Öncelikle Tüm Türkiye'nin Başı Sağ olsun Ben İZMİR Bergama'da Oturuyorum Soma'ya çok yakın ve buradan da o madene işçiler giderdi Bergama Devlet Hastanesindeki Dramı gördüm O Ailelerin Feryatlarını Gördüm İçim Cız etti daha Çocuk Yaşta Baba'sını kaybedenler imi Anlatayım 11 Ay Önce Evlenenler imi, yoksa 20 gün önce Baba olanlarımı Anlatayım Aslında Anlatılacak Çok şey varda Moral Yok.
Lafı uzatmayacağım Arkadaşlar Ben diyorum ki; Sanal olan şeyler (Oyun içi) için Para Harcıyoruz da Neden bu insanlara Zor gününde Yardım için Para Toplayıp Yardım etmiyoruz ? Yönetim de İKV Halkına bir kampanya Başlatılsın çok değil 5 TL'lik bir Alışveriş Yapalım Toplanan parayı YARDIM adı Altında SOMA'ya Gönderilim YÖNETİMDEN Ricamdır Bu Kampanyaya Öncülük etmeleri.
Soma için Yardıma Varmıyız ???
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Soma için Yardıma Varmıyız ???
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
- MrMorgan
- Cin Avcısı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: San Antonio Spurs
Re: Soma için Yardıma Varmıyız ???
Şuan somaya yapılacak tek yardım elden olandır. Diğer yardım türlerine itibar etmeyiniz,yoksa babası biloya manisada bir gemicik almasın.
MrdexteR,kennyS
"mehkan"

"mehkan"

- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
Ne soytarısın insanların acısıla bile siyaset yapıyorsunMrMorgan yazdı:Şuan somaya yapılacak tek yardım elden olandır. Diğer yardım türlerine itibar etmeyiniz,yoksa babası biloya manisada bir gemicik almasın.

- Symbian
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Kurtuluş
+1 Diyecek söz bulamıyorum, yazık...Barbarosxhizir yazdı:Ne soytarısın insanların acısıla bile siyaset yapıyorsunMrMorgan yazdı:Şuan somaya yapılacak tek yardım elden olandır. Diğer yardım türlerine itibar etmeyiniz,yoksa babası biloya manisada bir gemicik almasın.
- VoYaGE
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Karargah
Deniz fenerini unutmadık ben yinede inş yerine ulaşır diyerek akuta mesaj attım ben duamı yardımımı allaha havale ettim.Başımız sağolsun Allah geride kalanlara sabır versin.Barbarosxhizir yazdı:Ne soytarısın insanların acısıla bile siyaset yapıyorsunMrMorgan yazdı:Şuan somaya yapılacak tek yardım elden olandır. Diğer yardım türlerine itibar etmeyiniz,yoksa babası biloya manisada bir gemicik almasın.
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Lonca: Guardians Of İstanbul
Barbarosxhizir yazdı:Ne soytarısın insanların acısıla bile siyaset yapıyorsunMrMorgan yazdı:Şuan somaya yapılacak tek yardım elden olandır. Diğer yardım türlerine itibar etmeyiniz,yoksa babası biloya manisada bir gemicik almasın.
Doğal afet olmadı şunun bilincine varın.
Paranın kime gittiğini nereden bileceksiniz ki o insanların şu an paraya mı ihtiyacı var.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
Kimse bir seyin bilincede değil tek sen bilinclisin o adamlar 900 tl para icin yerin dibine giriyorsa evet kendisin ve ailesin paraya ihtiyacı var kurtarılan adama diyor tekrar giricekmisiniz evet girmeliyim bankaya kredi borcum var. Vefat edenlerin ailesi ne yiyip ne icecekler acıları var ama acı doyurmuyor malesef çoçukları.O insanların duayada parayada ihtiyacı var .Refresh yazdı:Barbarosxhizir yazdı:Ne soytarısın insanların acısıla bile siyaset yapıyorsunMrMorgan yazdı:Şuan somaya yapılacak tek yardım elden olandır. Diğer yardım türlerine itibar etmeyiniz,yoksa babası biloya manisada bir gemicik almasın.
Paranın kime gittiğini nereden bileceksiniz ki o insanların şu an paraya mı ihtiyacı var.

- KelwinLawyer
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: I don't have :(
Ben katılmıyorum başka yardım yapmana yardım edecek kuruluşmu yok kardeşim ne gerek var ikv nin yönetimine kusura bakma ama oyuncuların parasını yiyipte oyuna hiç bir ilgi göstermeyen bu yönetime güvenipte bağış yapmam SOMA ya göndermez cepe indirir İKV yönetimi katılmıyorum bu konuya. :!: :!:

Çağrı AYDIN
-----------------------------------
+Özledim
-Kimi
+http://inciswf.com/jetvg958.swf
(^) Ecel Getiren
- oLmazSaoLmaz
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: We Are The Best
Barbarosxhizir yazdı:Kimse bir seyin bilincede değil tek sen bilinclisin o adamlar 900 tl para icin yerin dibine giriyorsa evet kendisin ve ailesin paraya ihtiyacı var kurtarılan adama diyor tekrar giricekmisiniz evet girmeliyim bankaya kredi borcum var. Vefat edenlerin ailesi ne yiyip ne icecekler acıları var ama acı doyurmuyor malesef çoçukları.O insanların duayada parayada ihtiyacı var .Refresh yazdı:Barbarosxhizir yazdı:Ne soytarısın insanların acısıla bile siyaset yapıyorsunMrMorgan yazdı:Şuan somaya yapılacak tek yardım elden olandır. Diğer yardım türlerine itibar etmeyiniz,yoksa babası biloya manisada bir gemicik almasın.
Sadece gülümsüyorum bu tarz yorumlara ve siyaset yapanlara. Allah size yardım etsin asıl onlara değil. Atilla kardeşimede katılıyorum orada o yerin altında o zorluklarla çalısıyorlarsa tabiki paraya ihtiyacları var zevkten girmiyorlar o deliğe sonlarının ne olacağı belli değil ikenKelwinLawyer yazdı:Ben katılmıyorum başka yardım yapmana yardım edecek kuruluşmu yok kardeşim ne gerek var ikv nin yönetimine kusura bakma ama oyuncuların parasını yiyipte oyuna hiç bir ilgi göstermeyen bu yönetime güvenipte bağış yapmam SOMA ya göndermez cepe indirir İKV yönetimi katılmıyorum bu konuya. :!: :!:
Böyle bir yardım yapılırsa seve seve katılırım.
- KelwinLawyer
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: I don't have :(
Acaba sen 1 dua ettinmi o işciler için ne konuşuyorsun burda sen anca gülümsersin zaten.oLmazSaoLmaz yazdı:Barbarosxhizir yazdı:Kimse bir seyin bilincede değil tek sen bilinclisin o adamlar 900 tl para icin yerin dibine giriyorsa evet kendisin ve ailesin paraya ihtiyacı var kurtarılan adama diyor tekrar giricekmisiniz evet girmeliyim bankaya kredi borcum var. Vefat edenlerin ailesi ne yiyip ne icecekler acıları var ama acı doyurmuyor malesef çoçukları.O insanların duayada parayada ihtiyacı var .Refresh yazdı:Barbarosxhizir yazdı:Ne soytarısın insanların acısıla bile siyaset yapıyorsunMrMorgan yazdı:Şuan somaya yapılacak tek yardım elden olandır. Diğer yardım türlerine itibar etmeyiniz,yoksa babası biloya manisada bir gemicik almasın.
Paranın kime gittiğini nereden bileceksiniz ki o insanların şu an paraya mı ihtiyacı var.Sadece gülümsüyorum bu tarz yorumlara ve siyaset yapanlara. Allah size yardım etsin asıl onlara değil. Atilla kardeşimede katılıyorum orada o yerin altında o zorluklarla çalısıyorlarsa tabiki paraya ihtiyacları var zevkten girmiyorlar o deliğe sonlarının ne olacağı belli değil ikenKelwinLawyer yazdı:Ben katılmıyorum başka yardım yapmana yardım edecek kuruluşmu yok kardeşim ne gerek var ikv nin yönetimine kusura bakma ama oyuncuların parasını yiyipte oyuna hiç bir ilgi göstermeyen bu yönetime güvenipte bağış yapmam SOMA ya göndermez cepe indirir İKV yönetimi katılmıyorum bu konuya. :!: :!:
Böyle bir yardım yapılırsa seve seve katılırım.

Çağrı AYDIN
+Özledim
-Kimi
+http://inciswf.com/jetvg958.swf
(^) Ecel Getiren