Meteor bölgesinde mümkün zaten ama Eminönü'de neredeyse imkansız anlardan biri :lol:

Bu Fotoyu atmamın 2 sebebi var birincisi ikv nin hala yeterince oyuncusu olduğunu göstermek ikinciside herkesin eminönü sunucusuna gelmesini istiyorum

arzlar etti herşeyn içine herkes dağıldı yoksa acayip bi kalabalık vardı senin gösterdiğinden de fazla :geek:KelwinLawyer yazdı:Eminönü sunucusunda oynamakta ayrı bir güzellik nerde böyle manzara 2dk öncesinde daha fazlaydık ama foto çekmeyi sonradan akıl ettim![]()
Meteor bölgesinde mümkün zaten ama Eminönü'de neredeyse imkansız anlardan biri :lol:
Bu Fotoyu atmamın 2 sebebi var birincisi ikv nin hala yeterince oyuncusu olduğunu göstermek ikinciside herkesin eminönü sunucusuna gelmesini istiyorum![]()

Aynen diyorum ya foto çekmeyi unuttum ya :S :S keşke o anları çekeydimsaglam yazdı:arzlar etti herşeyn içine herkes dağıldı yoksa acayip bi kalabalık vardı senin gösterdiğinden de fazla :geek:KelwinLawyer yazdı:Eminönü sunucusunda oynamakta ayrı bir güzellik nerde böyle manzara 2dk öncesinde daha fazlaydık ama foto çekmeyi sonradan akıl ettim![]()
Bu Fotoyu atmamın 2 sebebi var birincisi ikv nin hala yeterince oyuncusu olduğunu göstermek ikinciside herkesin eminönü sunucusuna gelmesini istiyorum![]()

Gerçekten ortadasınLestrange yazdı:Her zaman ki gibi tam ortasındayım kaosun![]()