Stuart Efendi.

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
IcHoKShaKInCaLII
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Stuart Efendi.

Mesaj gönderen IcHoKShaKInCaLII »

Arkadaşlar Yeni Şifa Aldım ama Çemberlitaşta Ne Yapacağımı Anlamadım Stuarta Giderken Ruh Taşı Var Orda Duruyolar Felan,Filan Orayı yapamadım çıktık.Stuart Kesimi Ve Giderken Yapılacak Şeyleri Ayrıntılı Olarak Anlatırsanız Sevinirim.
Video veya Konu Atmayın Hepsini İzledim Ama göstermiyor Tecrübeli Bir Şifacı Yazarsa Çok İyi Olur.. :idea: 8-)
IıIaLBaTRosIıI
IxEKİNxI
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Re: Stuart Efendi.

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Robotlar 2 adet korteks atar.Üstteki korteksi tank bozar alttakine ise sen ck atarsın, tank bb süresi geldiğinde alttakini tekrar bozar.
Kalfa keserken kesinlikle grubu dirençsiz bırakma.
Makina keserken makinanın canı 75'in altına düştüğü zaman belirli aralıklarda alan hasarı yapıyor.Büyücülere ck'siz bırakma :)
Çırak keserken gruptaki herkesi yetenek menziline al ve iyileştirme çemberi aç.Çırağın canı 50-60 arasındayken büyücülerden birisinin canı 40'ın altında ise mutlaka o büyücüye can bas.
Stuart kesiminde ise karakterini ruh taşının arkasındaki duvara tamamen bitiştireceksin.Direnç açtıktan sonra hs'ye ve yan hs'ye ck atacaksın.Yapman gereken şey bu kadar, bol şans ;)
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Saygı Or Sevgi

Mesaj gönderen LinkiNParkK »

Youtubeye Lpxsevenfold gaffar kesimi yazın .oradaki kesim biraz farklı ama kaba taslak yardımcı olur video hd uzun zaman önce çekmiştim kolay gelsin
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW
Kullanıcı avatarı
HorrorStory
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen HorrorStory »

Merhaba,

Konu ilgili alana taşınmıştır, lütfen buradan devam ediniz.

Keyifli forumlar.
Hamza Furkan ALTUNBAŞ
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Üstadlar

Mesaj gönderen vahdet »

Ruh tasından gırebılmek ıcın GBM X'i kesmen gerekir.Anlatıyorum:
Gbm X ıcın bı grp bul ve 1. bolgeye gır. Daha sonra ılerledıkce ılerde cın cezmı adlı bır ook var. Ondan Ruh tası gorevını alacaksın.Daha sonra yaratıkları kese kese geldınız X'e... X ı kestıkten sonra bı yazı gelır karsınına ve gorev olmus olur.İçerde iken Cin cezmıdenRuh tası gorevını almayı sakın unutma :)
Artık 2. bolgeye gırebılırsiniz.Yanı ruh tasından ıcerı gırebılırsın

“Şifacı” sayfasına dön