Sunucu Şampiyonası Fikstür /Mayıs-Sancak

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Tkxxmadchenx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Resistance For Now

Re: Sunucu Şampiyonası Fikstür /Mayıs-Sancak

Mesaj gönderen Tkxxmadchenx »

şimdiki olivera sanırım bedirhan olmuş, herkese başarılar dilerim ilk olarak klan savaşlarında kimse kimseye sövmedi bizim grubumuz içersinde, ama bedirhan skype de patates olmuştur benim tarafımdan :lol: :lol: :lol: 3 kere klan attım utanmaz gibi sürekli klana girdi defalarca kez atmama rağmen benim lonca puanımı indircekmiş beni klandan atıcakmış felan :mrgreen: :mrgreen: hayırlısı bedirhancım skype adresimi biliyorsun silmediysen tabi 8-) 8-) bu arada kel şifacı da ve büyüde alır savaşcıda renardo herkese başarılar :ugeek: :ugeek:

BURAK
İronwirsT
Tkxmadchenx
Himm
Kullanıcı avatarı
compas01
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen compas01 »

Tkxxmadchenx yazdı:şimdiki olivera sanırım bedirhan olmuş, herkese başarılar dilerim ilk olarak klan savaşlarında kimse kimseye sövmedi bizim grubumuz içersinde, ama bedirhan skype de patates olmuştur benim tarafımdan :lol: :lol: :lol: 3 kere klan attım utanmaz gibi sürekli klana girdi defalarca kez atmama rağmen benim lonca puanımı indircekmiş beni klandan atıcakmış felan :mrgreen: :mrgreen: hayırlısı bedirhancım skype adresimi biliyorsun silmediysen tabi 8-) 8-) bu arada kel şifacı da ve büyüde alır savaşcıda renardo herkese başarılar :ugeek: :ugeek:

BURAK

artı olarak ben her zaman skype kullanıyorum karşılaşırsak ararsın beni D:D patates etmişsin bir daha edersin ozaman

ve

şuanda bile yazdıklarım ve yaptıklarım seni rahatsız ediyorsa demekki zamanında çok zoruna gitmiş :roll:
JasoNStathaMII

BEDİRHAN

JasoNStathaM
Kullanıcı avatarı
musto2013
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: DostKervanı&AmacımızNeşe

Mesaj gönderen musto2013 »