TEŞKİLAT : deLiyüReK *
Sunucu Şampiyonası Fikstür /Mayıs-Tılsım
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Şehitler Ölmez
Re: Sunucu Şampiyonası Fikstür /Mayıs-Tılsım
Bidahaki Turnuvada Sunucunuzdayım
Savaşcıda
Ahmet Kaya'nın dediği gibi; Yaşayanlar bir gün ölür elbette, Ağlayanlar bir gün güler elbette, Kısa çöpte uzun çöpten hakkını alır elbette..
deLiyüReK.
HellGuarD.^
deLiyüReK.
HellGuarD.^
- HighWawe
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: M K A
xmzbx yazdı:Yetişememek değil sadece savaşçı ve şifacı karakterimle katıldım.Savaşçı ile Şifacı arasında büyü turnuvası oldu.Bay geçtiğim için UrbanUsta'da diğer sonuçları takip ediyordum.Sizin gibi ağlamıyoruz.Tekrar karşılaşmak gibi bir talebimizde yok.Nasip böyleymiş böyle oldu.Ama bay olarak gösterilip yedekmiş gibi karşılaşmaya alınmanın bir açıklamasını istiyorum o kadar.
Burada bir genelleme yapmışsın sadece girdiğim karakterlerin sıralamaları aynı geldi ve Yönetici arkadaş beni bilgilendirdi sizi geç alırız sorun yok dendi...
Tekrar karşılaşmak gibi bir talebin yok ama burada karşılaşma dileniyorsun açıkcası kendinle çelişmeyi bırak ve önüne bak genç
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
-
- İskele Babası
Tam kadro geliyoruzsatiriasis yazdı:Ya hero ya mero
- xmzbx
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
- Lonca: Deliler Ocağı
Hiç bir zaman kendini savunucak bir zekaya sahip olamadın tek yaptığın ortadaki konuyu atlayıp karşındakini küçük düşürmeye çalışmak.Kafan anca buna basıyo dicem onuda beceremiyosun uğraşıyosun sadece.Ortada olanı anlatıyoruz ama basmıyo işte napıcan sende bu yönden eksiksin anlayamıyosun.Neyse ezilme daha fazla bişey demicem.HighWawe yazdı:
Burada bir genelleme yapmışsın sadece girdiğim karakterlerin sıralamaları aynı geldi ve Yönetici arkadaş beni bilgilendirdi sizi geç alırız sorun yok dendi...
Tekrar karşılaşmak gibi bir talebin yok ama burada karşılaşma dileniyorsun açıkcası kendinle çelişmeyi bırak ve önüne bak genç
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
xDELIYUREKx yazdı:Bidahaki Turnuvada SunucunuzdayımSavaşcıda
bence bir daha ki turnuvayı beklememekle birlikte karakterlerini aktarabilirsin.
Perşembe gününü iple çekiyorum.. İyi olan kazansın etkinlikte görüşürüz canlarım
SoĞuKNeFeS [ KEMALİZM ]