goktanri yazdı:Çinde tüm halkı eşit yapmak ve eşit yaşamasını sağlamak istiyorlar.
Sosyalizmin bir parçasıdır doğal.
Ama anlaşılıyorki zenginlikte eşitlik yapmak zor yani herkesi zengin yapamıyorlar.
Ve anlıyolarki eşitlik ancak ve ancak fakirlikte sağlanabiliyor.
Ondan sonra bu eşitlik fikrinden vazgeçiyorlar ve Sosyalist Çin Liberal ekonomiyi benimsiyor.
Eeee fark görebiliyormusunuz...
Ben görüyorum.
Çin yapacağı yanlıştan vazgeçiyor Ama Sobee bizi sobeliyor.
Dostlar yarenler neden insanları fakirlikte eşit kıldınız.
turkiye90 yazdı:Tepki var AÇIKLAMA yok bu nasıl iştir
AÇIKLAMA YAPTILAR YA KENDİLERİ BİŞİ SÖYLEYEMEDİLER BAŞKASININ SÖYLEDİĞİNİ ÖRNEK GÖSTERDİLER.. ŞİMDİ İKV YÖNETİMİ BOKU YEDİ İŞTE.. O KADAR KİŞİNİN BIRAKMASINA KARŞI AYAKTA DURAMAZLAR.. BİR TÜRK OYUNU VARDI ODA YANDI BİTTİ KÜL OLDU..
"Kimileri nefes alır, yaşarrrr üzerinde sonsuza dek.."
"Ve ona "Türkiye" derler.."
Mesaj alındı Lathander çoğu arkadaş şaheser silahlarda düzenleme istediğimiz için bizi suçluyordu bu sizin beceriksizliğinizi düzeltmek için yapılmış bir çalışma olduğunu belirtmeniz iyi oldu.biz kısaca buna her zamanki gibi yönetim çuvalladı diye biliriz
Unutma ki ağzında bal olan arının, kuyruğunda iğnesi vardır.
Orhanteber001 yazdı:LEVELLER GELELİ 1 SENEYE YAKLAŞMIŞ; HERKES İTEMİNİ SİLAHINI ZARTINI ZURTUNU DİZMİŞ VE UZUN Bİ ZAMAN GEÇTİKDEN SONRA EZİCİ DELİCİ BİLMEM NE,,,? HERKES BU OYUNUNU BIRAKMAMAK İÇİN Bİ SEBEB ARIYODU SİZDE OYUNU BIRAKTIRMAK İÇİN SEBEBLER SUNUYOSUNUZ.. YA BU GÜNCELLEMEYİ GERİ ALIRSINIZ YADA BU OYUNU KAPATIRSINIZ..!!! OYNAYACAK ADAM KALMAYACAK ÇÜNKİ.. HELAL OLSUN SİZE..
Bu fotolar meranda bu konu yüzünen olan toplanma durumudur ve burrada olmayan daha çok oyuncu var böyle devam ederse burdakiler ve burda olmayanlar bırakır bu oyunu
Sitem yazdı:Ben foruma çok fazla girerim ancak çok nadir yorum yaparım.. Oyunda yaptığınız güncelleme size göre bir adalet sağlamışsa sizin adınıza mutluyum. Ancak bu güncelleme bizim adımıza herhangi bir mutluluk sağlamadı sizde bizim adımıza üzülürmüsünüz? Zaten oyun oynamak son zamanlarda çar çalınmaları, küfür ve insanların nefsi duyguları yüzünden bir hayli zor bir hal aldı birde üstüne bunlaırn gelmesi gerçekten biz İKV oyuncuları olarak çok üzücü.. Bir güncelemme veyahutta değişiklik yapılacağı zaman bunu genel etkileşimden duyursanız bizlerin önerilerimizi görüşlerimizi alsanız gelen doğrultuya göre anket sonuçlarına hareket etseniz bu sizin bize olan tutumunuzu saygınızı sevginizi ve bizi gerçekten bu adamlar sayıyormuş dedirtmenize hemde Yönetime karşı herkezin daha saygılı olmasına neden olur. Bu sayade çatlak seslerde çıkmaz kimseninde gereksiz yere hakkı elinden alınmaz. Yağtığınız değişiklik size göre bir hedefse ve siz hedefinize ulşamış iseniz ben sizin adınıza mutluyum.. Ama biz mutsuzuz siz bizim adımıza üzülebilecekmisiniz görücez..
Saygularımla İKV - Tılsım Sunucusu - Sitem
Nasıl istersen öyle yaşa, fakat bil ki, bir gün mutlaka öleceksin. Kimi seversen sev ama unutma ki, bir gün ondan ayrılacaksın. Dilediğin gibi davran, lâkin şu da her zaman hatırında olsun ki, her yaptığının karşılığını mutlaka göreceksin
Göze hoş görünse de berbat ötesi bir uygulama!
En az 2100 vururken şimdi 700 vursam ne ala!
Bu uygulamanın kalkması için desteğe mesaj attım.
Umarım cevap gelir.
Bir de bunu bari Yeraltı'nın başında getirseydiniz de herkes ona göre item dizseydi.
Şimdi kimse eşyalarını satıp yeni eşya alamayacak!
İyi oyunlar...[/i]
Petcarar yazdı:Herkese selamlar.
Arkadaşlar ben baştan söyleyeyim, hiçbir şaheseri kullanmak daha nasip olmadı.Ama bazı arkadaşlar denemişler.Meran muhafızı üstünde yapılan testlerde hasarın çok düşük olduğunu görmüşler.
Benim de bu şaheserlerin güçsüz görünme sebepleri hakkında bir fikrim var.Şimdi bu iki şaheser eşya aynı setlerle sert ve ağır vuruşu kafa koparan/rünlü balyoz'dan KESİNLİKLE daha fazla vurmalıdır.(yücelen)
Ama bu testlerde bu rakamların beklendiği gibi olmadığı görüldü.
Korktuğum başıma geldi.
Bildiğiniz gibi silahlar delici/ezici/kesici olarak ayrılır.Balyozlar ezici kılıç türü silahlar kesicidir.
Ama derindeki sır geldiğinden beri HATA MI YOKSA BİLEREK Mİ bilinmediği üzere Kafa Koparan ve Rünlü Balyoz türü silahlara bir torpil geçilmiştir ve bu silahlar hiçbir yaratığın Delici/ezici/kesici direncinden etkilenmemekte, her yaratığa aynı hasarı vermektedir.Bu ayrıcalık aynı seviye silahlarından Gümüş Diş ve Papağan'a tanınmamıştır.
Gelgelelim, hidra eklentisinden sonra oyunda çoğu kişinin ürettiği Ecel Getiren ve Latif silahları bizi daha çok şaşırtmıştır.Şaheser olmayan iki silah eserlerin şahına yakışır özelliğe sahipken bu ayrıcalık "şaheser" lere tanınmamıştır.Bu yüzden ecel getirenin ve latifin gerçek değerini kimse savunamamıştır.Yani aslında şaheserlere de bu hak verilse idi, kafa koparanla düz 4000 vuruyorsak ondan hemen hemen iki kat hızlı olan Ecel Getiren ile 3000 vuracak ve aradaki farkı anlayabilecektik.Sanırım ki delici/ezici/kesici direncinden etkilenmeyen Kafa Koparan ve Rünlü Balyoz silahları bunlardan etkilenir hale dönüştürülür ve bu hak şaheserlere tanınırsa herkes daha mutlu olacaktır.Hem şaheserler değerini kazanacaktır, hem de oyundaki aşırı şişmiş savaşçı üstünlüğü bir son bulacaktır.
Saygılar...
TÜM YAYGARA BU KONUYLA BAŞLADI ALLAH RAZI OLSUN Bİ ŞAHESER DEDİNİZ ÇOK ÖZÜRDİLİYORUM AYIP OLCAK BİRAZ AMA OYUNUN ANASINI AĞLATTINIZ. Sobee yönetimi o kadar kişinin haklarını geri vermesi lazım şavaşçı böyle vurursa ne denebilirki :?: