***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
IRifatSrkyI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: ***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)

Mesaj gönderen IRifatSrkyI »

Selamün Aleyküm

Sevgili abilerim , kardeşlerim nasılsınız lonca da son durumlar nasıl (biraz kötü sanırım) yaklaşık 1 haftadır sizlerden ayrı yaşıyorum :) bu durum bana biraz koymaya başladı adeta sizleri kıskanıyorum meğer ben gidince her şey başlamış baksanıza "Kadim Hidra" filan :shock: :o :x :roll: . ( Sürat İfadelerim fotoğrafı görünce)

Bir daha ki " Yeşil Hidra " Ve "Kadim Hidra " kesimlerinden haberim olursa sevinirim . Karakterimin görevi varda . :P :)
ARTIK BU FORUM HESABINI KULLANMIYORUM !
Kullanıcı avatarı
BilgeTonyukuk
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen BilgeTonyukuk »

IRifatSrkyI yazdı:

Selamün Aleyküm

Sevgili abilerim , kardeşlerim nasılsınız lonca da son durumlar nasıl (biraz kötü sanırım) yaklaşık 1 haftadır sizlerden ayrı yaşıyorum :) bu durum bana biraz koymaya başladı adeta sizleri kıskanıyorum meğer ben gidince her şey başlamış baksanıza "Kadim Hidra" filan :shock: :o :x :roll: . ( Sürat İfadelerim fotoğrafı görünce)

Bir daha ki " Yeşil Hidra " Ve "Kadim Hidra " kesimlerinden haberim olursa sevinirim . Karakterimin görevi varda . :P :)
Aleyküm selam Rıfat, bilakis loncada son durumlar gün geçtikçe iyiye gidiyor, Asım (YENİSAHRA), İlker (Küçükkraliçe), Vahdet (VaHDeTR), Yiğit (THexYaSaKAşKıM), Tunç (Rosafin) ve Ali (aLyyII) gibi sunucumuzun eski oyuncuları, bizlerin de gönül dostları aramıza katıldılar. Henüz lisans almadığı için fahri üyemiz olan Alp Aykan ağabeyimiz de aramızda bulunuyor. İlk geldiğimiz gün sunucu sıralamasında dahi adımız yokken, bugün 13. sırada yerimizi almış bulunmaktayız. :) Eksiklerimizi gidermek için günde bir kaç kez grup bölgelerine gidiyor ve görevi olan karakterlerimizin görevlerini organizasyon düzenleyerek tamamlıyoruz. Elbette ki Kadim Hidra gibi organizasyonlarımız devam edecek, sen bir an önce Lodos'tan dönüp gelmeye bak. ;)
Resim
IRifatSrkyI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

BilgeTonyukuk yazdı:
IRifatSrkyI yazdı:

Selamün Aleyküm

Aleyküm selam Rıfat, bilakis loncada son durumlar gün geçtikçe iyiye gidiyor, Asım (YENİSAHRA), İlker (Küçükkraliçe), Vahdet (VaHDeTR), Yiğit (THexYaSaKAşKıM), Tunç (Rosafin) ve Ali (aLyyII) gibi sunucumuzun eski oyuncuları, bizlerin de gönül dostları aramıza katıldılar. Henüz lisans almadığı için fahri üyemiz olan Alp Aykan ağabeyimiz de aramızda bulunuyor. İlk geldiğimiz gün sunucu sıralamasında dahi adımız yokken, bugün 13. sırada yerimizi almış bulunmaktayız. :) Eksiklerimizi gidermek için günde bir kaç kez grup bölgelerine gidiyor ve görevi olan karakterlerimizin görevlerini organizasyon düzenleyerek tamamlıyoruz. Elbette ki Kadim Hidra gibi organizasyonlarımız devam edecek, sen bir an önce Lodos'tan dönüp gelmeye bak. ;)

İlk geldiğim zaman 30 ' du :) İnşAllah 1. sıralarda da görüceğiz ..Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz , Alp abi senide en yakın zaman da bekliyoruz . :)

Dip Not : Büyük bir ihtimalle yarın "Arz" olmuş olacağım ..
Kullanıcı avatarı
xtengiz
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Börteçine

Mesaj gönderen xtengiz »

Oyuna giremiyorum yahu :( :( :( Değişik bir hata var
KÜLTİGİN
Börteçinextengiz
Resim
(Lonca tanıtım sayfası ve başvuru formu için lütfen resime tıklayınız.)
Kullanıcı avatarı
BilgeTonyukuk
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Selamun aleyküm sevgili ailem,

İmzalarımızın göz kirliliği oluşturduğu hakkında sayın yöneticilerimizden uyarı aldım, ve imzalarımızın boyutlarında biraz küçültmeye giderek İsim - Soy isim kısımlarımızı düzenledim. Bilginize.

Durmuyoruz, yılmıyoruz, yorulmuyoruz. Her gün grup bölgelerinden eksiklerimizi bir bir giderirken, loncada görevi olan karakterlere sürekli yardım ediyoruz. Bugünkü Dişi Örümcek, Solucan ve Kadim Hidra organizasyonlarımızdan bir kaç kare. ;)

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Rıfat senin de görevini aradan çıkardık. :lol: İyi forumlar. :)
Resim
IRifatSrkyI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

BilgeTonyukuk yazdı:Selamun aleyküm sevgili ailem,

İmzalarımızın göz kirliliği oluşturduğu hakkında sayın yöneticilerimizden uyarı aldım, ve imzalarımızın boyutlarında biraz küçültmeye giderek İsim - Soy isim kısımlarımızı düzenledim. Bilginize.

Durmuyoruz, yılmıyoruz, yorulmuyoruz. Her gün grup bölgelerinden eksiklerimizi bir bir giderirken, loncada görevi olan karakterlere sürekli yardım ediyoruz. Bugünkü Dişi Örümcek, Solucan ve Kadim Hidra organizasyonlarımızdan bir kaç kare. ;)

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Rıfat senin de görevini aradan çıkardık. :lol: İyi forumlar. :)

Keyifli dakikaların geçtiği yine bir güzel etkinlikti . Evet arada bende kaynadım :) . Bir daha ki etkinliklerde görüşmek dileğiyle .

Dip not : Yöneticinin uyardığı imza konusunda hiçbir şey anlamadım ..
Kullanıcı avatarı
Ttaymmm
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Lodos
Lonca: R U S

Mesaj gönderen Ttaymmm »

Lonca alımlarınız devam etmektemı acaba ? Tılsım sunucusunda Ttaym isimli karakterımın ısmını değiştirerek IIxDarKxEaGLExII yaptım. Betadan bu yana olan oyun tecrübem ile lonca için katkıda bulunacağım kanaatindeyim. Mümkün olur ise 3 karakterim ile gelmeyi düşünüyorum loncanıza. Şöyle karakter fotoğrafımıda göndermek istedim.

http://i.hizliresim.com/P3D8BQ.jpg SAYGILAR. Selamlar... :!:
Kullanıcı avatarı
BilgeTonyukuk
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Ttaymmm yazdı:Lonca alımlarınız devam etmektemı acaba ? Tılsım sunucusunda Ttaym isimli karakterımın ısmını değiştirerek IIxDarKxEaGLExII yaptım. Betadan bu yana olan oyun tecrübem ile lonca için katkıda bulunacağım kanaatindeyim. Mümkün olur ise 3 karakterim ile gelmeyi düşünüyorum loncanıza. Şöyle karakter fotoğrafımıda göndermek istedim.

http://i.hizliresim.com/P3D8BQ.jpg SAYGILAR. Selamlar... :!:
Merhabalar arkadaşım,

Şu an için alımlarımız kapalı maalesef. Açıldığı zamanı bu konuyu takip ederek öğrenebilir, başvurunu da imzamızda bulunan Boz Kurt resmine tıklayarak iletişim sayfamızdan yapabilirsin. :) İyi forumlar.
Resim
Kullanıcı avatarı
SCaRyx
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Scary Team

Mesaj gönderen SCaRyx »

Selamun Aleyküm Börteçine Ailesi..
Ne yaparsınız,nasılsınız hayat nasıl gidiyor anlatın bakeyim accuk :D
Kullanıcı avatarı
BilgeTonyukuk
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Aleyküm selam zevzekler padişahı, biz iyiyiz. Bıraktığın gibiyiz, döndük buradayız. Asıl sen nasılsın, nerelerdesin. :)
Resim

“Lonca İletişim” sayfasına dön