Kolonyacelinn / CeLin Veda..

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Kolonyaceline
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Kolonyacelinn / CeLin Veda..

Mesaj gönderen Kolonyaceline »

Herkese Merhaba ;

Eh her giden bir veda mesajı bırakıyor.. benim neyim eksik :) ama herkezin aksine oyun kötü oyunda bişey olacağı yok lag var şu var bu var tılsım çalındı demiyeceğim. İkv 6 senelik yakın arkadaşım.. Eğlendirdin, güldürdün, yeri geldi ağlattın, çıldırttın, anneme delimisin sen kızım kendi kendine konuşuyosun dedirttin :)

Ama sanırım artık bu yolunda sonu geldi.

Oyunda değer verdiğim vereceğim çok arkadaşım oldu 8-) yeri geldi bana ders verdi yeri geldi yardım etti ve yeri geldi beni sırtımdan bıçakladı :) neyse olsun :) lafı dahada uzatmıyım.

ssdragon ve eşi, reyhan abla ve kübra, uzuuuun zamandır tanıdığım ama son zamanlarda triplere giren dostum sırdaşım ali özgür bayır namı dier rainblack, donotdisturbdsadba :) sen iyi birisiydin en azından öyle tanıdım :) , eski dostlardan mustafa, oyunda şu an olmasanda serhat , loncaya almayan alıncada çıkartmayan Ubisoft ve mali danışmanım djnado =) doğum günüm olduğunu bilip hediye alan sönmez :) ve tüm fierce ailesi.

Bu ara da nocomment 'in de görevi bıraktığını okudum e zaten sen de gittiysen... diyecek bir laf kalmıyor :)

Hepiniz günlerinizi değerlendirin gülün eğlenin kahkahalar atın...

ve HOŞÇAKALIN.

Arayan Bulur..!
Resim
Resim

Selin S.
Kullanıcı avatarı
FearFactorIKV
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak

Re: Kolonyacelinn / CeLin Veda..

Mesaj gönderen FearFactorIKV »

Selametle güle güle
Resim
Acur var yen mi?
Kullanıcı avatarı
turkneferi
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen turkneferi »

Kolonyaceline yazdı:Herkese Merhaba ;

Eh her giden bir veda mesajı bırakıyor.. benim neyim eksik :) ama herkezin aksine oyun kötü oyunda bişey olacağı yok lag var şu var bu var tılsım çalındı demiyeceğim. İkv 6 senelik yakın arkadaşım.. Eğlendirdin, güldürdün, yeri geldi ağlattın, çıldırttın, anneme delimisin sen kızım kendi kendine konuşuyosun dedirttin :)

Ama sanırım artık bu yolunda sonu geldi.

Oyunda değer verdiğim vereceğim çok arkadaşım oldu 8-) yeri geldi bana ders verdi yeri geldi yardım etti ve yeri geldi beni sırtımdan bıçakladı :) neyse olsun :) lafı dahada uzatmıyım.

ssdragon ve eşi, reyhan abla ve kübra, uzuuuun zamandır tanıdığım ama son zamanlarda triplere giren dostum sırdaşım ali özgür bayır namı dier rainblack, donotdisturbdsadba :) sen iyi birisiydin en azından öyle tanıdım :) , eski dostlardan mustafa, oyunda şu an olmasanda serhat , loncaya almayan alıncada çıkartmayan Ubisoft ve mali danışmanım djnado =) doğum günüm olduğunu bilip hediye alan sönmez :) ve tüm fierce ailesi.

Bu ara da nocomment 'in de görevi bıraktığını okudum e zaten sen de gittiysen... diyecek bir laf kalmıyor :)

Hepiniz günlerinizi değerlendirin gülün eğlenin kahkahalar atın...

ve HOŞÇAKALIN.

Arayan Bulur..!
Yazında gülümsemeyi ihmal etmemişsin :) hayatında başarılar dilerim.
Arayan Bulur..! :)
Resim
Kullanıcı avatarı
DjNaDo
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Fıerce

Mesaj gönderen DjNaDo »

Olmadı bu Selin. Zengin edicektim ben seni :) Hem lonca olarak uzun sayılmayacak bir beraberliğimiz oldu, bu ailenin bir ferdi olarak kaldın ve yerin sabit ,unutma :) . Hayatında bol şans ve para dilerim 8-)
--DjNaDo - xxDjNaDoxx .
Kullanıcı avatarı
cetinMURAT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Fierce

Mesaj gönderen cetinMURAT »

Şşşş Selin olmadı bu ama karar senin Yolun da bahtın da açık olsun Loncaya neşe kattın , Neşen daim olsun..Hayatında başarılar ortak;Selametle :)
Resim
UBISOFT
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Fıerce

Mesaj gönderen UBISOFT »

Bunu bir veda olarak kabul etmiyoruz biz Fierce ailesi olarak yerin hep sabit hayatınını düzene soktugun sürece biz yanımızda görmek isteriz seni umarım bu veda cok kısa sürer yolun ve bahtın acık olsun selametle ...
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

Kolonyaceline yazdı:
Bu ara da Nocomment 'in de görevi bıraktığını okudum e zaten sen de gittiysen... diyecek bir laf kalmıyor :)
Yolun açık olsun umarım hayatın dilediğin gibi olur ve öyle yaşarsın.

“Genel Sohbet” sayfasına dön