bugün sabah saatlerinde yeni bir güncelleme oldu peki ne getirdi bu güncelleme bize:
çoğu kişi şöyle diyor hasarlarımız düşürüldü. hayır. aklım erdiğince durumu izah etmeye çalışayım:
bakın ikv de silahlar 3 tiptir: ezici delici ve kesici bunların hepsinin etki alanları farklıdır örn: iskelet tipi yaratıklara
ezici silahlar daha fazla vurabilir. ezici silahın az vurduğu bir yaratığa da kesici çok vurabilir.
49 seviyeler geldiğinde yeni silahlar da geldi: yeni silahlarımızdan kafa koparan ve rünlü balyoz hem ezici hem kesici
hem de delici özelliğine sahipti. fakat bu ayrıcalık gümüş diş yatağan ve papağan lardan esirgendi.
bu ne demek : kafa koparan ve rünlü balyoz her yaratığa aynı miktarda vurabiliyor ezici kesici delici kuralı vız geliyor
anlayabildiğim kadarıyla kafa koparan ve rünlü balyozun hem ezici hem kesici hem de delici olması kaldırıldı.
bu da demek oluyor ki rünlü balyoz ve kafa koparan bazı yaratıklara iyi vuruşlar yapabilirken bazı yaratıklara düşük
vuracaktır. yani canavarına göre papağan bile kafa koparandan fazla vuracaktır. arkadaşlar bu dediklerimi denemiş
değilim. sadece anladıklarımı yazıyorum yeraltındaki tüm yaratıkları önce kafa koparanla sonra da papağanla kesmeyi
bi deneyin. yerine göre kafa koparanın daha iyi yerine göre de papağanın daha iyi vurabildiğini gözlemleyeceksiniz.
umarum sorunlarınızın cevabı buradadır.
not: bu değişikliklerden OkO karşılaşmaları etkilenmeyecek. yani klan savaşında yine kafa koparan rünlü balyoz
hakimiyeti devam edecektir.
yeni güncellemeye itiraz edenler bknz .
yeni güncellemeye itiraz edenler bknz .
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
-
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: yeni güncellemeye itiraz edenler bknz .
BİZİM SORUNUMUZ EZİCİ DELİCİ OLMASI DEĞİL.. BU OLAYIN ŞU ANA BIRAKILMASI.. SEN ŞİMDİ LATİF ÜRETİP BUGÜN SABAH KALKTIĞINDA O HALİNİ GÖRSEYDİN SEN NE DÜŞÜNÜRDÜN ACABA ÇOK MERAK EDİYORUM..???!!!!!!
"Kimileri nefes alır, yaşarrrr üzerinde sonsuza dek.."
"Ve ona "Türkiye" derler.."
"Ben AŞKIM derimmm.."
"Ve ona "Türkiye" derler.."
"Ben AŞKIM derimmm.."
tam destek geri alınsın

*******Turagarvsturagar********** Troyaxxturagar*******
O GÜNKÜ YORUMLAR İÇİN BENİ BANLAYANLAR TEŞEKKÜRLER SİZE ANLADIM SİZİ BEN...
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
Merhabalar
Sen diyosun ki YÜCELEN BALYOZ YÜCLEN KAFA YÜCELEN DİŞ YÜCELEN SATIRIM OLSUN. Nan düşünmüyonmu bunlar kaç para veya herkes alamayacak hatta çoğumuz alamayacak. İiyi al tarafı bi akrep keseces 10 cana kadar kafa sona bolyaz sona diş kullanalım bumudur ya yapılan iş.
Sen diyosun ki YÜCELEN BALYOZ YÜCLEN KAFA YÜCELEN DİŞ YÜCELEN SATIRIM OLSUN. Nan düşünmüyonmu bunlar kaç para veya herkes alamayacak hatta çoğumuz alamayacak. İiyi al tarafı bi akrep keseces 10 cana kadar kafa sona bolyaz sona diş kullanalım bumudur ya yapılan iş.

SİNCE 2007...
ben sadece durumu açıkladım arkadaşım ayrıca yücelen balyoz yücelen kafa yücelen papağan al demiyorum ki
elindeki silahın etki ettiği yaratığı da kesebilirsin mesela
elindeki silahın etki ettiği yaratığı da kesebilirsin mesela
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Lonca: S E A
iyi ozaman cin girişyten gir bakim nereye kadar ilerleyeceksin

SİNCE 2007...
Selam,
Güncelleme geri alınsın lütfen !
Güncelleme geri alınsın lütfen !
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
- iygi
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Academy Of War
Güncelleme geri alınsın..
Zentiusxkolektif
Zentiusxkolektif
Doğruların kaderidir yalnızlık... Kargalar sürü ile kartallar yalnız uçar.....
Arkadaşlar konu açarak fikirleri ve yorumları bölmeyin. Bu şekilde benzer konular açmaya devam ederseniz bir çok yorum okunamayacaktır.
sabitlenmiş başlıktan devam ediniz.
sabitlenmiş başlıktan devam ediniz.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]