Sirkülasyon çelişkisi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Symbian
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurtuluş

Re: Sirkülasyon çelişkisi

Mesaj gönderen Symbian »

Kondrit kısmı hariç, dediklerine katılıyorum İhsan. :)
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

Dediklerinde haklısın tabi ama sonuçta oyuna 150 tl verlip m1 alınmıyor oyuncular üretip satıyor hatta bu işi oyuna dökülebilimiyorsa baya tılsım üretilebiliniyormuş demekki oyunda çalışan bir oyuncu mutlaka tılsımını oyuna para vermeden üretir 10 tane değil 1 tane 2 tane üretir
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Executionerr
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: The Old

Mesaj gönderen Executionerr »

İlk olarak büyücü acanlar bence oyunun akısını bilmiyorlar . İlk olarak savascı karakterle oynamalarını siddetle tavsiye ediyorum . Büyüyle oynamaya baslayanlar sıgınak ve junondan sonra oyundan sıkılıp bırakıcaklardır . Test ettim ve gördüm :) Bir Dost Tavsiyesi ..

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=H_b44vZN ... e&index=14[/youtube]
WİNGSwOFwEAGLES
RESİDENTXEVIL
NAM-I DİĞER KAÇAKÇI
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

İlk baştaki slotta can kurtaranlı karakterin korteksini bozmak yerine cankurtaransız karakterin koteksini bozabilirsin :) Tank oynayışını beğenmedim video süresine baktım 1saat35 dakika :) Ben tankımla girdiğimde 1.Bölge 25 dakika,2.Bölge 35-40 dakika sürüyor :) Şifacıya ve Büyücüleri suçlamayalım :)

Videoyuda 2. Slotu çektiğinden sonra kapattım :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Executionerr
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Forumdaki ... uyuz olmaya basladım . Eger yapabiliyosanız cekin videonuzu koyun , kanıtlayın yani bende bu adamlar yapıyo abi diyip kanalı kapatim siz devam edin . ...yorumlar yapıp kendinizi mutlu etmeye calısmayın ..
WİNGSwOFwEAGLES
RESİDENTXEVIL
NAM-I DİĞER KAÇAKÇI
Kullanıcı avatarı
SikayetVar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen SikayetVar »

Oyuna yeni başlayan arkadaşların kesinlikle şifacı sınıfına yönelmeleri gerektiğini düşünüyorum. Büyücü sınıfında hem tılsım hem de hasar puanı fazla etkili. Savaşçı sınıfı derseniz Sığınak ve Migrat Bölgelerine zaten giremiyor. Çemberlitaşa girmesi içinde en azından yalandan bir zırh birde ceketi olması lazım. Lakin şifacı sınıfında ise al inat kıranını git bütün bölgelere büyücüler o kadar güçlü bir pozisyondalar ki tek başına Sığınak ve Migrat Bölgesi tamamlayabiliyorlar. Çemberlitaşta ise fikrimce iyileştirme büyüsünün hiç bir etkisi yok Can Kurtaran, Direnç yetenekleri ve Can Verme yeteneğinden ibaret. Çok kolayca tamamlanıp zevk ile oynananilecek bir sınıf ve modası hiç bir zaman geçmeyecek. Her zaman oyuncuların bir şifacıya ihtiyacı olacaktır.
Kıyamet Günlüğüm için görsele tıklayın.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

Executionerr yazdı:Forumdaki ... uyuz olmaya basladım . Eger yapabiliyosanız cekin videonuzu koyun , kanıtlayın yani bende bu adamlar yapıyo abi diyip kanalı kapatim siz devam edin . ...yorumlar yapıp kendinizi mutlu etmeye calısmayın ..
Video çekmeme gerek yok kardeşim:)

Eminönü sunucusunda bul beni Çemberlitaş grubuma misafir ol mutlu olmak için mi yorum yapmışım gör :)

MertERENI
MertERENII
MertERENIII
Resim
Kullanıcı avatarı
Executionerr
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

BunudaBanlayin yazdı:
Executionerr yazdı:Forumdaki ... uyuz olmaya basladım . Eger yapabiliyosanız cekin videonuzu koyun , kanıtlayın yani bende bu adamlar yapıyo abi diyip kanalı kapatim siz devam edin . ...yorumlar yapıp kendinizi mutlu etmeye calısmayın ..
Video çekmeme gerek yok kardeşim:)

Eminönü sunucusunda bul beni Çemberlitaş grubuma misafir ol mutlu olmak için mi yorum yapmışım gör :)

MertERENI
MertERENII
MertERENIII

ben ne gaffar kesimleri gördüm isine bak
WİNGSwOFwEAGLES
RESİDENTXEVIL
NAM-I DİĞER KAÇAKÇI

“Genel Etkileşim” sayfasına dön