Video veya Konu Atmayın Hepsini İzledim Ama göstermiyor Tecrübeli Bir Şifacı Yazarsa Çok İyi Olur.. :idea:
Stuart Efendi.
- IcHoKShaKInCaLII
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Stuart Efendi.
Arkadaşlar Yeni Şifa Aldım ama Çemberlitaşta Ne Yapacağımı Anlamadım Stuarta Giderken Ruh Taşı Var Orda Duruyolar Felan,Filan Orayı yapamadım çıktık.Stuart Kesimi Ve Giderken Yapılacak Şeyleri Ayrıntılı Olarak Anlatırsanız Sevinirim.
Video veya Konu Atmayın Hepsini İzledim Ama göstermiyor Tecrübeli Bir Şifacı Yazarsa Çok İyi Olur.. :idea:
IıIaLBaTRosIıI
IxEKİNxI
IxEKİNxI
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Re: Stuart Efendi.
Robotlar 2 adet korteks atar.Üstteki korteksi tank bozar alttakine ise sen ck atarsın, tank bb süresi geldiğinde alttakini tekrar bozar.
Kalfa keserken kesinlikle grubu dirençsiz bırakma.
Makina keserken makinanın canı 75'in altına düştüğü zaman belirli aralıklarda alan hasarı yapıyor.Büyücülere ck'siz bırakma
Çırak keserken gruptaki herkesi yetenek menziline al ve iyileştirme çemberi aç.Çırağın canı 50-60 arasındayken büyücülerden birisinin canı 40'ın altında ise mutlaka o büyücüye can bas.
Stuart kesiminde ise karakterini ruh taşının arkasındaki duvara tamamen bitiştireceksin.Direnç açtıktan sonra hs'ye ve yan hs'ye ck atacaksın.Yapman gereken şey bu kadar, bol şans
Kalfa keserken kesinlikle grubu dirençsiz bırakma.
Makina keserken makinanın canı 75'in altına düştüğü zaman belirli aralıklarda alan hasarı yapıyor.Büyücülere ck'siz bırakma
Çırak keserken gruptaki herkesi yetenek menziline al ve iyileştirme çemberi aç.Çırağın canı 50-60 arasındayken büyücülerden birisinin canı 40'ın altında ise mutlaka o büyücüye can bas.
Stuart kesiminde ise karakterini ruh taşının arkasındaki duvara tamamen bitiştireceksin.Direnç açtıktan sonra hs'ye ve yan hs'ye ck atacaksın.Yapman gereken şey bu kadar, bol şans
- LinkiNParkK
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Saygı Or Sevgi
Youtubeye Lpxsevenfold gaffar kesimi yazın .oradaki kesim biraz farklı ama kaba taslak yardımcı olur video hd uzun zaman önce çekmiştim kolay gelsin
- HorrorStory
- Teşkilat Neferi
Merhaba,
Konu ilgili alana taşınmıştır, lütfen buradan devam ediniz.
Keyifli forumlar.
Konu ilgili alana taşınmıştır, lütfen buradan devam ediniz.
Keyifli forumlar.
Hamza Furkan ALTUNBAŞ
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Üstadlar
Ruh tasından gırebılmek ıcın GBM X'i kesmen gerekir.Anlatıyorum:
Gbm X ıcın bı grp bul ve 1. bolgeye gır. Daha sonra ılerledıkce ılerde cın cezmı adlı bır ook var. Ondan Ruh tası gorevını alacaksın.Daha sonra yaratıkları kese kese geldınız X'e... X ı kestıkten sonra bı yazı gelır karsınına ve gorev olmus olur.İçerde iken Cin cezmıdenRuh tası gorevını almayı sakın unutma
Artık 2. bolgeye gırebılırsiniz.Yanı ruh tasından ıcerı gırebılırsın
Gbm X ıcın bı grp bul ve 1. bolgeye gır. Daha sonra ılerledıkce ılerde cın cezmı adlı bır ook var. Ondan Ruh tası gorevını alacaksın.Daha sonra yaratıkları kese kese geldınız X'e... X ı kestıkten sonra bı yazı gelır karsınına ve gorev olmus olur.İçerde iken Cin cezmıdenRuh tası gorevını almayı sakın unutma
Artık 2. bolgeye gırebılırsiniz.Yanı ruh tasından ıcerı gırebılırsın