Herkesin yeniden toparlanması eskilerin tekrar tılsıma dönmeleri ve bunların bir ailevi lonca altında toplanmaları beni hayli bir sevindirdi .
Asım abi , İhsan abi ve saygı değer diğer arkadaşlar Börteçine ' nin tekrar eski günlerini aratmayacak bir şekilde devam etmesi temenniyle hoş geldiniz .
Böyle bir dönüş olacağını bilseydim Tılsım sunucusundan gitmezdim lakin yakın zamanda tekrar dönüş yapıyorum bekleyin .
Not : Lonca da yer varsa lütfen 1 kişilik yer ayırınız .
Aleyküm selam Asım ağam, bilmukabele sana da hayırlı geceler.
xtengiz yazdı:Aleykümselam Sizede Hayırlı Geceler
XKurSadX yazdı: Ve.as Iyi geceler
Gençleri burada görmek güzel, hele ki forum özürlü Kürşad'ımızı. :lol:
IRifatSrkyI yazdı:Herkesin yeniden toparlanması eskilerin tekrar tılsıma dönmeleri ve bunların bir ailevi lonca altında toplanmaları beni hayli bir sevindirdi .
Asım abi , İhsan abi ve saygı değer diğer arkadaşlar Börteçine ' nin tekrar eski günlerini aratmayacak bir şekilde devam etmesi temenniyle hoş geldiniz .
Böyle bir dönüş olacağını bilseydim Tılsım sunucusundan gitmezdim lakin yakın zamanda tekrar dönüş yapıyorum bekleyin .
Not : Lonca da yer varsa lütfen 1 kişilik yer ayırınız .
Esen kalın ..
Sayfamıza hoş geldin Rıfat, iyi dileklerin ve hüsn-ü kelamların için teşekkür ederiz. Eski günleri aramayacağımız ve aratmayacağımız aşikar, sadece loncamızı değil, eski dostlarımızı da bir çatı altında toplamaya gayret gösteriyoruz. Asım, Vahdet, Yiğit, Tunç gibi dostlarımız bunlardan bazıları oldu. Elbette ki senin gibi kardeşlerimize de her zaman yerimiz vardır, en kısa vakitte geri dönmen temennisiyle, esen kal.
Önce geçmiş olan mubarek kandilinizi tebrik eder, İnşaalah beraberce nice kandillerin nasib ederim.
Çalıştığım işyerinin sattığı dokuma sisteminin montajı için Kahramanmaraşa gittim, bu yüzden 2-3 gündür foruma yazamadım.
Toplantı yapılması çok iyi olmuş, neticeleri sayfaya yazarsanız bence daha geçerli olur. Aramıza yeni katılan kardeşlerim varmış onlarında dahil edildiği lonca listesini oluşturup güncellemeye başlarsanız kardeşlerim Börteçine arkadaşlarını daha iyi takip edip daha çabuk kaynaşırlar.
Yeni katılan üyelerimizde olduğuna göre lonca forum sayfası daha canlı olmalı her üye lonca sayfasını takip edip diyaloglara katılmalı, iletişim canlı tutulmalı.
Aleyküm selam Arif ağabeyim,
Havadislerini sık sık Alp Arslan'dan alıyorum seninle pek görüşemesek de, toplantı sonucunda alınan kararları dileğin üzerine belirtiyorum;
Lonca liderimiz Mertkan reistir, idari ve lonca içi konularda kendisine yardım amacıyla Arif ağabeyimiz ve ben Başkan sıfatıyla aranızda bulunacağız. Şayet Kenan geri döner ise o da bu konumda aramızda devam edecektir.
Alp Arslan ve Kürşad'ın loncaya üye alımı, loncadan üye ihraç edilmesi, lonca üyelerinin ihtiyaçlarının karşılanması ve grup bölgelerine üyelerimizin katılması gibi hususlar ile ilgilenmek üzere Başkan Yardımcılığı sıfatıyla aramızda bulunmasına karar verilmiştir.
Yine yukarıda belirtilen hususlarda Alp Arslan ve Kürşad'ın kendilerine yardım etmeleri için 2 kişiden oluşan ve karakter sınıflarına göre Baş Büyücü - Baş Savaşçı - Baş Şifacı adı altına kendilerine yardımcılar tayin etmeleri öngörülmüştür.
Loncamızın iktisadi ve ekonomik işlerini bizatihi ben üstlenmiş bulunmaktayım, ve en kısa vakitte eksiklerimizi tamamlamak maksadıyla loncamıza 1 aylık maden artırıcı yüklenmesi kararı alınmıştır. İlerleyen aylarda artırıcılarımız düzenli olarak devam edecek, ve ihtiyaç doğrultusunda bu artırıcıların türleri değişkenlik gösterebilecektir.
Oyundaki küfür, riya, yalan ve hırsızlık ortamı yerine, Türk - İslam ahlakiyle yetiştirilmek üzere küçük yaşta bir kaç kardeşimizin aramıza katılmasına, ve kendisine hem oyunculuğu hem de iyi bir birey olmaları hususunda eğitici bilgilerin verilmesi öngörülmüştür.
Aramıza yeni katılan ve daha önce de aramızda yer alan her üyenin forumda aktif olmaları için gerekli çalışmalar başlatılmıştır.
Alınan kararları ana başlıklar halinde bu şekilde sıralayabiliriz. Bunlara binaen, yeni bir imza tasarımı hususunda sevgili dostumuz "izdirapgrafik" Umut Yılmaz'a ricada bulundum, ve en kısa zamanda bir neticeye ulaştıracağım inşallah. Ayrıca lonca üye listemizi burada bilerek yayınlamıyorum, zira yeni ve şık bir web sayfası tasarlayarak hem üye listemizi orada göstermeyi, hem de lonca başvurularımızı oradan kabul etmeyi hedefliyorum. Bilginiz olsun. [/b][/color]
Ardı ardına ileti yazmak pek huyum değildir ama mevzular birbirine karışmasın diye mecbur kaldım üç parça halinde yazmaya. Son olarak da, lonca üyelerimizden sevgili Kürşad (XxKürŞadxX) ve Yiğit (THexYaSaKAşKıM) geçtiğimiz hafta sonu kendi aralarında bir buluşma düzenlemişler, hoş vakit geçirmişlerdir. Hatıra maksadıyla resmi buraya yüklememi rica ettiler, bende geri çevirmedim. Buyurun size loncamızın iki cengaveri. :lol:
Çok Yakında başlayacak olan Lonca etkinlikleri ile ilgili bilgilendirme...
Loncayı 2 Başkan yardımcısı ile yönetiyoruz bu başkan yardımcıları Alparslan ve Kürşat'tır.
Etkinliğe gelince Başkan yardımcılarının belirlemiş olduğu kadrolar ile yapılacak bir etkinliktir. Her hafta yapılacak Lonca içi beceri ve bilgi etkinliğinin amacı siz değerli kardeşlerimizin ödüllendirilmesidir.
-Etkinlik şu şekilde gerçekleştirilecek her hafta yapılacak bir yarışma ile Ayın galip ekibi bulunacak ve o ayın ekibine sürpriz bir hediye verilecek.
-Etkinlik için her şeye hazırlıklı olun grup bölgeleri,bilgi yarışması, savaş vb. konularda lonca üyeleri test edilecek.
-Etkinliğe katılacak olan lonca başkan yardımcılarının ekip listesini kesin olarak ayarlaması ve bu hafta içersinde forumdan bildirmesi gerekmektedir.
-etkinliğe 6 asıl 2 yedek üye ile katılabilirsiniz.(Yedek üyeler yalnızca mazereti büyük olupta gelemeyen asil üyelerin boşluğunu doldurmak için kullanılacaktır.)
Bilgilerinize...
[right]Mertkan UĞURLU[/right]
(Lonca tanıtım sayfası ve başvuru formu için lütfen resime tıklayınız.)
Çok Yakında başlayacak olan Lonca etkinlikleri ile ilgili bilgilendirme...
Loncayı 2 Başkan yardımcısı ile yönetiyoruz bu başkan yardımcıları Alparslan ve Kürşat'tır.
Etkinliğe gelince Başkan yardımcılarının belirlemiş olduğu kadrolar ile yapılacak bir etkinliktir. Her hafta yapılacak Lonca içi beceri ve bilgi etkinliğinin amacı siz değerli kardeşlerimizin ödüllendirilmesidir.
-Etkinlik şu şekilde gerçekleştirilecek her hafta yapılacak bir yarışma ile Ayın galip ekibi bulunacak ve o ayın ekibine sürpriz bir hediye verilecek.
-Etkinlik için her şeye hazırlıklı olun grup bölgeleri,bilgi yarışması, savaş vb. konularda lonca üyeleri test edilecek.
-Etkinliğe katılacak olan lonca başkan yardımcılarının ekip listesini kesin olarak ayarlaması ve bu hafta içersinde forumdan bildirmesi gerekmektedir.
-etkinliğe 6 asıl 2 yedek üye ile katılabilirsiniz.(Yedek üyeler yalnızca mazereti büyük olupta gelemeyen asil üyelerin boşluğunu doldurmak için kullanılacaktır.)