TEŞKİLAT BONOSU YENİDEN GELMELİ
TEŞKİLAT BONOSU YENİDEN GELMELİ
Merhaba arkadaslar. Oyunu uzun yillardir oynayanlar bilirler. Eskiden 1 ve 10 tl seklinde olmak uzere Teskilat Bonosu vardi. Bence bu sistemin yeniden gelmesi lazim. Madem ki para olayini yukseltemiyolar. Yapilan hirsizliklara karsi boyle bir onlem alinabilir. Guvenilir sekilde para,maden ve esya aktaramiyoruz. Yuksek miktrli alisverislerde sikinti ve hirsizlik oluyor. Bunun onune gecmek adina 100 tl 200 tl gibi bono sistemi gelirse alis veriste, tilsm almalarinda artik hirsizlik olmaz diye dusunuyorum. Bunun yaninda karakterde 1T den fazla para da tutmus oluruz. Bunun gibi basit bir uygulama ile bu sorunu cozebiliriz diye dusunuyorum
ALEMİNTEKDERDİBENOLMUŞUM
Re: TEŞKİLAT BONOSU YENİDEN GELMELİ
bono neye yarıyorduzIgAnOyLu yazdı:Merhaba arkadaslar. Oyunu uzun yillardir oynayanlar bilirler. Eskiden 1 ve 10 tl seklinde olmak uzere Teskilat Bonosu vardi. Bence bu sistemin yeniden gelmesi lazim. Madem ki para olayini yukseltemiyolar. Yapilan hirsizliklara karsi boyle bir onlem alinabilir. Guvenilir sekilde para,maden ve esya aktaramiyoruz. Yuksek miktrli alisverislerde sikinti ve hirsizlik oluyor. Bunun onune gecmek adina 100 tl 200 tl gibi bono sistemi gelirse alis veriste, tilsm almalarinda artik hirsizlik olmaz diye dusunuyorum. Bunun yaninda karakterde 1T den fazla para da tutmus oluruz. Bunun gibi basit bir uygulama ile bu sorunu cozebiliriz diye dusunuyorum
- Atazade
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Mantıklı bir öneri. Destekliyorum.
Böylece maliyeti 500 Milyon'a kadar çıkan tılsım alışverişleri sorunsuz gerçekleşebilir.
Böylece maliyeti 500 Milyon'a kadar çıkan tılsım alışverişleri sorunsuz gerçekleşebilir.

.
ATABEY
AtabeyII
AtabeyIII
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Selamun aleyküm,
Yakın zamanda Erdoğan'ın yaptığı açıklamada alışveriş limitinde düzeltmeye gidileceği belirtilmişti. Bu yüzden bonoların tekrar gelmesi sanırım mümkün görünmüyor.
Yakın zamanda Erdoğan'ın yaptığı açıklamada alışveriş limitinde düzeltmeye gidileceği belirtilmişti. Bu yüzden bonoların tekrar gelmesi sanırım mümkün görünmüyor.

MADEM GÜNDEME GETİRİYORSUNUZ ŞU TARİHİ BİLEN BİRİ VARSA ADAM AKILLI AÇIKLASIN O ZAMAN AYLARDIR BEKLİYORUZ SÖZDE YAPILACAK OLAN GÜNCELLEMEYİ.BilgeTonyukuk yazdı:Selamun aleyküm,
YAKIN ZAMAN DİYE BİR TARİH FORMATI ŞEKLİ Mİ VAR KARDEŞİM! HADİ İLK ÇAĞ ORTA ÇAĞ YAKIN ÇAĞ TAMAM BUNLARI BİLİYORUZ DA YAKIN ZAMAN NEDİR YAHU?
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Öncelikle selam almasını bir öğren Ekvator, farzdır. Diğer bir konu ise ben okuduğumu buraya yazdım, bir yetkim olsa veyahut bir tarih bilsem zaten söylerdim. Tamam eleştiriyorsunuz kızıyorsunuz anladım da şunun dozunu abartmayın. Her şeyin bir üslubu yolu yordamı var. Sorunun cevabı bende değil açıklamayı yapandadır. Tamam? İşin rast gelsin.

- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Aleyküm selamBilgeTonyukuk yazdı:Selamun aleyküm,
Tıpkı nerulun sunucu taşınma açıklamasını yaptıktan 4-5 ay sonra sunucular taşındıysa bunun da rahat yaz tatili ortasını bulacağını düşünüyorum
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
Getirsinler de biz yine 39'da yaptığımız gibi köşeyi dönelim
..
Açıklar kapatılmaz.. Sadece üstü sıvanır ve arkası her zaman delik kalır..
Açıklar kapatılmaz.. Sadece üstü sıvanır ve arkası her zaman delik kalır..
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
BilgeTonyukuk yazdı:Selamun aleyküm,
Sanırım Erdoğan artık GM değil.
ve niceleri...
ATABEYAtazade yazdı:Mantıklı bir öneri. Destekliyorum.