Yarar, ecelin hasarı düşmedi ki hala aynı. Hatta biçok yaratığa artık daha fazla vuruyor.
+ olarak kafa koparan ve balyoz 3 saniyede 1, ecel ise 2 saniyede 1 vurduğunu hatırlatırım.
GÜNCELLEME: Kesici, Ezici, Delici silahlar ve etkileri
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World
Re: GÜNCELLEME: Kesici, Ezici, Delici silahlar ve etkileri
En son Melankolik tarafından 24 Şub 2010 14:26 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
"Sevgili,Saygı Değer" İstanbul Kıyamet Vakti Yönetimi
Bunun üzerine ne denir;Zaten bütün oyuncular gereğini söylemiş.Şuan da yaptıklarınız char calanlarla aynı düzeyle Lakin nasıl derseniz insanlar bu oyunda kasıp kasıp üzerlerini diziyorlar bi hırsız gelip herşeyi götürüyor,Siz ise Bu emek gösteren insanlardan nerede ise herşeyini almakla birebir.Eğer ki insanların size Beddua okuması hoşunuza gidiyor ise ne ala,demek ki çizdiğiniz bu yoldan devam edersiniz..Bi diğer yönden ise Sizin yaptığınız bu güncelleme ile daha önce yapılan görevleri yapamayanlar şimdi hiç yapamıcak,Peki nasıl Dersiniz ki insanlara şaheser eşya üretin,Bu hangi akıla ve mantığa sığar.İlk Başta insanların istediği güncellemeleri yapın,Sonra Kötülüğünüzü yapın hiç olmassa oyuncular birazda olsa oyundan zevk alsın ama şuan yaptığınız sizin oyunu bitirmek,verilen onca parayı cebe alıp kaçmak misali..
Sadece oyuncularla oynuyorsunuz başka hiç birşey değil..
Doctorxxx
Bunun üzerine ne denir;Zaten bütün oyuncular gereğini söylemiş.Şuan da yaptıklarınız char calanlarla aynı düzeyle Lakin nasıl derseniz insanlar bu oyunda kasıp kasıp üzerlerini diziyorlar bi hırsız gelip herşeyi götürüyor,Siz ise Bu emek gösteren insanlardan nerede ise herşeyini almakla birebir.Eğer ki insanların size Beddua okuması hoşunuza gidiyor ise ne ala,demek ki çizdiğiniz bu yoldan devam edersiniz..Bi diğer yönden ise Sizin yaptığınız bu güncelleme ile daha önce yapılan görevleri yapamayanlar şimdi hiç yapamıcak,Peki nasıl Dersiniz ki insanlara şaheser eşya üretin,Bu hangi akıla ve mantığa sığar.İlk Başta insanların istediği güncellemeleri yapın,Sonra Kötülüğünüzü yapın hiç olmassa oyuncular birazda olsa oyundan zevk alsın ama şuan yaptığınız sizin oyunu bitirmek,verilen onca parayı cebe alıp kaçmak misali..
Sadece oyuncularla oynuyorsunuz başka hiç birşey değil..
Doctorxxx
Bir kerede memnun olanı görmedim. Ne yapsalar yaranamayacaklar size 
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
- ikvtimsubay
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
weLhasıLkeLam ßu qüncéLLémé qéRi aLınmazsa oYunu Coqu iNsaN bıRakacaK YönéTimde écéL üRéTénLéRLé TakıLıR oYunda oLacaqı ßuduR . . . ! ! ! :? :? :?

İKV Sobee Ekibinin Yaptığını Bi Çocuğun Ağzına Emziği verip Sonra Tekrar Çekip Susmasını Beklemek Diye Düşünüyorum...Ama O Çocuk Asla Susmaz.Varsayalım Böle Bir Hata Gerçekten vardı Yalnız 1 Seneye Aşkın Bi Süredir Bu Hata ile Oynuyoruz Oyunumuzu artık Hatadan Çıkmış Bulunmakta.Şu Andan İtibaren Yönetim'in Ne yapacağını Sabırsızlıklan Bekliyorum...
Ademxxintikam
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
-
- FareAdam Düşmanı
Merhabalar ;Lathander yazdı:Merhabalar,
Bazı silahların kesici, delici ve ezici olmalarına göre yaratıklardaki zırh değerlerinden doğru şekidle etkilenmediği tespit edilmiştir.
Bu silahlarda gerekli düzeltme yapılmıştır.
Bu düzeltme ile birlikte kimi silahlarla verilen yetenekli ve yeteneksiz hasar miktarı bazı yaratıklara karşı düşerken, kimi silahlarda ise yükselecektir.
Ayrıca aynı sebepten ötürü derisi sertleşen bazı özel yaratıklara silah hasarı verilebiliyorken artık verilemeyecektir.
Bu düzeltmeden oyuncuya karşı oyuncu (OkO) mücadeleler etkilenmeyecektir.
Konu hakkında bildirimleriyle katkıda bulunan oyuncularımıza teşekkür ederiz.
Tipi hatalı olduğu için zırhtan etkilenmemesi düzeltilenler:
Kafa Koparanlar
Güneş Asa
Baş Ağrısı
Hint Sopası
Rünlü Balyoz
Latif
Ashab-ı Kehf
Tesla Tabancaları
Tipi hatalı olduğu için bazı zırhlardan fazla etkilenmesi düzeltilenler:
Ecel Getiren
İtfaiye Baltaları
Gümüş Dişler
Papağanlar
Kanca Asalar
Yukarıda belirtilmiş güncelleme'nin neden yapıldıgı ? İKV ne güncellemeler gördü'de Şimdi eskiden güncelleme yokmuşta sadece buymuş gibi herkes buraya sitem ediyor ?
Bu oyunda kimse kimseyi zorla tutmuyor ? Gerekli olan ne ise İKV'de o yapılır ?
Siz ona buna itiraz ediceginize acaba neden yapılıyor diye düşündünüz mü ?
Madem; Maden ; Silah ; Eşya fiyatlari yüksek bu güncelleme kimine göre haksız kimine göre haklı; oyunu sadece SOYLU kesimi değil BURJUVA kesimininde oynamaya hakkı var
İmzam'da bişey belirtmişsim...
İnsanlar dikenler arasında gülü görüp sevineceklerine, güller arasında dikenleri görüp şikayet ederler...
Saygılarımla
* ђéя séçίş, bίя ωazqéçίşтίr.....
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Melankolik yazdı:ben şu durumdan dolayı memnunum açıkçası;
Biz ecel getiren ürettiğimiz için birçok oyuncudan hakarete maruz kaldık beyinsiz o kadar para verdin bak hiç bi işe yaramıyor gibisinden. Haklıydılar çünkü ecel getiren normal efsunlu silahlardan az vuruyordu.
Şimdi onların hasarı düştü. Benim hasarım arttı. Ve benim silahım şahaser silahını şimdi hak etti..
Onemli olan o mu ya bizim hasarlarimiz ayni kalsaydi ecel birazda sert vursaydi su anda kac kisi pasif kaldi biliyormusun oyundan kac kisi zevk alacak sade sen ve eceli olanla ya olmayanlar nasil zevk alsin yada uretmek icin 1 senesini harcasin soylermisn yani mantiken birakilir oyun bu anlamda ben cok apartili benim uzerim full yucelen 2000 vuruyorum bir ecel yok ... Sence bu emege saygisizlik degil mi ?
bu fikri değerlendirin arkadaşlardaywalker yazdı:arkadaşlar bu konunun tek çaresi eski alman sisteminin geri gelmesidir
39 levelelrden hatırlarsanız alman giyinenler yeri geliyo 300 vuruyodu
yeri geliyo 3 bin vuruyodu
kritikle yeri geliyo 1500 vuruyodu
yeri geliyo 10 bin vuruyodu
bu sistem geri gelsin max giyinenler için tek çözüm budur
benim ws veya klanla işim yok yaratık kesmek istiyorum
bunun içinde max giyindim 39 leveldeki sistem geri gelirse herşey düzelecektir
kafayla yeri gelsin 500 vuralım yeri gelsin 5 bin vuralım
kritik yeri gelsin 2 bin vursun yeri gelsin 15 bin vursun
mantıklı değilmi ?
ikv desteğede sundum bu fikrimi bu şekilde olursa sorun çözülür bence
Darthwader
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
evett. yönetim napcaksınız ! alcaksanız güncellemeyi affederiz yook biz almıcaz diosanız oyuncu .../nah bulursunuz
online oyuclarmı :mrgreen: /elsalla ! ben bırakıyorum ztn böle iş olmas yönetim bi açıklama yapın !
- mrnikotin
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Mevlana
SeraxsTyLe yazdı:Merhabalar ;Lathander yazdı:Merhabalar,
Bazı silahların kesici, delici ve ezici olmalarına göre yaratıklardaki zırh değerlerinden doğru şekidle etkilenmediği tespit edilmiştir.
Bu silahlarda gerekli düzeltme yapılmıştır.
Bu düzeltme ile birlikte kimi silahlarla verilen yetenekli ve yeteneksiz hasar miktarı bazı yaratıklara karşı düşerken, kimi silahlarda ise yükselecektir.
Ayrıca aynı sebepten ötürü derisi sertleşen bazı özel yaratıklara silah hasarı verilebiliyorken artık verilemeyecektir.
Bu düzeltmeden oyuncuya karşı oyuncu (OkO) mücadeleler etkilenmeyecektir.
Konu hakkında bildirimleriyle katkıda bulunan oyuncularımıza teşekkür ederiz.
Tipi hatalı olduğu için zırhtan etkilenmemesi düzeltilenler:
Kafa Koparanlar
Güneş Asa
Baş Ağrısı
Hint Sopası
Rünlü Balyoz
Latif
Ashab-ı Kehf
Tesla Tabancaları
Tipi hatalı olduğu için bazı zırhlardan fazla etkilenmesi düzeltilenler:
Ecel Getiren
İtfaiye Baltaları
Gümüş Dişler
Papağanlar
Kanca Asalar
Yukarıda belirtilmiş güncelleme'nin neden yapıldıgı ? İKV ne güncellemeler gördü'de Şimdi eskiden güncelleme yokmuşta sadece buymuş gibi herkes buraya sitem ediyor ?
Bu oyunda kimse kimseyi zorla tutmuyor ? Gerekli olan ne ise İKV'de o yapılır ?
Siz ona buna itiraz ediceginize acaba neden yapılıyor diye düşündünüz mü ?
Madem; Maden ; Silah ; Eşya fiyatlari yüksek bu güncelleme kimine göre haksız kimine göre haklı; oyunu sadece SOYLU kesimi değil BURJUVA kesimininde oynamaya hakkı varArtık herkes oyun içinde 100 m den bahsedilen bir silah değil 10m den bahsedilen bir silah'tan bahsedecek... Bi nevi fiyatlarin yüksekligine karsı alınmış bir önlemdir...
İmzam'da bişey belirtmişsim...
İnsanlar dikenler arasında gülü görüp sevineceklerine, güller arasında dikenleri görüp şikayet ederler...
Saygılarımla
bi kere SOYLU ile BURJUVA aynı şeydir ikisde zengindir biz enelerir bi yere uşalmak için çalışıyoruz sende oyuna başla hemen bi,ze denk ol o ne ala
mrnikotin
mrnıkotın
xMrNiKoTiNx mrnikotin
mrnıkotın
xMrNiKoTiNx mrnikotin