Sunucu Şampiyonası Fikstür /Mayıs-Meran

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Xxserkanx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nizam ı Zen

Re: Sunucu Şampiyonası Fikstür /Mayıs-Meran

Mesaj gönderen Xxserkanx »

Çogu kişinin 3 karakterinden 2 si girmiş as takıma ben 2 tane karakter yazdım biri hiç yok biri yedekelrde bu nasıl iştir biraz insaflı olun . degerlindirmeleri baştan yapın .MyHaTe .
etkinliklotus3
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen etkinliklotus3 »

Zifan yazdı:
etkinliklotus3 yazdı:
Zifan yazdı:
etkinliklotus3 yazdı:Nasıl oluyor da Şifacılarda yedekler de dahi ismim çıkmıyor, acaba büyücü klasmanında da mı görmezden gelindim, İşinizi baştan savma yapmayın lütfen en kısa zamanda yeni fikstürde yedekte yada asilde ancak yaptığınız işin hakkını vererek yaptıktan sonra buradan güncelleyiniz yılda 3 kez yapıyorsunuz onuda hakkını vererek yapın
Sofiii yazdı:Şifacım neden yedeklere dahi alınmamış ?
Diktator yazdı:ILoveRockNRoll bu şifacı niye yedeklerde yok
Selam arkadaşlar,
Turnuvanın seyrini kendi karakter oluşumunuza göre değiştirmeye çalışarak, multi başvuru yaptığınızdan yedek sayısında değişikliğe gidilmiş, bu durum tek hesapla katılan diğer kullanıcıları mağdur edeceğinden engellenmiştir.Ayrıca diğer hesaplarınızdaki karakterlerin asil listede olduğu görülmektedir.
İlginiz için teşekkür ederiz.
Bu sefer çok oldunuz, ne yani ben etkinliklotus3 değilde başka bir şekilde aşsaydım üyelikleri birbirinden farklı alacaktınız öylemi girmiyoruz şampiyonaya felan ve şu andan itibaren tüm gücümü sizin gibi çaresiz insanları İKV bünyesinden uzaklaştırmaya harcıyacağım, yeter bundan sonra benle değil avukatlarla konuşursunuz Mihri Lal hanım.
Etkinlik kuralları, tarih veya ödüllerde (TTNET) Sobee bilgi vermeksizin değişiklik yapabilir. Bu durumda oyuncular, herhangi bir hak iddiasında bulunmayacaklarını kabul ve taahhüt ederler. İyi eğlenceler !
Ben söyleyeceğimi söyledim, bırakalım bundan sonra Türk adalet sistemi gerekeni söylesin. TTNET ileve yetkilileri ile İstanbul Mahkemelerinden birisinde görüşmek dileği ile, iyi çalışmalar
Kullanıcı avatarı
Kabile
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Lodos
Lonca: Kabile

Mesaj gönderen Kabile »

burda ben tartışma ortamı yaratmaya dıye yazı yazmadım diktatör kabıle 2 hesap üyesi vr dıkkat edersen kabıle kabılexx dıye 2 ısım yazılmış doğru kabılexxstolleyeye aıt yarbaya gelınbce adamın forum hesapı olmadığı için yazdı ona zaten katılım ısımlerıne dıkkatlı baksaydı bunları yazmazdın bence sadece kabile ye gelınce sadece 1 ısım yazılmış zaten o ısme bak kım olduğumu görürrsün merak etmışsınya kım olduğumu
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
Diktator
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Diktator »

Aynen bizde öyle yaptık forum hesabı yok die yeni hesap actık kayıt yaptık multi hesap denildi o krakter tüm gün boyunca aynı anda oyunda yeni acılan her hesaba multi hesap dediler
Kullanıcı avatarı
KelwinLawyer
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: I don't have :(

Mesaj gönderen KelwinLawyer »

etkinliklotus3 yazdı:
Zifan yazdı:
etkinliklotus3 yazdı:Nasıl oluyor da Şifacılarda yedekler de dahi ismim çıkmıyor, acaba büyücü klasmanında da mı görmezden gelindim, İşinizi baştan savma yapmayın lütfen en kısa zamanda yeni fikstürde yedekte yada asilde ancak yaptığınız işin hakkını vererek yaptıktan sonra buradan güncelleyiniz yılda 3 kez yapıyorsunuz onuda hakkını vererek yapın
Selam arkadaşlar,
Turnuvanın seyrini kendi karakter oluşumunuza göre değiştirmeye çalışarak, multi başvuru yaptığınızdan yedek sayısında değişikliğe gidilmiş, bu durum tek hesapla katılan diğer kullanıcıları mağdur edeceğinden engellenmiştir.Ayrıca diğer hesaplarınızdaki karakterlerin asil listede olduğu görülmektedir.
Bu sefer çok oldunuz, ne yani ben etkinliklotus3 değilde başka bir şekilde aşsaydım üyelikleri birbirinden farklı alacaktınız öylemi girmiyoruz şampiyonaya felan ve şu andan itibaren tüm gücümü sizin gibi çaresiz insanları İKV bünyesinden uzaklaştırmaya harcıyacağım, yeter bundan sonra benle değil avukatlarla konuşursunuz Mihri Lal hanım.
Kullanıcı Sözleşmesi'ni okumadan neden oynuyosun oyunu madem öle..
Resim
Çağrı AYDIN
-----------------------------------
+Özledim
-Kimi

+http://inciswf.com/jetvg958.swf
(^) Ecel Getiren
Kullanıcı avatarı
KelwinLawyer
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: I don't have :(

Mesaj gönderen KelwinLawyer »

Kullanıcı sözleşmesini okumadan neden oynuyorsunuz böle oyunları ben anlamam sonrada böle rezil oluyorsunuz kendi kendini rezil ettin arkadaşım bide Zifan'a saldırıyorsun onun suçu ne :D :D Genel Olarak Bütün karşı çıkanlara buda..
Resim
Çağrı AYDIN
+Özledim
-Kimi

+http://inciswf.com/jetvg958.swf
(^) Ecel Getiren
etkinliklotus3
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen etkinliklotus3 »

KelwinLawyer yazdı:Kullanıcı sözleşmesini okumadan neden oynuyorsunuz böle oyunları ben anlamam sonrada böle rezil oluyorsunuz kendi kendini rezil ettin arkadaşım bide Zifan'a saldırıyorsun onun suçu ne :D :D Genel Olarak Bütün karşı çıkanlara buda..
Bilmediğin konu hakkında konuşuyorsun, gelişi güzel konuşuyorsun, sadece boş tenekeden ses çıkar yakında İKV camiası ile birlikte aydınlanacağını düşünüyorum. Bilgilendirmemi istersen özelime yaz aydınlatmaktan onur duyarım.
Kullanıcı avatarı
VaMoSS
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Kabile

Mesaj gönderen VaMoSS »

Etkinliklotus3 kardeşim sana kesinlikle katiliyorum bu konuda. Adamlar o kadar tilsim üretiyor para harciyor adamlarin karakterleri yedeklerde bile yok. Bir diger konu defansif yeteneginin serbest olmasi Allah aşkına soruyorum size hangi akla mantiga dayanarak serbest kildiniz bunu? Simdi dicekler daha once deneyen arkadaslarimizda gördük ki bir ofans çok rahat kesebilir falan filan geçin bu ayaklari.Ben adamin yanina gidene kadar cifteyle 60 canim kaliyo benim o adami kesmem mümkun mu. Çok saçmaliklar var bunlar gibi oturup yeterince kafa yordugunuzu düsünmuyorum.
Kullanıcı avatarı
Zonguldakli
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Zonguldakli »

etkinliklotus3 yazdı:
Zifan yazdı:
etkinliklotus3 yazdı:
Zifan yazdı:
Selam arkadaşlar,
Etkinlik kuralları, tarih veya ödüllerde (TTNET) Sobee bilgi vermeksizin değişiklik yapabilir. Bu durumda oyuncular, herhangi bir hak iddiasında bulunmayacaklarını kabul ve taahhüt ederler. İyi eğlenceler !
Ben söyleyeceğimi söyledim, bırakalım bundan sonra Türk adalet sistemi gerekeni söylesin. TTNET ileve yetkilileri ile İstanbul Mahkemelerinden birisinde görüşmek dileği ile, iyi çalışmalar
Oyuna kaydolurken "Kullanıcı Sözleşmesi" ndeki bütün maddeleri kabul etmiş oluyorsun. Ne kadar haklı olursan ol böyle bir durumda hak talabinde bulunamazsın.
****ExKaLiBRe****ExKaLıBRe****ExKaLiBRee ****
MERAN, Eminönü
Resim
MürseL KUZU "M"K"
byExkalibre
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene..!
Kullanıcı avatarı
xXbrightXx
Cin Avcısı
Cin Avcısı