İKV Uyan Müziği
İKV Uyan Müziği
Arkadaşlar İKV'nin müzikleri çok hoşuma gidiyor. Fakat müzik klasörünün içinde Uyan diye bi müzik var. Oyunda hiç duymadım o müziği. Oyunda hangi bölgede çalıyor bilen var mı? Teşekkürler.
- Herakles
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kervanı
Re: İKV Uyan Müziği
Merhaba kardeşim. Aradığın şeyi burada bulacağını umuyorum. İKV MüzikleriHiTMaN yazdı:Arkadaşlar İKV'nin müzikleri çok hoşuma gidiyor. Fakat müzik klasörünün içinde Uyan diye bi müzik var. Oyunda hiç duymadım o müziği. Oyunda hangi bölgede çalıyor bilen var mı? Teşekkürler.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Öncelikle teşekkür ediyorum kardeşim. Ama ben müziği aramıyorum sadece hangi bölgede çaldığını soruyorumHerakles yazdı:Merhaba kardeşim. Aradığın şeyi burada bulacağını umuyorum. İKV MüzikleriHiTMaN yazdı:Arkadaşlar İKV'nin müzikleri çok hoşuma gidiyor. Fakat müzik klasörünün içinde Uyan diye bi müzik var. Oyunda hiç duymadım o müziği. Oyunda hangi bölgede çalıyor bilen var mı? Teşekkürler.
- Herakles
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Dostlar Kervanı
Rica ederim kardeşim. Orada bölümler var. Müziğin adını bana belirtirsen sana yardımcı olabilirim belkiHiTMaN yazdı:Öncelikle teşekkür ediyorum kardeşim. Ama ben müziği aramıyorum sadece hangi bölgede çaldığını soruyorumHerakles yazdı:Merhaba kardeşim. Aradığın şeyi burada bulacağını umuyorum. İKV MüzikleriHiTMaN yazdı:Arkadaşlar İKV'nin müzikleri çok hoşuma gidiyor. Fakat müzik klasörünün içinde Uyan diye bi müzik var. Oyunda hiç duymadım o müziği. Oyunda hangi bölgede çalıyor bilen var mı? Teşekkürler.
Mustafa Kemal ATATÜRK
- KelwinLawyer
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: I don't have :(
Bende klasöre girip baktım şimdi harbiden hiç duymadım bende bunu :shock:HiTMaN yazdı:Arkadaşlar İKV'nin müzikleri çok hoşuma gidiyor. Fakat müzik klasörünün içinde Uyan diye bi müzik var. Oyunda hiç duymadım o müziği. Oyunda hangi bölgede çalıyor bilen var mı? Teşekkürler.

Çağrı AYDIN
-----------------------------------
+Özledim
-Kimi
+http://inciswf.com/jetvg958.swf
(^) Ecel Getiren
Derindeki Sır bölümünde Uyan diye bi müzik var o müziği soruyorum.Herakles yazdı:Rica ederim kardeşim. Orada bölümler var. Müziğin adını bana belirtirsen sana yardımcı olabilirim belkiHiTMaN yazdı:Öncelikle teşekkür ediyorum kardeşim. Ama ben müziği aramıyorum sadece hangi bölgede çaldığını soruyorumHerakles yazdı:Merhaba kardeşim. Aradığın şeyi burada bulacağını umuyorum. İKV MüzikleriHiTMaN yazdı:Arkadaşlar İKV'nin müzikleri çok hoşuma gidiyor. Fakat müzik klasörünün içinde Uyan diye bi müzik var. Oyunda hiç duymadım o müziği. Oyunda hangi bölgede çalıyor bilen var mı? Teşekkürler..
- SR7GEN
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Dostum yanlış hatırlamıyorsam sığınaktaki odalardan birinde çalıyordu bu müzik 
Sığınak ile ilgisi olduğunu sanmıyorum reis. Çünkü bu müzik Yeraltı eklentisi ile geldiSR7GEN yazdı: Dostum yanlış hatırlamıyorsam sığınaktaki odalardan birinde çalıyordu bu müzik
- KelwinLawyer
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: I don't have :(
Bana nedense meranı hatırlattı bu müzikHiTMaN yazdı:Sığınak ile ilgisi olduğunu sanmıyorum reis. Çünkü bu müzik Yeraltı eklentisi ile geldiSR7GEN yazdı: Dostum yanlış hatırlamıyorsam sığınaktaki odalardan birinde çalıyordu bu müzik

Çağrı AYDIN
+Özledim
-Kimi
+http://inciswf.com/jetvg958.swf
(^) Ecel Getiren
Cidden çok merak ettim. Akreplerin mekanıda olabilir ama ordada Tüneller müziği çalıyorKelwinLawyer yazdı:Bana nedense meranı hatırlattı bu müzikHiTMaN yazdı:Sığınak ile ilgisi olduğunu sanmıyorum reis. Çünkü bu müzik Yeraltı eklentisi ile geldiSR7GEN yazdı: Dostum yanlış hatırlamıyorsam sığınaktaki odalardan birinde çalıyordu bu müzik