Normalde xenotim düşürürken sevinmen gerekir ama bir süre sonra şevkin kırılıyor ve düşse bile sevinemiyorsun. 8 saatte bir işçi mesaisini bitiriyor ama biz 2 tane xenotim için bu zamanı harcıyoruz gören de ülkeyi kurtarıyoruz sanar.
Bu oyun kadar oyuncuya işkence eziyet eden başka bir oyun veya kurum yoktur. Artık çabaların, sözün bittiği yere geldik. O kadar taşlama, propaganda yapmamıza, oyunu yerden yere vurmamıza rağmen 1 karış yol almadılar alamadılar.
Yapacak birşey kalmadı çırpınışlarımız gereksiz ve yersiz artık.
ANKA Sunucusu Hk.
- SurvivorIKV
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
Re: ANKA Sunucusu Hk.
Xenotim düşüremiyosan napak ölek mi? :mrgreen: :mrgreen:
Türkçen yok matematik hocası kesildin başımıza Refresh. :mrgreen: :mrgreen:

- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Matematiğe kafan basmadığından türkçeme laf ettin sanırımSurvivorIKV yazdı:Xenotim düşüremiyosan napak ölek mi? :mrgreen: :mrgreen:
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- SurvivorIKV
- Sahaf Yardımcısı
Sen her şeyi biliyon demi :geek:Refresh yazdı:Matematiğe kafan basmadığından türkçeme laf ettin sanırımSurvivorIKV yazdı:Xenotim düşüremiyosan napak ölek mi? :mrgreen: :mrgreen:
En son SurvivorIKV tarafından 22 May 2014 02:35 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

- FearFactorIKV
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Merhaba refresh..Refresh yazdı:Matematiğe kafan basmadığından türkçeme laf ettin sanırımSurvivorIKV yazdı:Xenotim düşüremiyosan napak ölek mi? :mrgreen: :mrgreen:
üzücü bir durum.. Duş almanı öneririm.. İyi forumlar
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
Selamun aleyküm,SR7GEN yazdı:Ah dostum.. Sen hiç kuklacıda peptit kasmaya çalıştın mı? :roll:
Peptit Kolorotoksin'in durumunun sadece Kuklacı sunucusuna özgü olduğunu sanmıyorum. Zıkkım gerçekten düşmüyor.
Anka sunucusundaki duruma ise yorum yapamayacağım, çok kısa bir dönem bulunmuştum orada, benim orada oynadığım senelerde zaten ne büyük hol vardı, ne de grup bölgesi. :lol:

- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Mantıklı olan bu zaten . Anka sunucusunu Xenotim kasarak tılsım üretmek için karakter aktaranlar çok oldu. Ve Anka sunucusunun eski oyuncuları yani bizler bu durumdan iyice sıkılıp Eminönü sunucusuna geçtik . Hatta loncamızın adıda Anka Firarileri.Refresh yazdı:Adaletsiz olmasın diye xenotim'in düşme ihtimalini azaltmış olabilirler.
5000 kişilik sunucu düşün 100 kişi xenotim kasıyorlar bu 5000 kişilik ihtiyaç için xenotimin düşme ihtimali ile 500 kişilik sunucuda 10 kişinin xenotim düşürme ihtimali karşılaştırırsa ilk durumdaki ihtimal daha fazla olmalı.
Yaratıklardaki hız konusuna gelirsek , son 1 hafta içerisinde bahsi geçen Büyük Hol yaratıklarında (Irklar dahil) , Sığınak yaratıklarında ve Migrat yaratıklarında tek çeviremediğim sadece çeviremediğim Evocati oldu. Diğer bahsettiğim yaratıkların hiç birisi beni yakalayamadı.

- BahoBey
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Cosa Nostra
Bırak ırkları antilop ıksır ıcıyorum sıgınaktaki fareler yakalıyacak nerdeyse haliyle bırde lagı dusunursek bu demek oluyor kı OYUNPERT..!
- Symbian
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Kurtuluş
Yaklaşık 2 aydır xenotim alamıyorum.
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Lonca: Guardians Of İstanbul
İki farklı kişi gibi davranmayı bırakFearFactorIKV yazdı:Merhaba refresh..Refresh yazdı:Matematiğe kafan basmadığından türkçeme laf ettin sanırımSurvivorIKV yazdı:Xenotim düşüremiyosan napak ölek mi? :mrgreen: :mrgreen:
üzücü bir durum.. Duş almanı öneririm.. İyi forumlar
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL