Artık Yeni Oyuncular İkv'ye Başlayamayacak

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KelwinLawyer
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: I don't have :(

Re: Artık Yeni Oyuncular İkv'ye Başlayamayacak

Mesaj gönderen KelwinLawyer »

Yemin ediyorum arkadaşıma ikv diye bir oyun var böle böle gel kanka mükemmel dedim çocuk başladı okulda bana dediki bu ne saçma oyun tıklıyom gitmiyo yok efendm karakter çok saçma saydıda saydı :D :D sonra farkettimki doğru söylüyor oyun berbat normalde :D ama daha iyisi yok o yüzden hala dediğim gibi bundan iyisi şamda kayısı :P
Resim
Çağrı AYDIN
-----------------------------------
+Özledim
-Kimi

+http://inciswf.com/jetvg958.swf
-----------------------------------
(^) Ecel Getiren
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

KelwinLawyer yazdı:Yemin ediyorum arkadaşıma ikv diye bir oyun var böle böle gel kanka mükemmel dedim çocuk başladı okulda bana dediki bu ne saçma oyun tıklıyom gitmiyo yok efendm karakter çok saçma saydıda saydı :D :D sonra farkettimki doğru söylüyor oyun berbat normalde :D ama daha iyisi yok o yüzden hala dediğim gibi bundan iyisi şamda kayısı :P
Ne telefonda ne bilgisayarda ne de playstation daki hiçbir oyun İkv kadar hoşuma gitmiyor tanıdıklarım arasında telefonunda oyun olmayan iki kişi var babam bi de ben herkes şaşırıyor telefonda oyun olmaz mı diye ama İkv benim için her zaman farklı bir konumdadır başta İstanbul'un gerçek Eminönü semtinin olması ile vazgeçilmez bir oyun beta dan çıktığı ilk günden beri buradayım - aralıklı aralıklı yaşım küçük daha betadan çıktığında 7 yaşındaydım şimdi 14 okullar varken bilgisayar yüzü göremezdim - yine de oyun oynamayı hiç sevmem daha çok bizim sitenin seo güncellemeleriyle uğraştım :D
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

TOLGARDA yazdı:
KelwinLawyer yazdı:Yemin ediyorum arkadaşıma ikv diye bir oyun var böle böle gel kanka mükemmel dedim çocuk başladı okulda bana dediki bu ne saçma oyun tıklıyom gitmiyo yok efendm karakter çok saçma saydıda saydı :D :D sonra farkettimki doğru söylüyor oyun berbat normalde :D ama daha iyisi yok o yüzden hala dediğim gibi bundan iyisi şamda kayısı :P
Ne telefonda ne bilgisayarda ne de playstation daki yü hiçbir oyun İkv kadar hoşuma gitmiyor tanıdıklarım arasında telefonunda oyun olmayan iki kişi var babam bi de ben herkes şaşırıyor telefonda oyun olmaz mı diye ama İkv benim için her zaman farklı bir konumdadır başta İstanbul'un gerçek Eminönü semtinin olması ile vazgeçilmez bir oyun beta dan çıktığı ilk günden beri buradayım - aralıklı aralıklı yaşım küçük daha betadan çıktığında 7 yaşındaydım şimdi 14 okullar varken bilgisayar yüzü göremezdim - yine de oyun oynamayı hiç sevmem daha çok bizim sitenin seo güncellemeleriyle uğraştım :D
Son cümleyi boşverin
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
hook2
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen hook2 »

Tamda bu konudan şikayetçiyim oyuna yeniden başlama kararı aldım fakat başladığım zaman zorluk çekeceğimin farkındayım savaşçı açayım diyorum bölgelere artık savaşçı alınmıyor deniyor büyücü açim diyorum ejdersiz alınmıyor kıyamet bas ejder çöp diyorlar daha ejder basıcak parayı zor buluyoruz ne kıyameti bir türlü anlayamadım bu oyunun mantığını İKV şuan çöküşte çünkü yeni oyuncu bu oyuna başlasa bile oyunun şartlarını öğrendiğinde direk bırakıyor.
Kullanıcı avatarı
Ekvator
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ekvator »

GM Erdoğan da şartlarını öğrendiği için bıraktı. Kıyamet asa üretti baktı yine gruplara alan yok üstüne hakaretler yiyor m1 için para biriktirmeye çalıştı ama olmayacağını düşündüğü için bıraktı. (Ayrılma sebebi bu olmaya bilir ama ola da bilir :) ya da bunun ayrılmasında payı olabilir )

Bir gm grup bölgelerine giremiyorsa sıradan oyuncu nasıl girsin değil mi?

Erdoğan'ı severdim oyunculardan yana tavır takınıyordu. Başka gm olsa kendisine m1 yükler bakın m1 ürettim grup bölgelerine çok rahat giriyorum derdi.

Neyse ki GM Erdoğan böyle bir düzenbazlık yolunu tercih etmedi kendisini saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

Yeni oyuncuysan paran yoksa bu oyunu oynama!
Kullanıcı avatarı
kerimcan123
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen kerimcan123 »

Tek yol yeni sunucu !
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Tskxhxugur
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Tskxhxugur »

Tek yol başka oyunlara yönelmek.Oyunun tadı tuzu kalmadı.Dota 2 ye başladım gayette zevkli bir oyun.Para verip rezil olmak yok.1 seneden fazladır İKV yi bıraktım belki bir yenilik gelir de geri dönerim diyorum ama bu saatten sonra o da imkansız görünüyor.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön