1.şikayetim herkesin bildiği gibi lag sorunu çok fazla detaya girmicem herkes herşeyin farkında zaten ne paralar kazanıldığı o paraların hakkının verilip verilmediği insanlar sıkıldı artık haftada-ayda 1 yaşansa tamam ancak her gün 4-5 kere yaşanması büyük bir sorundur
2.si şans sisteminin rezaleti savaşçımla 30+ gaffar atmışımdır 4 büyücü 1 şifacı 1 savaşçı olmak üzere gaffardan sadece 2 tane eşya alabildim hidra ceket ve taş kanat balta gir kes boş çıka bir çözüm bulunmalı ne bileyim tamamen boş çıktıysa 100 bin para + içilen iksirlerin iadesi gibi birşey ?
yapıcı eleştirilere her zaman açığım
2 şikayetim var
Re: 2 şikayetim var
Çemberlitaş başlıbaşına rezalet 
Yine sen tek giriyorsun başka savaşçı alternatifi yok grupta ama büyücüler ne yapsın 100 gaffarda hiç item almayan var oyundan çıktıktan sonra boyunları bükük dolaşıyorlar
Yine sen tek giriyorsun başka savaşçı alternatifi yok grupta ama büyücüler ne yapsın 100 gaffarda hiç item almayan var oyundan çıktıktan sonra boyunları bükük dolaşıyorlar
onun çözümü 2 2 2 diyorlar da ben tek savaşçıyım bana niye düşmüyor ona söylendim şu yağma % lerini arttırmaları lazım zaten tılsımlarda geldi çt dizince oyunda bitmiyorEkvator yazdı:Çemberlitaş başlıbaşına rezalet
- Tskxhxugur
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Oyunun bunca oyuncuyu kaybetmesinin 2 sebebi bana göre saydığın 2 sebeptir.Oyundaki lag sorununun çözülememesi yüzünden kimsenin oyuna girme isteği kalmadı.2. soruna gelince sana tam olarak katılmamaktayım.Bu kadar kolay item düşürülebilen başka oyun yok.Migrat sığınak geldi bölgenin mantığını çözdükten sonra çoğu kisi tüm eşyalarıı 1 ay gibi kısa sürede tamamladi ve herkeste tek düze itemler olmaya basladı.Çt geldikten sonra ise herkeste aynı itemler oldu ve elde etmesi çokta zor değildi.Böyle saçma bir şans sisteminin yerine yüksek sayıda madalya karşılığı itemleri alabilmek hem herkeste şaheser (?) eşyaların olmasını önleyecekti hem de kimse şans sisteminin saçmalığından yakınmayacaktı.Eskiden oyunun çok eğlenceli olmasının en önemli sebebi dostluğun olmasının yanında oyunun bireysel olmasıydı.30 + gaffardan item alman bence çok fazla.Gerrard8 yazdı:1.şikayetim herkesin bildiği gibi lag sorunu çok fazla detaya girmicem herkes herşeyin farkında zaten ne paralar kazanıldığı o paraların hakkının verilip verilmediği insanlar sıkıldı artık haftada-ayda 1 yaşansa tamam ancak her gün 4-5 kere yaşanması büyük bir sorundur
2.si şans sisteminin rezaleti savaşçımla 30+ gaffar atmışımdır 4 büyücü 1 şifacı 1 savaşçı olmak üzere gaffardan sadece 2 tane eşya alabildim hidra ceket ve taş kanat balta gir kes boş çıka bir çözüm bulunmalı ne bileyim tamamen boş çıktıysa 100 bin para + içilen iksirlerin iadesi gibi birşey ?
yapıcı eleştirilere her zaman açığım