Katılan herkese başarılar dilerim fakat özellikle büyücü sınıfının şampiyonu olacak olan xKRALİÇEx 'yi ayrı bir kutlarım ''Şimdiden'
eyv tuna sağolasın ama xHeDeFTuRaNxII' ı seçmelilerdi.s
30. Sırada ve yedeklerdeyimm Katılan herkese başarılar dilerim.. Asil savaşçımız yok Tahsin'in dediği gibi biz yokuz ve dişee dişş bir karşılaşmalar olucağından hiç şüphem yok Büyücülerden xKRALİÇEx'im alıp götürür diyorum şimdiden tebrikler İsa'cım
Knka acele etmemek lazım belki karşılaşma esnasında netim flan gider bunlarıda düşünmek lazım
Özümüz Var Özden Öte Sözümüz Var Sözden Öte Ötelerin ÖTesinde Gözümüz var Gözden Öte !!! xHeDeFTuRaNx xHeDeFTuRaNxIII SKİLLFUL xKRALİÇEx xKRALİÇExII
oLmazSaoLmaz yazdı:Fikstürde ismimiz yine çikmıycak ve ben 2 3 ay daha girmiycem oyuna bosuna beklenti içindeyiz sikıntı yok!
demiştim demiycem aynı kullanıcının 3 çarı birden as listesindeyse bızim karakterlerlerimiz yedekte bile yoksa tüm yönetımı saygiyla anıyorum Adalet demeyın bana . . .
Lestrange yazdı:Yedek kadro da olmam benim için büyük talihsizlik, diğer arkadaşlar için ise büyük bir şans. Katılan herkese tekrardan başarılar dilerim
Üzülme oyunda beni bulabilirsin
O değilde ismail bu sefer kimi chara geçirsem geçenki arkadaşı bulsamda oynasa ismim neyin çıksa yine pff nerden bulacaz şimdi hiç haberde bırakmadı yazık oldu.
Yeni birisini bulmuş olmasılısın galiba kaan çarına kim giriyosa iyi gidiyo