Bu oyunu 2 yıldır sürekli plus üye olarak oynuyorum! oyunu çok severek oynarken son silah düzenlemesiyle, oyunun çok zevksiz bir hale geldiğini söylemek zorundayım!!! insanlar burda bir emek vererek birşeylere ulaşıyor, siz yöneticiler ecel ve latif silahlarını düzeltmek için herkesin emeklerini hiç sayıp, onlarla alay eder gibi düzenleme yapomaya hakkınız var mı sanıyorsunuz? haa var diyorsanız ben ve nice arkadaşım pluslarını tekrar almamak ve hatta oyunu bilgisayarlarından silmek suratiyle tepkisini verecektir.!!!
bu düzenleme son derece TALİHSİZ VE oyuncu sayısınız ciddi derecede düşürecek bir karadır!!!
biz 39 lw ken zaten 1500 vurabiliyorduk, kritiklerde 6-8 bini görüyorduk. şimdi canavarlar bukadar güçlenmişken ben 1500 vurabiliyorum full max. +saldırı takımımla!!! yani 3 dk da bir canavar kesebiliyorum! bu ne demek? o kadar emeğim çabam iki yöneticinin kafasına göre karar alması sonucu çöpe atılmış demek!!!
Sayın İKV yöneticileri:
silah düzenlemesi "düzeltilmelidir, çok ciddi bir sayı olarak biz ikv oyuncuları bu konuda son derece kararlıyızé aksi takdirde İkv oyununu oynamanın bir anlamı kalmatyacaktır, siz yöneticilerin daha tutarlı ve İkv oyuncularıyla etkileşim halinde olmalarını rica ediyorum... son düzenlemeniz beni ve bütün İkv oyuncularını çok üzdü ve sinirlendirdi, ki oyunu gerekirse silmek konusunda kararlıyız....umarım sizin kurduğunuz bu oyunu kıymetli hale getiren tek şey olan biz İkv oyuncularını ciddiye alır ve gereğini yaparsınız....
YÖNETİCİLERE: Güncelleme Geri Alınmazsa Oyunu Sileceğiz !!!
Re: YÖNETİCİLERE: Güncelleme Geri Alınmazsa Oyunu Sileceğiz !!!
Selam,
Güncellemenin geri alınmasını istiyoruz !
Meran Sunucusu;
Rapkoliq - LeatherFX
Güncellemenin geri alınmasını istiyoruz !
Meran Sunucusu;
Rapkoliq - LeatherFX
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Merhaba;
Öncelikle tavrınız yalnış tehditkar tavırlarınızla birşey elde edemezsiniz bir çok arkadaşınızla oyunu silmek yerine topluca öneride bulunursanız tepkiniz belki karşılık görür [DEV] Lathander' inde belirttiği gibi ''Konu hakkında bildirimleriyle katkıda bulunan oyuncularımıza teşekkür ederiz.'' siz oyuncuların önerileri dikkata alınarak birtakım işlemler yapılmış. Emin olun sizin emeğinizde boşa sayılmaz ama şaheser silah yapmakta emek ve para gerektiren bir durum ( benim savaşçı için ecel getirenim veya başka şaheser silahım yok ) bence biraz acele tepki gösteriyorsunuz...
Öncelikle tavrınız yalnış tehditkar tavırlarınızla birşey elde edemezsiniz bir çok arkadaşınızla oyunu silmek yerine topluca öneride bulunursanız tepkiniz belki karşılık görür [DEV] Lathander' inde belirttiği gibi ''Konu hakkında bildirimleriyle katkıda bulunan oyuncularımıza teşekkür ederiz.'' siz oyuncuların önerileri dikkata alınarak birtakım işlemler yapılmış. Emin olun sizin emeğinizde boşa sayılmaz ama şaheser silah yapmakta emek ve para gerektiren bir durum ( benim savaşçı için ecel getirenim veya başka şaheser silahım yok ) bence biraz acele tepki gösteriyorsunuz...
Koray YAR
-
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
GÜNLERCE GECELERCE EMEK HARCAYIP EMEĞİNİN BİR HATA YÜZÜNDEN ÇÖP OLMASINI GÖRMEK NASIL BİR DUYGU TATMANI İSTERİM.. O ZAMAN NASIL BİR TEPKİ VERECEKSİN GÖRMEK İSTERİM..Hellriders yazdı:Merhaba;
"Kimileri nefes alır, yaşarrrr üzerinde sonsuza dek.."
"Ve ona "Türkiye" derler.."
"Ben AŞKIM derimmm.."
"Ve ona "Türkiye" derler.."
"Ben AŞKIM derimmm.."
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Bu kadari sacmalik yeterince oyuna yenilik geldi insanlar birinilerini kendilerine uydurmaya calistiklari yetmiyormus gibi birde hasar dusuruluyor bence cok apartili bir olay yoneticiden rica ediyorum oyuna yeniden bir guncelleme gelmesi icin emeklerimizin hic bir anlami kalmiyor..
- iygi
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
arkadasıma aynen katılıyorum... ve sonuna kadar destekliyorum....Kitmir yazdı:Bu oyunu 2 yıldır sürekli plus üye olarak oynuyorum! oyunu çok severek oynarken son silah düzenlemesiyle, oyunun çok zevksiz bir hale geldiğini söylemek zorundayım!!! insanlar burda bir emek vererek birşeylere ulaşıyor, siz yöneticiler ecel ve latif silahlarını düzeltmek için herkesin emeklerini hiç sayıp, onlarla alay eder gibi düzenleme yapomaya hakkınız var mı sanıyorsunuz? haa var diyorsanız ben ve nice arkadaşım pluslarını tekrar almamak ve hatta oyunu bilgisayarlarından silmek suratiyle tepkisini verecektir.!!!
bu düzenleme son derece TALİHSİZ VE oyuncu sayısınız ciddi derecede düşürecek bir karadır!!!
biz 39 lw ken zaten 1500 vurabiliyorduk, kritiklerde 6-8 bini görüyorduk. şimdi canavarlar bukadar güçlenmişken ben 1500 vurabiliyorum full max. +saldırı takımımla!!! yani 3 dk da bir canavar kesebiliyorum! bu ne demek? o kadar emeğim çabam iki yöneticinin kafasına göre karar alması sonucu çöpe atılmış demek!!!
Sayın İKV yöneticileri:
silah düzenlemesi "düzeltilmelidir, çok ciddi bir sayı olarak biz ikv oyuncuları bu konuda son derece kararlıyızé aksi takdirde İkv oyununu oynamanın bir anlamı kalmatyacaktır, siz yöneticilerin daha tutarlı ve İkv oyuncularıyla etkileşim halinde olmalarını rica ediyorum... son düzenlemeniz beni ve bütün İkv oyuncularını çok üzdü ve sinirlendirdi, ki oyunu gerekirse silmek konusunda kararlıyız....umarım sizin kurduğunuz bu oyunu kıymetli hale getiren tek şey olan biz İkv oyuncularını ciddiye alır ve gereğini yaparsınız....
Zentiusxkolektif - Kollektifizdivac
Doğruların kaderidir yalnızlık... Kargalar sürü ile kartallar yalnız uçar.....
Merhabalar,
Mesajımda belirttiğim oyuncu yada oyunculardan gelen öneriler değildir. Mevcut bulunan bir hatanın düzeltilmesidir. Bu noktada teşekkür edilen hata hakkında bildirim yapan oyuncularımızdır.
Lütfen sabitlenmiş başlıktan devam edelim.
Mesajımda belirttiğim oyuncu yada oyunculardan gelen öneriler değildir. Mevcut bulunan bir hatanın düzeltilmesidir. Bu noktada teşekkür edilen hata hakkında bildirim yapan oyuncularımızdır.
Lütfen sabitlenmiş başlıktan devam edelim.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]