Arkadaşlar Beni Yanlış Anlamayın ama Burda O madende Çalışmayı Yani O YERİN ALTINA GİRİP ÇALIŞMAK SON ÇARE olarak Biliniyor. Yani Bütün umudunu Yitirmiş ama evindeki çocuğu Aç kalmasın Rezillik çekmesin diye SON ÇARE.
Bunu Görmessen Anlayamassın.
Bir Arkadaşımız Demişki Paraya İhtiyaçlarımı var ?
Asıl Şuan Paraya İhtiyacı var o Ailenin çocukların Şuan Değilde Başka Nezaman İhtiyaçları olacak ?
Soma için Yardıma Varmıyız ???
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Re: Soma için Yardıma Varmıyız ???
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi

KelwinLawyer yazdı:Ben katılmıyorum başka yardım yapmana yardım edecek kuruluşmu yok kardeşim ne gerek var ikv nin yönetimine kusura bakma ama oyuncuların parasını yiyipte oyuna hiç bir ilgi göstermeyen bu yönetime güvenipte bağış yapmam SOMA ya göndermez cepe indirir İKV yönetimi katılmıyorum bu konuya. :!: :!:
Güvenmediğin Yönetimin Oyununu Neden Hala Oynuyor Forumunda Geziyorsun ??? Ne Yazdığını kendinde Bilmiyorsun Bence..
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim DetaylıGöster

- KelwinLawyer
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: I don't have :(
Kim o paraya ihtiyaçlarımı var diyen insan görünümlü yaratık ?EsTeRGoNxRss yazdı:Arkadaşlar Beni Yanlış Anlamayın ama Burda O madende Çalışmayı Yani O YERİN ALTINA GİRİP ÇALIŞMAK SON ÇARE olarak Biliniyor. Yani Bütün umudunu Yitirmiş ama evindeki çocuğu Aç kalmasın Rezillik çekmesin diye SON ÇARE.
Asıl Şuan Paraya İhtiyacı var o Ailenin çocukların Şuan Değilde Başka Nezaman İhtiyaçları olacak ?

Çağrı AYDIN
-----------------------------------
+Özledim
-Kimi
+http://inciswf.com/jetvg958.swf
(^) Ecel Getiren
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi

Refresh yazdı:
Doğal afet olmadı şunun bilincine varın.
Paranın kime gittiğini nereden bileceksiniz ki o insanların şu an paraya mı ihtiyacı var.
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim DetaylıGöster

- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
İleri gidiyorsun.KelwinLawyer yazdı:Kim o paraya ihtiyaçlarımı var diyen insan görünümlü yaratık ?EsTeRGoNxRss yazdı:Arkadaşlar Beni Yanlış Anlamayın ama Burda O madende Çalışmayı Yani O YERİN ALTINA GİRİP ÇALIŞMAK SON ÇARE olarak Biliniyor. Yani Bütün umudunu Yitirmiş ama evindeki çocuğu Aç kalmasın Rezillik çekmesin diye SON ÇARE.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
3-5 kuruş verip vicdanınızı rahatlatmak amacınız.
Sizce sorun bu mu ?
Diyelim ki o kadar çok para toplandı orada çalışan tüm işçilerin ailesi zengin oldu paraya muhtaç olmadı ?
Her şey çözülmüş mü olacak ?
Tekrardan o madendei işçiler çalışacak ne oldu ?
Hiç bir şey değişmedi
Sizce sorun bu mu ?
Diyelim ki o kadar çok para toplandı orada çalışan tüm işçilerin ailesi zengin oldu paraya muhtaç olmadı ?
Hiç bir şey değişmedi
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- KelwinLawyer
- Sahaf Yardımcısı

Bu oyuna emek verdik insan emek verdiği oyunu öyle zart diye bırakamıyor kardeş benim amacım belki duyarlarda şu lag problemi falan kalkar yani kendim için istemiyorum bunu olsa iyi olmazmı ???EsTeRGoNxRss yazdı:KelwinLawyer yazdı:Ben katılmıyorum başka yardım yapmana yardım edecek kuruluşmu yok kardeşim ne gerek var ikv nin yönetimine kusura bakma ama oyuncuların parasını yiyipte oyuna hiç bir ilgi göstermeyen bu yönetime güvenipte bağış yapmam SOMA ya göndermez cepe indirir İKV yönetimi katılmıyorum bu konuya. :!: :!:
Güvenmediğin Yönetimin Oyununu Neden Hala Oynuyor Forumunda Geziyorsun ??? Ne Yazdığını kendinde Bilmiyorsun Bence..

Çağrı AYDIN
+Özledim
-Kimi
(^) Ecel Getiren
- KelwinLawyer
- Sahaf Yardımcısı

+1 Keşke herkes senin gibi düşünebilse..Refresh yazdı:3-5 kuruş verip vicdanınızı rahatlatmak amacınız.
Sizce sorun bu mu ?
Hiç bir şey değişmedi

Çağrı AYDIN
+Özledim
-Kimi
(^) Ecel Getiren
- KelwinLawyer
- Sahaf Yardımcısı

Bumu ileri gitmek onu diyen insanmı yani insanlar yerin metrelerce altında can verdi kusura bakma ama babamda olsa o yorumu yapana insan demem ileri gidiyorsunmuş...mobilsorun yazdı:İleri gidiyorsun.KelwinLawyer yazdı:Kim o paraya ihtiyaçlarımı var diyen insan görünümlü yaratık ?EsTeRGoNxRss yazdı:Arkadaşlar Beni Yanlış Anlamayın ama Burda O madende Çalışmayı Yani O YERİN ALTINA GİRİP ÇALIŞMAK SON ÇARE olarak Biliniyor. Yani Bütün umudunu Yitirmiş ama evindeki çocuğu Aç kalmasın Rezillik çekmesin diye SON ÇARE.

Çağrı AYDIN
+Özledim
-Kimi
(^) Ecel Getiren
- MrMorgan
- Cin Avcısı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: San Antonio Spurs
Bana siyaset yapıyorsun diyorsun,sizin gibiler Berkin Elvan,elvanımız üstünden yaptığınız siyasetleri yazmamı,yüzüne vurmamı istermisin? Siyaset sokuyorsak,şunları ekliyelim o zaman. Sizin o çok sevdiğiniz başbakanınız,mısırda katletilen esma için rabia yaptı canlı yayında göz yaşı döktü. Ülkesinde yüzlerce insan ölürken,dediği tek şey iş kazasıdır olur böyle şeyler. Kader dedi.Barbarosxhizir yazdı:Ne soytarısın insanların acısıla bile siyaset yapıyorsunMrMorgan yazdı:Şuan somaya yapılacak tek yardım elden olandır. Diğer yardım türlerine itibar etmeyiniz,yoksa babası biloya manisada bir gemicik almasın.
Ve bağış konusuna gelecek olursak. Zamanında yapılan bağışların hepsi bilal'in ayakkabı kutusuna gittiğini hatırlatırım.
MrdexteR,kennyS
"mehkan"

"mehkan"