Etkinlik Öneri ve Yorumları

İKV Dünyasına yönelik etkinlikler ve etkinlik önerileri
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Re: Etkinlik Öneri ve Yorumları

Mesaj gönderen Zifan »

HighWawe yazdı:Ölüm oyunlarında insanlar gruplaşmaya başladı bunun yasak olduğunu sanıyordum oyuna ara vermeden önce bir çok kez öyle atıldık etkinlik odasından fakat günümüzde bu sorunlarla baş edebilecek bir etkinlikçi yok Mihri hanım keşke etkinlikçi olsanız :)
Selam HighWawe,
Öncelikle ilginiz için teşekkür ediyoruz. Ölüm oyunu adındanda anlaşılacağı üzere bireysel mücadelelerin sergileneceği amansız bir savaştır,bizlerinde beklentisi oyunun hakkını vererek yapılan çekişmeli savaşlardır. Her zaman belirttiğimiz gibi etkinlik akışını belirleyen sizlersiniz ve takdir edersiniz ki örgütlenerek içeri girme durumuna müdahale etme şansımız yok zira skype ve etkinlik öncesi anlaşmaları bilemeyiz ve tek tek kontrol edemeyiz ancak içeride mevcut kuralları uygulamakla yükümlüyüz ki;kurallara uymayan her oyuncu klan ya da lonca gözetmeksizin derhal alandan uzaklaştırılmaktadır. Etkinlikçi arkadaşlarımında bu duruma titizlikle dikkat ettiğinden şüphem yok:)
İyi eğlenceler dilerim.
Kullanıcı avatarı
HighWawe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: M K A

Mesaj gönderen HighWawe »

İnanırmısınız Tılsım sunucusunda şifa sınıfı ile girdim bu gün 1 şifayı 6 kişi kovalıyordu fakat Etkinlikçi Eviren sadece izlemekle yetindi bu duruma el atılmazsa ilerleyen zamanlarda dahada artacaktır belirli loncadan insanlar yapıyor zaten bariz göze battığı için yazma ihtiyacı duydum

Daha iyi bir oyun ve etkinliklerden daha çok zevk almamız için Etkinlikçi arkadaşların daha dikkatli olmasını öneriyorum :)
AinTİtFun

ılıFENERBAHÇEılı

Wsustası

https://www.facebook.com/Ptxqinqs
Kullanıcı avatarı
Detay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Detay »

Selamlar,

Uzun zamandır hep aynı etkinlik ve ödüller kullanılıyor. Zamanla ödüller değiştirilse de, artık bu değişimin vakti geldi bence. Ve yeni birkaç etkinlik daha eklenebilir diye düşünüyorum, gerek buradan gerekse yönetici fikirlerinden.

Ayrıca, tam olarak etkinlik olmasa da, anketler bölümünün sık sık güncellenmesi lazım. Yeni anketler eklemek çok zor değildir sanki. Hem eğlenceli hem de forumda canlılığın artması için gerekli.

Son olarak, turnuva çeyrek finallerinde de canlı yayının kullanılması daha eğlenceli olacaktır bence. Eğer çok büyük sorun olmayacaksa kimse için, bir önceki turnuvada olduğu gibi yine yapılmalı.

Teşekkürler, iyi günler.
Antegar-detay
Kullanıcı avatarı
HighWawe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Resim

Resimden anlayacağınız üzere bence etkinliklere pek özen gösterilmiyor .

Ölüm oyununda bir Etkinlikçi ve bir Game Master bulunmasına rağmen 4 şifanın 1 şifayı kovaladığı veya resimde gördüğünüz üzere iki şifacının bir şifacıyı kovalaması kimsenin umrunda değil sona kalana kadar iki şifacıda birbirlerine hiç bir türlü hasar vermiyor Etkinlikçinin özeline yazıyorum fakat cevap yok Game Master deseniz oda öyle madem ilgilenmiyeceksiniz Ölüm oyunu yapmanın mantığı nedir ben bunu öğrenmek istiyorum açıkcası ...

Yeni Etkinlikçileri ekibe almanızı öneririm
Vede tecrübesiz Game Master'larınızın bilinçlendirilmesini :)
AinTİtFun

ılıFENERBAHÇEılı

Wsustası

OgzhnSn
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen OgzhnSn »

Oyun içerisinde insanlara yardım ettiklerini biliyoduk ama hani herkezin önünde yapmasaydınız iyiydi :D
Eskiden böyle olaylar olmuyordu gerçi çolul çocugu etkinlikçi yaparsanız sonucu bu olur.
#SomayaDuaEdelim
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

HighWawe yazdı:Resim

Ölüm oyununda bir Etkinlikçi ve bir Game Master bulunmasına rağmen 4 şifanın 1 şifayı kovaladığı veya resimde gördüğünüz üzere iki şifacının bir şifacıyı kovalaması kimsenin umrunda değil sona kalana kadar iki şifacıda birbirlerine hiç bir türlü hasar vermiyor Etkinlikçinin özeline yazıyorum fakat cevap yok Game Master deseniz oda öyle madem ilgilenmiyeceksiniz Ölüm oyunu yapmanın mantığı nedir ben bunu öğrenmek istiyorum açıkcası ...

3 şifacı kalmış orda sen naparsan yap 3 şifacının birbirine vurmasını sağlıyamazsın doğal olarak 2 şifacı birine vurucak
Resim
Resim
Resim
Resim
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

Detay yazdı:Selamlar,

Uzun zamandır hep aynı etkinlik ve ödüller kullanılıyor. Zamanla ödüller değiştirilse de, artık bu değişimin vakti geldi bence. Ve yeni birkaç etkinlik daha eklenebilir diye düşünüyorum, gerek buradan gerekse yönetici fikirlerinden.

Ayrıca, tam olarak etkinlik olmasa da, anketler bölümünün sık sık güncellenmesi lazım. Yeni anketler eklemek çok zor değildir sanki. Hem eğlenceli hem de forumda canlılığın artması için gerekli.

Son olarak, turnuva çeyrek finallerinde de canlı yayının kullanılması daha eğlenceli olacaktır bence. Eğer çok büyük sorun olmayacaksa kimse için, bir önceki turnuvada olduğu gibi yine yapılmalı.

Teşekkürler, iyi günler.
Öneri ve ilginiz için teşekkür ederiz Detay,
Etkinliklerde verilen ödüller daha öncede belirttiğimiz gibi ihtiyaçlara, piyasa durumuna bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Şu an verilmekte olan ödüllerin bazıları değiştirilmiş, bir kısmıda yakın zamanda ihtiyaçlar dahilinde tekrar güncellenecektir. Etkinliklerimizin bir bölümü artık İKV ile bütünleşmiş ve değişmesini istemediğimiz, oyuncularında keyif alarak katıldığı ve beklediği etkinliklerdir. Bunların dışında yeni etkinlikler eklenmekte ve dönüşümlü olarak takvime işlenmektedir. Güncelleme gerektirecek olan etkinlikleri şu an için ekleyemiyor olsakda , Oyun içerisinde yapılabilecek yeni etkinlikler oluşturmaya devam etmekteyiz.Bu etkinliklerimizde önümüzdeki aylarda takvim akışına eklenecek ve birlikte deneyerek, devam edip etmemesi konusunda kararlar verebileceğiz:)
İyi eğlenceler dileriz !
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

Barbarosxhizir yazdı:

3 şifacı kalmış orda sen naparsan yap 3 şifacının birbirine vurmasını sağlıyamazsın doğal olarak 2 şifacı birine vurucak
Selam arkadaşlar,
Ölüm oyununun bireysel bir mücadele olduğunu düşünürsek,katılım gösteren oyuncuların içeride güç şartlar altında savaştığınında bilincindeyiz demektir.Ölüm oyunu etkinliğimizde de diğer etkinliklerimizde olduğu gibi klan, kişi, lonca ayrımı yapılmaksızın herkes için aynı kurallar uygulanmaktadır. Sizinde belirttiğiniz gibi kaçan kişinin davranışı ne kadar adil değilse 4 kişinin bir kişiyi kovalıyor olması durumuda o denli adil değildir. Etkinlik görevlisi ve GM arkadaşımız insiyatif kullanarak karşılıklı yapılan bu davranışı izlemiş kurallar çerçevesinde etkinliği devam ettirmiştir.Kişisel fikrimi soracak olursanız, bahsettiğim tek başına savaşmak durumunu düşündüğümüzde, tek başına mücadele eden bir neferi, gruplaşarak kovalayan diğerlerine karşın, alandan direkt uzaklaştırmak , haksızlık olacaktır. Akış gözlemlenir ve ilerleyen dakikalarda oyunun akışına göre gerekli kurallar uygulanır.Bu noktada etkinlik görevlisi ve GM arkadaşlarımız oyuncularımızın eğlenebilmeleri adına, mümkün olduğu kadar az müdahalede bulunmaya çalışmaktadırlar.
İlginiz için teşekkür ederiz.
satiriasis
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen satiriasis »

Zifan yazdı:
Barbarosxhizir yazdı:

Selam arkadaşlar,
Ölüm oyununun bireysel bir mücadele olduğunu düşünürsek,katılım gösteren oyuncuların içeride güç şartlar altında savaştığınında bilincindeyiz demektir.Ölüm oyunu etkinliğimizde de diğer etkinliklerimizde olduğu gibi klan, kişi, lonca ayrımı yapılmaksızın herkes için aynı kurallar uygulanmaktadır. Sizinde belirttiğiniz gibi kaçan kişinin davranışı ne kadar adil değilse 4 kişinin bir kişiyi kovalıyor olması durumuda o denli adil değildir. Etkinlik görevlisi ve GM arkadaşımız insiyatif kullanarak karşılıklı yapılan bu davranışı izlemiş kurallar çerçevesinde etkinliği devam ettirmiştir.Kişisel fikrimi soracak olursanız, bahsettiğim tek başına savaşmak durumunu düşündüğümüzde, tek başına mücadele eden bir neferi, gruplaşarak kovalayan diğerlerine karşın, alandan direkt uzaklaştırmak , haksızlık olacaktır. Akış gözlemlenir ve ilerleyen dakikalarda oyunun akışına göre gerekli kurallar uygulanır.Bu noktada etkinlik görevlisi ve GM arkadaşlarımız oyuncularımızın eğlenebilmeleri adına, mümkün olduğu kadar az müdahalede bulunmaya çalışmaktadırlar.
[/i][/color]

Bahsi geçen EmmyROSSUM karakterinde ben vardım. Fotoğrafta isimim geçtiği için yorum yapma hakkına sahip olduğumu düşünüyorum.

Kaçan arkadaşın yaptığı hareketin adil olmadıını söylemişiniz. Etkinlik başladığından itibaren toplanan 4 kişi bana saldırdılar.Hal bu durum göz önüne alınırsa enerjim kolayca düştüğünden dolayı soluğu kaçmakta buldum. Ek olarak dediğini gibi madem kaçmak yasak neden etkinlik odasından beni dışarıya atmadınız?
Kendinizle çelişiyorsunuz ve olayları kendi ekseniniz etrafında döndürüp kurgulayıp saçma sapan cevaplar veriyorsunuz. Artık sıkıldık bu tarz cevaplar vermenizden....

Amatör destek takımına mensup olan etkinlik takımına selam olsun 8-)
SoĞuKNeFeS [ KEMALİZM ]
Kullanıcı avatarı
HighWawe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Zifan yazdı:
Barbarosxhizir yazdı:

Selam arkadaşlar,
Görüşlerinizi doğru bulmadım açıkcası benim şifacımda Depar yeteneği bile olsa 4 oyuncuya karşı hiç bir şansım olmaz-olamaz uygun olanın o kişi-kişileri direk etkinlikden atmalarıydı sürekli yazmama rağmen acemi etkinlikçiniz bir cevap bile vermedi bu gruplaşmayı bizde bir dahaki etkinliklerde yapacağız bunu buradan duyuruyorum açıkcası.

Eğer etkinlik odasından atılırsam farklı yollara başvuracağımıda bildiririm !
AinTİtFun

ılıFENERBAHÇEılı

Wsustası

“Etkinlikler” sayfasına dön