BURAK
Sunucu Şampiyonası Fikstür /Mayıs-Sancak
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Resistance For Now
Re: Sunucu Şampiyonası Fikstür /Mayıs-Sancak
şimdiki olivera sanırım bedirhan olmuş, herkese başarılar dilerim ilk olarak klan savaşlarında kimse kimseye sövmedi bizim grubumuz içersinde, ama bedirhan skype de patates olmuştur benim tarafımdan :lol: :lol: :lol: 3 kere klan attım utanmaz gibi sürekli klana girdi defalarca kez atmama rağmen benim lonca puanımı indircekmiş beni klandan atıcakmış felan :mrgreen: :mrgreen: hayırlısı bedirhancım skype adresimi biliyorsun silmediysen tabi
bu arada kel şifacı da ve büyüde alır savaşcıda renardo herkese başarılar :ugeek: :ugeek:
BURAK
BURAK
İronwirsT
Tkxmadchenx
Himm
Tkxmadchenx
Himm
Tkxxmadchenx yazdı:şimdiki olivera sanırım bedirhan olmuş, herkese başarılar dilerim ilk olarak klan savaşlarında kimse kimseye sövmedi bizim grubumuz içersinde, ama bedirhan skype de patates olmuştur benim tarafımdan :lol: :lol: :lol: 3 kere klan attım utanmaz gibi sürekli klana girdi defalarca kez atmama rağmen benim lonca puanımı indircekmiş beni klandan atıcakmış felan :mrgreen: :mrgreen: hayırlısı bedirhancım skype adresimi biliyorsun silmediysen tabi![]()
bu arada kel şifacı da ve büyüde alır savaşcıda renardo herkese başarılar :ugeek: :ugeek:
BURAK
artı olarak ben her zaman skype kullanıyorum karşılaşırsak ararsın beni
ve
şuanda bile yazdıklarım ve yaptıklarım seni rahatsız ediyorsa demekki zamanında çok zoruna gitmiş :roll:
JasoNStathaMII
BEDİRHAN
JasoNStathaM
BEDİRHAN
JasoNStathaM
- musto2013
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DostKervanı&AmacımızNeşe
Senin gibi zenginmiyik knk biz