Arkadaşlar çeşitli sebeblerden dolayı oyunu bırakıyorum. Tek bi Şampiyonum ( Savaşçım ) kaldı. Diğer CheRemSTaR karakterileri ile alakam kalmamıştır. Arada bi girer yoklarım oyunu, herkes Allah'a Emanet Olsun. Kendinize iyi bakın.
Şehitler Ölmez Loncasına
SüVaRİ kankama
Paşaxaşap Diren kardeşime
Paşaxburak Burak kardeşime
Paşaxhealthboard Umut kardeşime
Paşaxipekböceqi İpek Ablama ve birçok Paşax arkadaşlarıma daha sayamadığım dostlar var
WICKED Işık Abime
MeMaT Ali Abime
FELLAH Ahmet ve Recep kardeşlerime
RoMeOo Ercan kardeşime
KeNnVI Abuzer kardeşime
ıllGRANDTURKllı Osman Abime
IIGüZGüNeŞıMII Mustafa ve Muhammet kardeşlerime
TheMomenT Orhan kardeşime
Meloidea Büşra'ya
Gölge Haramileri'ne
Adını Sayamadığım Bir Sürü Arkadaşlarıma Kusura Bakmayın Şuan Aklıma Gelenler
İkv'yi Bırakmak Güzel, Tabiiki Oyundan edindiğin Dostluğu kast etmiyorum Askerlik Dönemimde Bırakmıştım Loncam'daki Dostlarım Sağolsun Arardı Halimi Hatırımı sorardı 4 Ay bıraktım Gene aradılar sordular ve Geri Geliyoruz dediler Gene İKV ye Dönüş dedik Bence Bu oyunu Şuana kadar Ayakta tutan Tek şey Dostluklardır Bunu çoğu kez gördük Görmeye devam ediyoruz.
Selametle kardeşim Yaşam Hayatında Başarılar....
EsTeRGoNxRss yazdı:İkv'yi Bırakmak Güzel, Tabiiki Oyundan edindiğin Dostluğu kast etmiyorum Askerlik Dönemimde Bırakmıştım Loncam'daki Dostlarım Sağolsun Arardı Halimi Hatırımı sorardı 4 Ay bıraktım Gene aradılar sordular ve Geri Geliyoruz dediler Gene İKV ye Dönüş dedik Bence Bu oyunu Şuana kadar Ayakta tutan Tek şey Dostluklardır Bunu çoğu kez gördük Görmeye devam ediyoruz.
Selametle kardeşim Yaşam Hayatında Başarılar....
Aynen öyledir abiciğim. Sağolasın Abi Allaha emaet ol sende
Kimi sadece savaşmak için klana girer.
Kimi menfaat için klana girer.
Kimide KLANI İÇİN ÖLMEYE GİDER.
Şu oyunda olmamın tek sebebi içinde bulunduğum dostluk ve arkadaşlıktır.Loncamın ve kendi adımın orada yazması beni mutlu etti.Birşeyler yapabilmişsek ne mutlu bize Ara sıra uğra belki denk geliriz Murat.Allaha emanet ol.Görüşmek dileğiyle...