[İçerik düzenlendi.]
Şimdi arkadaşlar bu [İçerik düzenlendi] dediğimiz kişi kimdir ve durduk yere bu nasıl bir saygısızca bir küfürdür. ? sus yememek içinde hemen alt çekiyor oyunda böyle bir zihniyet olabilir mi şu kişi bana ulaşsın veya tanıyan bilen varsa ulaşsın yoksa bu iş uzar o kişinin de arkadaşlarının da haberi ola.
Bu Nasıl Bir Terbiyesizliktir...!
Bu Nasıl Bir Terbiyesizliktir...!
En son KRABBY tarafından 19 Nis 2014 01:13 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Sebep: Küfür içerikli görsel kaldırıldı. Karakter ismi kaldırıldı
Sebep: Küfür içerikli görsel kaldırıldı. Karakter ismi kaldırıldı
Re: Bu Nasıl Bir Terbiyesizliktir...!
Neden kaldırıyorsunuz ?? cevap verin bana bu yazıları terbiyesizliği ben yapmadım.. [İçerik düzenlendi] bu oyuna sitres atmaya geliyoruz sitres yaşamaya değil.!
En son KRABBY tarafından 19 Nis 2014 01:20 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
Sebep: Sakıncalı cümle kaldırıldı
Sebep: Sakıncalı cümle kaldırıldı
Merhaba;
Küfür içerikli görsellerin forum üzerinden paylaşılması yasak olduğu için görseliniz kaldırıldı.
İyi forumlar.
Küfür içerikli görsellerin forum üzerinden paylaşılması yasak olduğu için görseliniz kaldırıldı.
İyi forumlar.
İKV'den Haberdar Olun!

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler

Sizi çok iyi anlıyorum, maalesef oyunda böyle karaktersiz kişiler bolca mevcut.
Bu da yetmezmiş gibi küfür ettikten sonra bir de alt çekiyorlar ve bizde şikayet edemiyoruz.
Ancak böyle kişileri kara listenize alıp yaptığı terbiyesizlikler için onları uyarabilirsiniz. Gerek ticaret gerek klan savaşları sırasında.
Ancak bu tarz şeyleri forum kuralları gereği burada paylaşmak mümkün değil.
Bu da yetmezmiş gibi küfür ettikten sonra bir de alt çekiyorlar ve bizde şikayet edemiyoruz.
Ancak böyle kişileri kara listenize alıp yaptığı terbiyesizlikler için onları uyarabilirsiniz. Gerek ticaret gerek klan savaşları sırasında.
Ancak bu tarz şeyleri forum kuralları gereği burada paylaşmak mümkün değil.
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
- ilhamiSAHAN
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Sen stres yapma gardaşlık canına yazık. Adam deyip kelam ettiğimiz adam değilmiş onu öğrendik selamı keseriz o senin sohbetine gardaşlığına muhtaç kalsın sıkma canını.
ALDATICILAR SIZI ALLAH ILE ALDATMASIN... (Fatr 5)
- anchieville
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: T N T
Seni çok iyi anlıyorum ilkokul çocuğu bile var oyunda küfürlere gelince geniş ol bu oyunda yada bırak oyunu oyunda hekes kral kimse burnundan kıl aldırmıyo delikanlılık ölmüş adamlık sekarette
Dostluk ve Sevgiyle... ( Aler )
Sağolasın gardaş zaten sizler olmasanız oynamam oyunu la.. mevzuyu da öğrendim veledin biri cara geçmiş 12 yaşında sövmüş. ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem ama böyle söyledi arkadaşımız.ilhamiSAHAN yazdı:Sen stres yapma gardaşlık canına yazık. Adam deyip kelam ettiğimiz adam değilmiş onu öğrendik selamı keseriz o senin sohbetine gardaşlığına muhtaç kalsın sıkma canını.
Forum Yetkililerinin Yapamayacağı Şey Yok Aslında Oyun Görüntülerini Alıp , Yetkililere Bildirmek Yerine Silmeyi Tercih Eden Şahıslarla Karşı Karşıyayız . 
Yapabildikleri bunlarla sınırlı çok şey bekliyorsunuz bu kişilerden . . .
Ich sehe es nicht als die Fähigkeit, die Arbeit, die Sie über die Menschen, die bereits in die reden tun . . .
Ich sehe es nicht als die Fähigkeit, die Arbeit, die Sie über die Menschen, die bereits in die reden tun . . .
Merhaba,Abhaz yazdı:Forum Yetkililerinin Yapamayacağı Şey Yok Aslında Oyun Görüntülerini Alıp , Yetkililere Bildirmek Yerine Silmeyi Tercih Eden Şahıslarla Karşı Karşıyayız .
Oyun içerisinde şikayet edilmemek için küfür edip oyundan çıkan kullanıcılar hakkında cezai işlem uygulanıyor elbet. Ancak bunu forum üzerinden dile getirmeniz durumunda konuyla ilgili size yardımcı olunamaz.
Bu ve buna benzer şikayetler hakkında her zaman İletişim/Destek Formu ile ilgili birimlerle irtibat kurulabileceği herkesin malumudur. Bu birimden Oyuncu Hata Kullanım bildirim tipi ile, elinizde bulunan ekran görüntüsünü göndererek şikayette bulunup, adı geçen oyuncu hakkında işlem yapılmasını sağlayabilirsiniz. Doğru destek için, öncelikle sizin doğru birimden şikayetinizi dile getirmeniz gerekmektedir.
Konu kilitlenmiştir. İyi eğlenceler.
İKV'den Haberdar Olun!