Yenilik isteyenler için...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Hamidiye

Re: Yenilik isteyenler için...

Mesaj gönderen saglam »

kesinlikle oyuna çok bağlıydım fakat 2 haftadır kendimi kontrol altına aldım çünkü haksız yere sus yedm sus yiyince 3 gün girmedim ve bi şekilde koptum oyuna gelen herhangi bi yenilik ya da senaryo tekrer bağlayacaktır beni
Sahira

Stodig

drNOVALGİN
Kullanıcı avatarı
GoVeRNoR
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: The Lodos Of Ottoman

Mesaj gönderen GoVeRNoR »

Beni az çok tanıyan tanır belki fakat olay şu yakın çevrelerde duyduğum anlattığım olay yakın zamanda bir yenilikcik bile olmayacağı ve titinet in farklı bir oyun yapım aşamasında olduğu İKV sadece bir para kaynağı, para harcanıcak bir oyun değil. Yönetim de ise çok sayıda kendi cebine kapma yarışına girdi. Hakkıyla çalışanlar gitti, yozlaşmış kişiler geldi. Satın tılsımları gidin bu diyardan artık.
Resim

GoVeRNoR - Kuklacı

GoVeRNoR - Anka
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HollyShit »

39. seviye dönemin bir çok oyuncu aktif olarak OkO savaş içerisindeydi..

Gerek Arz ve Lodos savaşları gerekse kimin güçlü olduğunu kanıtlama çabası oyuna ayrı bir zevk veriyordu..
Er Meydanı tıklım tıklım dolup taşar iken katılımcısı az olan klan grupları bile var gücüyle savaşı körüklüyordu..

49 dönemi geldi, peşine grup bölgeleri ve peşine de tılsım sistemi..
Şu an yeni başlayan bir oyuncu önce 49 oluyor sonra grup bölgesi eşyalarını diziyor en son da tılsım için uğraşıyor..

39 dönemi ile şuan ki dönem arasında dağlar kadar oyuncu farkı var.. Eski tadı tuzu yok oyunun ve herkes hırs içerisinde..

Şu an zaten oyuncular ulaşamayacaklarını bildikleri tılsımları elde etmek için hırsızlık yoluna başvuruyor ve tılsımını çaldıran karakter sahipleri oyunu bırakıyor..

Sanırım oyundaki yenilik sistemi bir süre gelmez.. Çünkü tahminimce Çemberlitaş'tan sonra Karaköy gelecek ve hikayemiz son bulacak.. Tarihçenin eğilimi şu an o yönde çünkü..

Umarım Sobee firması bu seslere duyarsız kalmayıp biraz reklam yapsa fena olmaz.. Bunun yanı sıra dengeli bir sistem de lazım.. Herkeste aynı eşyaların olması pek cazip gelmiyor artık..

39 döneminde Gül Conk seti olanlar, Dalton Dış seti olanlar falan ayrıcalığa sahipti.. Şimdi artık herkes hemen hemen aynı eşyalara sahip..

Daha önce de belirttiğim gibi Sobee'nin reklamlara biraz daha önem vermesi gerekiyor.. Sunucularını güçlendirip yük altına girebilecek sisteme geçmesi gerekiyor..

Umarım oyuncularda buna yönelik tepkilerini gösterirler.. Ama gel de anlat şimdi.. Eline 3. kademe tılsım versen "Tamam kanka böyle kalsın oyun sıkıntı yok." derler..

Resim
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Kullanıcı avatarı
Ekvator
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ekvator »

GoVeRNoR yazdı:Beni az çok tanıyan tanır belki fakat olay şu yakın çevrelerde duyduğum anlattığım olay yakın zamanda bir yenilikcik bile olmayacağı ve titinet in farklı bir oyun yapım aşamasında olduğu İKV sadece bir para kaynağı, para harcanıcak bir oyun değil. Yönetim de ise çok sayıda kendi cebine kapma yarışına girdi. Hakkıyla çalışanlar gitti, yozlaşmış kişiler geldi. Satın tılsımları gidin bu diyardan artık.

Olayı çözenleri canı gönülden tebrik ediyorum. Bazı troller sağdan soldan yapıştırma bilgilerle sobeede şu adam çalışıyor bu yazılımcı programcı var ikv üzerinde çalışıyorlar gibi asparagas haberler ile oyuncuları umutlandırıyor. Halbuki şu an oyun örümcek bağlamış durumda açıpta tozunu alayım diyen yazılımcı yoktur.

Aynen dediğin gibi ikv şu an sadece para kaynağı gittiği yere kadar götürmeye çalışıyorlar ki yolunacak kaz çok olduğundan dolayı para akışı son hızıyla devam ediyor...
Kullanıcı avatarı
SurvivorIKV
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen SurvivorIKV »

Arkadaş anlatmak istediklerini başka bir lisanda yazmış. Tercüme edeyim, buyrun;
HollyShit yazdı:39 seviye sınırı döneminde bir çok oyuncu aktif olarak OkO savaş içerisindeydi.

Gerek Arz ve Lodos savaşları gerekse kimin güçlü olduğunu kanıtlama çabası oyuna ayrı bir zevk veriyordu.
Er Meydanı tıklım tıklım dolup taşar iken katılımcısı az olan klan grupları bile var gücüyle savaşı körüklüyordu.

49 dönemi geldi, peşine grup bölgeleri ve peşine de tılsım sistemi.
Şu an yeni başlayan bir oyuncu önce 49 oluyor sonra grup bölgesi eşyalarını diziyor en son da tılsım için uğraşıyor.

39 dönemi ile şuan ki dönem arasında dağlar kadar oyuncu sayısı farkı var. Oyunun eski tadı yok ve herkes hırs peşinde.

Şuan da zaten oyuncular ulaşamayacaklarını bildikleri tılsımları elde etmek için hırsızlık yoluna başvuruyorlar ve tılsımını çaldıran karakter sahipleri oyunu bırakıyor.

Sanırım oyuna bir süre daha yenilik gelmez. Çünkü tahminimce Çemberlitaş'tan sonra Karaköy gelecek ve hikâyemiz son bulacak. Çünkü(?) tarihçenin gidişatı şuan da o yönde.

Umarım Sobee firması bu seslere duyarsız kalmayıp biraz reklam yapar. Bunun yanı sıra dengeli bir sistem de lazım. Herkeste aynı eşyaların olması pek cazip gelmiyor artık..

39 döneminde Gül-Conk seti olanlar, Dalton-Dış seti olanlar falan ayrıcalığa sahipti. Şimdi ise herkes hemen hemen aynı eşyalara sahip.

Daha önce de belirttiğim gibi Sobee'nin reklamlara biraz daha önem vermesi gerekiyor. Sunucularını güçlendirip yük altına girebilecek sisteme geçmesi gerekiyor.

Umarım oyuncular da bu konuya ilişkin olarak tepkilerini gösterirler. Ama gel de bunu oyunculara bunu anlat şimdi.(?) Oyuncuların eline 3. kademe tılsım versen "Tamam kanka böyle kalsın oyun sıkıntı yok." derler.

Resim
Kocaman bir /alkış ;)
ResimResim
Kullanıcı avatarı
FearFactorIKV
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen FearFactorIKV »

Bir Hollyshit klasiği değil; klasik bir hollyshit :oops:
Resim
Acur var yen mi?
TRAMONTO
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen TRAMONTO »

Herkes tepkisini belirli ölçülerde dile getirir ya da somut adımlar atar. Bazı arkadaşlar her ay akçeyi plus'ı alır sonra forumda isyanlar eder, bazı arkadaşlar oyuna girmez, bazıları ise ne oyuna ne foruma...

Konuda bir arkadaş yıkıcı olmayalım yapıcı olalım demiş. Bu zamana kadar ikv'ye gönül vermiş herkes elinden geldiğince zaten yapıcı oldu ve hala çabalar var. Ancak yapıcı olabilmek için oyundaki sorunların veya gelişimin bir aşama kaydettiğini görebilmek gerekir. Kaldı ki bizler bu zamana kadar her fırsatta sorunları dile getirdik çözüm yollarının bulunması için üzerimize düşeni yaptık. Fakat bizlere kulak verilmediğini gördük ve hala verilmediğini düşünüyorum. Ben kendi tepkimi akçe almayarak verdim bu karar doğrudur veya yanlıştır orası tartışılır, en azından tepkimi somut olarak hayata geçirdim. O yüzden vereceğiniz tepki sözde kalmamalı. Ha ben verdiğim tepki sonucu olumlu bir gelişme gördüm mü diye soracak olursanız hayır ancak ben kendi verdiğim tepkiyle bir sonuç elde edemem diye asla ümitsizliğe kapılmadım elbet sesimiz duyulacak ya da bazılarının bu tepkilere sessiz kalması oyunu daha da karanlığa sürükleyecek.

Bakalım zaman ne gösterecek. En son akçe aldığım tarih ise aşağıda paylaşıyorum. Siz de kendinizce tepkinizi ölçülü bir şekilde gösterebilirsiniz.

Resim
Kullanıcı avatarı
KelwinLawyer
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: I don't have :(

Mesaj gönderen KelwinLawyer »

Resim
Çağrı AYDIN
-----------------------------------
+Özledim
-Kimi

+http://inciswf.com/jetvg958.swf
-----------------------------------
(^) Ecel Getiren
Kindar
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kindar »

İstanbul Kıyamet Vakti'ni kendisine kürkçü dükkanı tayin etmiş bir arkadaşınız olarak söylemek istediğim bir kaç şey olabilir aslında. Yenilik, oyun dinamiği, oyun motoru vesaire gibi bilgileri pek çoktan unutmuş ancak, yalnızca kendilerine dair minik sevimli hatıraları kalan bir adam olarak konuşabilirim azıcık. :) Oyunu uzun zamandır vasat bir aşk hikayesine benzetiyorum. Bir nazlı hanım kız, koklanmamış gonca gül İKV. Hal böyle olunca oyuna sadakat gösteren kardeşlerimiz çoğunlukla poğaçacı bıyığı yeni terlemiş ve ilk kez bir MMORPG'yi İKV ile tecrübe etmiş insanlardan oluşuyor. Ben gibi mesela. 7 sene gibi uzun bir zamanın akabinde artık o kardeşlerimizin kenef süpürgesi gibi bıyıkları olduğunu da görmezden gelemeyiz tabi. Fakat azıcık gözü dışarıda olanlar için bizim oyunumuz açısından durum oldukça vahim. Sokakta artık Polina'lar, Katya'lar var garibim Goncagül bunlarla mücadele edemiyor ki. Değişik MMORPG'ler strateji oyunları bizleri kıyas yapmaya, Gonca Gül'ün ince bıyıklarını sorgulamaya itiyor. Maalesef İKV'nin lazer epilasyonla, postiş saçla ve en önemlisi röfleyle mücadele edecek gücü yok. Bu da bizi daha çok sorgulamaya, isyan etmeye itebiliyor sanırım.

Öte yandan oyun içi dinamikler bir evliliğin gece vakitleri gibi, 7 koca yılın ardından artık bazı şeyler eskisi kadar heyecan vermiyor haliyle. Yemek yemek gibi, su içmek gibi oluyor beraber sarılıp uyumak/uyumamak. Goncagül haliyle bıkmış, bu gece etkinlikleri artık onun için de görev gibi. Bilmiyor ki bir ilişkide çok büyü önemi var bunun. Araya lag giriyor, bug oluyor biz de ister istemez sıkılıyoruz bu işten. Dışarıda Alman sanayisi, İtalyan makinaları, İngiliz gettoları varken biz de sanırım Anadol'umuzdan Mercedes performansı bekler hale geliyoruz. Mümkün mü? Belki kuvvetli bir revizeyle evet. Fakat Gonca Gül'ün en başta bundan zevk alması lazım, görev değil ekşın olarak bellemesi lazım.

İlişkimizi heyecanlı tutmak için aldığımız yükselticiler, Plus etkiler umuyoruz kalp krizini tetiklemek yerine Gonca Gül'ü biraz düşünmeye teşvik eder. Bu ilişkinin kaderi nazlı güzelimizin ellerinde çünkü.

Not: Gonca Gül bir şirkettir, kişilerle alakası yoktur.
Not 2: Hepinizi seviyorum, herkes şampiyon.
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

Kindar yazdı:
Not 2: Hepinizi seviyorum, herkes şampiyon.

Bende seni seviyorum ilyascım :)
Resim
Resim
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön