İstanbul'a taşıyınca lag bitecek diyordunuz bitmedi, belki Londra'ya taşırsanız işe yarar.
Taşıma su ile değirmen dönmez.
Sunucuları Londra'ya taşıyın !
- Symbian
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurtuluş
Re: Sunucuları Londra'ya taşıyın !
Ahiret yazdı:
belki Londra'ya taşırsanız işe yarar.
Dediklerinizde çelişki var, farkında mısınız?Ahiret yazdı:
Taşıma su ile değirmen dönmez.
Londra konusunu ciddiye almadığını farzediyorum ki, yapılan ince espriyi ve yakınmayı anlayamadığına şaşırmak gerek.Symbian yazdı:Ahiret yazdı:
belki Londra'ya taşırsanız işe yarar.
Dediklerinizde çelişki var, farkında mısınız?Ahiret yazdı:
Taşıma su ile değirmen dönmez.![]()
Yine anlamadıysan ilkokul 1 seviyesinde anlatabilirim.
Neden Londra'yı örnek veriyorsun Türkiye 'de şehir mi kalmadı, diyelim kalmadı neden o kadar uzağa böyle örnek mi verilir bizim Türkiyemiz varken...
dostum sen durumu çok yanlış anlamışsın :STOLGARDA yazdı:Neden Londra'yı örnek veriyorsun Türkiye 'de şehir mi kalmadı, diyelim kalmadı neden o kadar uzağa böyle örnek mi verilir bizim Türkiyemiz varken...
Nothing
of diyorum başka birşey demiyorum : offfTOLGARDA yazdı:Neden Londra'yı örnek veriyorsun Türkiye 'de şehir mi kalmadı, diyelim kalmadı neden o kadar uzağa böyle örnek mi verilir bizim Türkiyemiz varken...
O zaman arkadaşı vatan haini ilan edelim ne dersinTOLGARDA yazdı:Neden Londra'yı örnek veriyorsun Türkiye 'de şehir mi kalmadı, diyelim kalmadı neden o kadar uzağa böyle örnek mi verilir bizim Türkiyemiz varken...
VascoDaGama
TonyPARKER
MONACO
TONYxMONTANA
YUSUF
TonyPARKER
MONACO
TONYxMONTANA
YUSUF