Sirkülasyon çelişkisi
- Symbian
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurtuluş
Re: Sirkülasyon çelişkisi
Kondrit kısmı hariç, dediklerine katılıyorum İhsan. 
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
Dediklerinde haklısın tabi ama sonuçta oyuna 150 tl verlip m1 alınmıyor oyuncular üretip satıyor hatta bu işi oyuna dökülebilimiyorsa baya tılsım üretilebiliniyormuş demekki oyunda çalışan bir oyuncu mutlaka tılsımını oyuna para vermeden üretir 10 tane değil 1 tane 2 tane üretir

- Executionerr
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: The Old
İlk olarak büyücü acanlar bence oyunun akısını bilmiyorlar . İlk olarak savascı karakterle oynamalarını siddetle tavsiye ediyorum . Büyüyle oynamaya baslayanlar sıgınak ve junondan sonra oyundan sıkılıp bırakıcaklardır . Test ettim ve gördüm
Bir Dost Tavsiyesi ..
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=H_b44vZN ... e&index=14[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=H_b44vZN ... e&index=14[/youtube]
WİNGSwOFwEAGLES
RESİDENTXEVIL
NAM-I DİĞER KAÇAKÇI
RESİDENTXEVIL
NAM-I DİĞER KAÇAKÇI
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
İlk baştaki slotta can kurtaranlı karakterin korteksini bozmak yerine cankurtaransız karakterin koteksini bozabilirsin
Tank oynayışını beğenmedim video süresine baktım 1saat35 dakika
Ben tankımla girdiğimde 1.Bölge 25 dakika,2.Bölge 35-40 dakika sürüyor
Şifacıya ve Büyücüleri suçlamayalım
Videoyuda 2. Slotu çektiğinden sonra kapattım
Videoyuda 2. Slotu çektiğinden sonra kapattım

- Executionerr
- Sahaf Yardımcısı
Forumdaki ... uyuz olmaya basladım . Eger yapabiliyosanız cekin videonuzu koyun , kanıtlayın yani bende bu adamlar yapıyo abi diyip kanalı kapatim siz devam edin . ...yorumlar yapıp kendinizi mutlu etmeye calısmayın ..
WİNGSwOFwEAGLES
RESİDENTXEVIL
NAM-I DİĞER KAÇAKÇI
RESİDENTXEVIL
NAM-I DİĞER KAÇAKÇI
- SikayetVar
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Raiders of Anatolia
Oyuna yeni başlayan arkadaşların kesinlikle şifacı sınıfına yönelmeleri gerektiğini düşünüyorum. Büyücü sınıfında hem tılsım hem de hasar puanı fazla etkili. Savaşçı sınıfı derseniz Sığınak ve Migrat Bölgelerine zaten giremiyor. Çemberlitaşa girmesi içinde en azından yalandan bir zırh birde ceketi olması lazım. Lakin şifacı sınıfında ise al inat kıranını git bütün bölgelere büyücüler o kadar güçlü bir pozisyondalar ki tek başına Sığınak ve Migrat Bölgesi tamamlayabiliyorlar. Çemberlitaşta ise fikrimce iyileştirme büyüsünün hiç bir etkisi yok Can Kurtaran, Direnç yetenekleri ve Can Verme yeteneğinden ibaret. Çok kolayca tamamlanıp zevk ile oynananilecek bir sınıf ve modası hiç bir zaman geçmeyecek. Her zaman oyuncuların bir şifacıya ihtiyacı olacaktır.
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
Video çekmeme gerek yok kardeşim:)Executionerr yazdı:Forumdaki ... uyuz olmaya basladım . Eger yapabiliyosanız cekin videonuzu koyun , kanıtlayın yani bende bu adamlar yapıyo abi diyip kanalı kapatim siz devam edin . ...yorumlar yapıp kendinizi mutlu etmeye calısmayın ..
Eminönü sunucusunda bul beni Çemberlitaş grubuma misafir ol mutlu olmak için mi yorum yapmışım gör
MertERENI
MertERENII
MertERENIII

- Executionerr
- Sahaf Yardımcısı
BunudaBanlayin yazdı:Video çekmeme gerek yok kardeşim:)Executionerr yazdı:Forumdaki ... uyuz olmaya basladım . Eger yapabiliyosanız cekin videonuzu koyun , kanıtlayın yani bende bu adamlar yapıyo abi diyip kanalı kapatim siz devam edin . ...yorumlar yapıp kendinizi mutlu etmeye calısmayın ..
Eminönü sunucusunda bul beni Çemberlitaş grubuma misafir ol mutlu olmak için mi yorum yapmışım gör![]()
MertERENI
MertERENII
MertERENIII
ben ne gaffar kesimleri gördüm isine bak
WİNGSwOFwEAGLES
RESİDENTXEVIL
NAM-I DİĞER KAÇAKÇI
RESİDENTXEVIL
NAM-I DİĞER KAÇAKÇI