayınca dikkate alınmadığını düşünerekten üstelemedik.
Demekki bazı hataların çözümü için uzun zaman geçmesi gerekiyor ama şimdi daha kötü oldu.
Çünkü herkes alıştı yüksek hasarla yaratık kesmeye kimse istemezki bu saatten sora böyle bi güncellemeyi...
Neyse bekleyip görcez hep beraber vardır bi açıklamaları elbet...
Ki, kalbin kemiği yoktu, siz onu da kırdınız...
İKV Macerası 27 Aralık 2006 [Başlangıç]
"MasumprenS"
"MasumprenS"
- woLveRiNe
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Anka
- Lonca: Anka Plus
Görülüyorki Yönetim 2 dk Önce Sayfa sayısı 19 idi şimdi 20 oldu.. Bu yapılan Güncellemede Çok Baş ağrıyacak....Umarım hatalar düzelir....Çığ gibi bir büyüyen İKV Oyuncuları var....
O Şimdi ASKER..!
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..
http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..
http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
Aldığım bilgi doğruysa güncelleme böyle kalacak arkadaşlar yapğıcağımızı yapalım

*******Turagarvsturagar********** Troyaxxturagar*******
O GÜNKÜ YORUMLAR İÇİN BENİ BANLAYANLAR TEŞEKKÜRLER SİZE ANLADIM SİZİ BEN...
Arkadaşlar lütfen biraz sakin olalım kafa koparanların vuruş oranları düşürüldü bı gerçektende kötü birşey ama aynı durumda tek sizler değilsiniz Şaheser Silah üretipde hayalindeki silaha kavuşamayan birçok kişi bulunuyor.Bu kişiler isyan etmiyor kafa koparan kullananlar isyan ediyor.Hafif silah kullanın Diş-cellat satırı-papağan gibi en azından bir süreliğine idare edin yönetim bizler için en uygun görüşü bulup gereğini yerine getirecektir.
RuhsuzŞair
- lodos06
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Tea M
20 sayfa oldu ama hala duzgun bı acıklama yapılmadı acaba daha nereye kadar gıdecek madem boyle bır hata vardı daha onceden neden duzeltılmedı de saheser sılahlar ıcın yapılan ıtırazlardan sonra duzeldı??
O ŞiMdi AsKeR. . .
GünBatımı Günbatımıx xxMustox

GünBatımı Günbatımıx xxMustox

- MasumprenS
- Kobra Takipçisi
- Lonca: ---
+efsane534 yazdı:Arkadaşlar lütfen biraz sakin olalım kafa koparanların vuruş oranları düşürüldü bı gerçektende kötü birşey ama aynı durumda tek sizler değilsiniz Şaheser Silah üretipde hayalindeki silaha kavuşamayan birçok kişi bulunuyor.Bu kişiler isyan etmiyor kafa koparan kullananlar isyan ediyor.Hafif silah kullanın Diş-cellat satırı-papağan gibi en azından bir süreliğine idare edin yönetim bizler için en uygun görüşü bulup gereğini yerine getirecektir.
Ki, kalbin kemiği yoktu, siz onu da kırdınız...
"MasumprenS"
"MasumprenS"
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Benim her zaman savunduğum bir şey var düşünmeden iki tuşa basarak oyunun kralı olunmaz.Sonuçta o itemlerin fiyatını düşüren sizdiniz siz nasıl kullanacağınızı bilemediniz bilemeyince çöp item dediniz o çöp itemler birikti milleti kral etti hala görgüdışı tavırlarda bulunuyorsunuz.Ben kadimi değil daha yeşili bile yapamadım ama ben savaşçılarla kesmeyi düşünmedim zaten bundan sonra birkaç yüz adam toplamadan kesen çıkmaz.Kadimi tek kesemem ama 12 kişiyle rahat keserim.Bunun hatayla ilgisi yok siz maxı kendi gözünüzde yücelttiniz egonuzu tatmin ediyordunuz bak ne seri yaratık kesiyorum diye millete "ezik" diyordunuz şimdi siz bir gece takipçisini kesemiyorken büyücü arka arkaya 3 tanesini kesebiliyor.Bu konuya çok az kişinin onay vermesinin tek sebebi herkesin esas karakter olarak savaşçıyı seçmesi.Büyücüler ve şifacılar açısından şimdi "kasma" konusunda bir denge oluştu.turkiye90 yazdı:Sobee ekibinin sanırım bu hatadan hiç haberi olmadı.Bayağı zamandır bunun farkındaydık aslında ama hiç forumda / ikvdestekte paylaşmadık.Tabi herkese arka arkaya 5 yaratık kesmek tatlı geldi.Şimdi savaşçılar güçsüzüm geyiği yapıyorlar ama aslında olması gereken bu.Millet baltayla hortlak kesemiyorken bu kadar laf yapmıyorlardı çünkü aksini görmediler.Sobee ekibine sorunu çözdükleri için teşekkürler eskiden kalma bi Yücelen beril diş'im vardı şimdi sanırım birkaç m'e satabileceğimPetcarar yazdı:MasumprenS yazdı:Peki neden bu güncelleme için 1 yıl beklendi ?Petcarar yazdı:Herkese selamlar.
Arkadaşlar ben baştan söyleyeyim, hiçbir şaheseri kullanmak daha nasip olmadı.Ama bazı arkadaşlar denemişler.Meran muhafızı üstünde yapılan testlerde hasarın çok düşük olduğunu görmüşler.
Benim de bu şaheserlerin güçsüz görünme sebepleri hakkında bir fikrim var.Şimdi bu iki şaheser eşya aynı setlerle sert ve ağır vuruşu kafa koparan/rünlü balyoz'dan KESİNLİKLE daha fazla vurmalıdır.(yücelen)
Ama bu testlerde bu rakamların beklendiği gibi olmadığı görüldü.
Korktuğum başıma geldi.
Bildiğiniz gibi silahlar delici/ezici/kesici olarak ayrılır.Balyozlar ezici kılıç türü silahlar kesicidir.
Ama derindeki sır geldiğinden beri HATA MI YOKSA BİLEREK Mİ bilinmediği üzere Kafa Koparan ve Rünlü Balyoz türü silahlara bir torpil geçilmiştir ve bu silahlar hiçbir yaratığın Delici/ezici/kesici direncinden etkilenmemekte, her yaratığa aynı hasarı vermektedir.Bu ayrıcalık aynı seviye silahlarından Gümüş Diş ve Papağan'a tanınmamıştır.
Gelgelelim, hidra eklentisinden sonra oyunda çoğu kişinin ürettiği Ecel Getiren ve Latif silahları bizi daha çok şaşırtmıştır.Şaheser olmayan iki silah eserlerin şahına yakışır özelliğe sahipken bu ayrıcalık "şaheser" lere tanınmamıştır.Bu yüzden ecel getirenin ve latifin gerçek değerini kimse savunamamıştır.Yani aslında şaheserlere de bu hak verilse idi, kafa koparanla düz 4000 vuruyorsak ondan hemen hemen iki kat hızlı olan Ecel Getiren ile 3000 vuracak ve aradaki farkı anlayabilecektik.Sanırım ki delici/ezici/kesici direncinden etkilenmeyen Kafa Koparan ve Rünlü Balyoz silahları bunlardan etkilenir hale dönüştürülür ve bu hak şaheserlere tanınırsa herkes daha mutlu olacaktır.Hem şaheserler değerini kazanacaktır, hem de oyundaki aşırı şişmiş savaşçı üstünlüğü bir son bulacaktır.
Saygılar...[/quote}
İŞTE YORUM LA AMELE SENİN İTEMLERİNİN PARASIYLA BENİMKİ BİRMİ BEN 209M HARCIYİM İTEM DİZİYİM SEN 20M HARCA İTEM DİZ SEN ÇOK VUR BEN AZ ALLAHIN GERİLERİ AZ AKILLI DÜŞÜNÜN 10 KİKŞİ GÜZEL DİYO 100 KİŞİ KÖTÜ KİM HAKLI SİZ Mİ YOKSA BİZMİ ECELİN HASARI DÜŞÜKSE SADECE ECELİ YÜKSEELTSİNLER KAFA KOPARANLARDAN NE İSTEİLER AYRICA SEN KADİMİ YAPTIN SANIRIM HOŞ BENDE YAPTIM AMA GİT VUR BAKAYIM KADİME KAÇ VURUCAN TEK KESERSİN ARTIK KADİMİ DİMİ ALLAHIN AMELESİ Bİ TARAFINIZDAN YORUM YAZMAYIN HATAYI 1 YILDA GÖRDÜLER YİNE HATAYLA KAPATTILAR SÜPER BU YOLDA DEVAM YÖNETİM