İnan dostum ben bıraktım oyunu 2 sene girmedim bir sinirle şimdi arkadaşlar gel dedi takılıyoruz dediler iyi dedik geldik stres atalım akşamları diye gündüz hep stres stres bunalıyo insan ben muhasebe de çalışıyorum bir firmanın zaten sayılar sayılar insan kafayı yiyor. Ama böyle giderse şayet ben hep bırakıcam bir daha girmemek üzere .. :idea: :idea:FAUN yazdı:Sende haklısın dostum insan akşam işten gelince bi stres atayım vakit öldüreyim diye giriyor şu oyuna ama şu son zamanlarda artık daha da stresli bir biçimde oyundan çıkıp gidiyorsun moralin bozuluyor, gel bırak sende oyunu rahat rahat kafanı dinle zaman ayıracak başka şeyler edin kendine emin ol huzurlu olursun. . .
Hep Aynı Konu Hep Aynı...
Re: Hep Aynı Konu Hep Aynı...
İnşallah bırakırda kurtulursun sende dostum boşa zaman kaybı boşa emek 6 sene sonunda farkına varabildim bende zararın neresinden dönülürse kâr'dır.
- mustafa95x
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
Tek temennimiz en kısa sürede bu lag sorununa bır çözüm bulunmasıdır.
Bizim de öyle kardeşim tüm ikv halkının öylemustafa95x yazdı:Tek temennimiz en kısa sürede bu lag sorununa bır çözüm bulunmasıdır.
- BahoBey
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Cosa Nostra
Ben artık anlamıyorum anlamak ta ıstemıyorum arkadaslarımın dedıgı gıbı nedır bu lag bız bu oyuna stres atmaya gelıyoruz cokmu zor su oyunu duzeltmek gerekıyorsa kapat arkadas 2 3 gun oyunu duzelt sonra ac su oyunu nedır bu oyun oynayamıyoruzz artık oyuna gırmek bıle ıstemıyorum arkadaslarımında dedıgı gıbı bu SORUNA BI DUR ..!
deme zamanı geldı dıye dusunuyorum
2 3 de değil 1 hafta kapalı olsun oyun yeter ki LAG dediğimiz lanet olayla bir daha karşılaşmayalımBahoBey yazdı:Ben artık anlamıyorum anlamak ta ıstemıyorum arkadaslarımın dedıgı gıbı nedır bu lag bız bu oyuna stres atmaya gelıyoruz cokmu zor su oyunu duzeltmek gerekıyorsa kapat arkadas 2 3 gun oyunu duzelt sonra ac su oyunu nedır bu oyun oynayamıyoruzz artık oyuna gırmek bıle ıstemıyorum arkadaslarımında dedıgı gıbı bu SORUNA BI DUR ..!