Gelin Birlik Olalım
- burakcoskun
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Gelin Birlik Olalım
Arkadaşlar İkv gün gittikçe kan kaybediyor . Oyun artık insanları sömürmek için bir araç haline geldi . Paradan başka derdi olmayan oyun yöneticileri oyuncuların beklentilerini karşılamamakta ve oyuna hiçbir yenilik getirememektedir . Forumdan her gün eleştiriler yapılmasına ragmen hiç kimse bu eleştirileri umursamıyor . Bizler tepkimizi somut bir şekilde dile getirmedikçe bu insanlardan fazla bir beklenti içinde olmamak lazım . Unutmayın ki insanlar hak edildigi şekilde yönetilir . Gelin birlik olalım dükkandan alışveriş yapmayalım . Yıllarımızı verdigimiz oyunun kaderine terk edilmesine razı olmayalım . Bu insanların üzerimizden prim yapmasına izin vermeyelim . Susma sustukça sıra sana gelecek lafının önemini şimdi anlıyorum . Bu oyunun gelecegini düşünen varsa dükkandan alışveriş yapmasın yaptırmasın
- VoYaGE
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Karargah
Re: Gelin Birlik Olalım
Sen eminönü jandarma aliye adam topla geliyorum vs vs vs ;
Geçti borun pazarı sür eşşeğini niğdeye haydee
- burakcoskun
- Salgın Koruyucusu

Senin gibi zihniyete sahip olan insanlardan dolayı bu haldeyiz . Hiçbir şeye tepki vermeyen tepkisini somut şekilde ortaya koymayan insanlar oldugundan dolayı ikv yok olmaktaVoYaGE yazdı:Sen eminönü jandarma aliye adam topla geliyorum vs vs vs ;
- VoYaGE
- FareAdam Düşmanı

Evet evet benim yüzümden koca oyun bitti eklenti gelmesin daha m1,y2 üretemeyen var evet çemberlitaştan hala full olmayan insanlar var evet sığınaktan hala takısı eksikler var oyunun gelişmemesinin sebebi benim anlıyorum seni yazdığım yazıdan bunları çıkaracağından eminim o yüzden anlıyabilmen için tekrar diyorum ;burakcoskun yazdı:Senin gibi zihniyete sahip olan insanlardan dolayı bu haldeyiz . Hiçbir şeye tepki vermeyen tepkisini somut şekilde ortaya koymayan insanlar oldugundan dolayı ikv yok olmaktaVoYaGE yazdı:Sen eminönü jandarma aliye adam topla geliyorum vs vs vs ;
Geçti borun pazarı sür eşşeğini niğdeye ;
Yine anlamıcaksın ama neyse anlıyan anladı...
- burakcoskun
- Salgın Koruyucusu

Bize yardakçı degil gerçekten bu oyunu düşünen insanlar lazım sen dükkandan alışveriş yapmaya devam edebilirsinVoYaGE yazdı:Evet evet benim yüzümden koca oyun bitti eklenti gelmesin daha m1,y2 üretemeyen var evet çemberlitaştan hala full olmayan insanlar var evet sığınaktan hala takısı eksikler var oyunun gelişmemesinin sebebi benim anlıyorum seni yazdığım yazıdan bunları çıkaracağından eminim o yüzden anlıyabilmen için tekrar diyorum ;burakcoskun yazdı:Senin gibi zihniyete sahip olan insanlardan dolayı bu haldeyiz . Hiçbir şeye tepki vermeyen tepkisini somut şekilde ortaya koymayan insanlar oldugundan dolayı ikv yok olmaktaVoYaGE yazdı:Sen eminönü jandarma aliye adam topla geliyorum vs vs vs ;
- VoYaGE
- FareAdam Düşmanı

Evet oyunu ben döndürüyorum 1 kutu alıyorum öyle böyle değil 1 kutuya tam 1200 tl maaşımı yatırıyorum oyun kalkınıyor bende olmasam nasıl geçinicek dimi haklısın bu zamana kadar nerdeydin bre hayırsız sen devletin için haklı olduğun bir eylem düzenliyemiyorken oyun formundan ne yapıcaksında seni kaale alıp oyunu geliştirecekler fazla ses etmenin anlamı yok ya burda bir yaz daha geçirip yaz sonu başka oyuna gelişeceğini düşündüğün oyunu oynarsın yada şimdid kapalı beta oyun forumlarında gezinirsin 2.5 yıl eklenti gelmemiş daha gelişeceğini mi düşünüyorsunburakcoskun yazdı:Bize yardakçı degil gerçekten bu oyunu düşünen insanlar lazım sen dükkandan alışveriş yapmaya devam edebilirsinVoYaGE yazdı:Evet evet benim yüzümden koca oyun bitti eklenti gelmesin daha m1,y2 üretemeyen var evet çemberlitaştan hala full olmayan insanlar var evet sığınaktan hala takısı eksikler var oyunun gelişmemesinin sebebi benim anlıyorum seni yazdığım yazıdan bunları çıkaracağından eminim o yüzden anlıyabilmen için tekrar diyorum ;burakcoskun yazdı:Senin gibi zihniyete sahip olan insanlardan dolayı bu haldeyiz . Hiçbir şeye tepki vermeyen tepkisini somut şekilde ortaya koymayan insanlar oldugundan dolayı ikv yok olmaktaVoYaGE yazdı:Sen eminönü jandarma aliye adam topla geliyorum vs vs vs ;
Jandarma Ali'ye gelin oyunu protesto için yürüyeceğiz pankart açıcaz pankartımız '' Ya geliştir,ya kapat'' hadi gel katılmayan kalmasın bla bla bla bla bla ......
- burakcoskun
- Salgın Koruyucusu

2.5 yıl eklenti gelmemiş olabilir . Böyle sus pus oturup beklersen bir 2.5 yıl daha eklenti gelmez . Şunu unutmamak lazım arap baharı 1 insanın kendisini yakmasıyla başladı !VoYaGE yazdı:Evet oyunu ben döndürüyorum 1 kutu alıyorum öyle böyle değil 1 kutuya tam 1200 tl maaşımı yatırıyorum oyun kalkınıyor bende olmasam nasıl geçinicek dimi haklısın bu zamana kadar nerdeydin bre hayırsız sen devletin için haklı olduğun bir eylem düzenliyemiyorken oyun formundan ne yapıcaksında seni kaale alıp oyunu geliştirecekler fazla ses etmenin anlamı yok ya burda bir yaz daha geçirip yaz sonu başka oyuna gelişeceğini düşündüğün oyunu oynarsın yada şimdid kapalı beta oyun forumlarında gezinirsin 2.5 yıl eklenti gelmemiş daha gelişeceğini mi düşünüyorsunburakcoskun yazdı:Bize yardakçı degil gerçekten bu oyunu düşünen insanlar lazım sen dükkandan alışveriş yapmaya devam edebilirsinVoYaGE yazdı:Evet evet benim yüzümden koca oyun bitti eklenti gelmesin daha m1,y2 üretemeyen var evet çemberlitaştan hala full olmayan insanlar var evet sığınaktan hala takısı eksikler var oyunun gelişmemesinin sebebi benim anlıyorum seni yazdığım yazıdan bunları çıkaracağından eminim o yüzden anlıyabilmen için tekrar diyorum ;burakcoskun yazdı:Senin gibi zihniyete sahip olan insanlardan dolayı bu haldeyiz . Hiçbir şeye tepki vermeyen tepkisini somut şekilde ortaya koymayan insanlar oldugundan dolayı ikv yok olmaktaVoYaGE yazdı:Sen eminönü jandarma aliye adam topla geliyorum vs vs vs ;
Jandarma Ali'ye gelin oyunu protesto için yürüyeceğiz pankart açıcaz pankartımız '' Ya geliştir,ya kapat'' hadi gel katılmayan kalmasın bla bla bla bla bla ......
- VoYaGE
- FareAdam Düşmanı

Hiçbir düzenli online oyunun 2.5 gelişmemesi kabul edilemez bu saatten sonra kabul ediceksin şimdiden kapalı beta oyun forumlarında başarılar sen kendini yakıp kavursanda birşey değişmiyecek takım kaptanı (Nocomment) eşya iade vs pis işlerle uğraşan ( Erdoğan) eski rehber ekibiyle düzenli ilgilenen Melek gür (Yağmursu) bunlardan önce Zwartan,fevzibey, grafik tasarımcısı Ali Tunç gitmiş her ne kadar etkinlikle ilgilense esas görevini bilmediğim (Voyant'ta)gitmiş, sen hala oyunun gelişeceğine inanıyorsun sana iyi beklemeler ve iyi kavrulmalar hazır yazda geliyorken ısınman fazla uzun sürmez yine sen jandarma aliye gidip bir protesto yap olmadı bir açlık grevi yap ben bir sigara yakar mutluluklar dilerim hadi sana konundada oyunundada başarılar...burakcoskun yazdı:
2.5 yıl eklenti gelmemiş olabilir . Böyle sus pus oturup beklersen bir 2.5 yıl daha eklenti gelmez . Şunu unutmamak lazım arap baharı 1 insanın kendisini yakmasıyla başladı !
- geberejackson7
- İskele Babası

- Lonca: Biz Bir Aileyiz
burakcoskun yazdı:Arkadaşlar İkv gün gittikçe kan kaybediyor . Oyun artık insanları sömürmek için bir araç haline geldi . Paradan başka derdi olmayan oyun yöneticileri oyuncuların beklentilerini karşılamamakta ve oyuna hiçbir yenilik getirememektedir . Forumdan her gün eleştiriler yapılmasına ragmen hiç kimse bu eleştirileri umursamıyor . Bizler tepkimizi somut bir şekilde dile getirmedikçe bu insanlardan fazla bir beklenti içinde olmamak lazım . Unutmayın ki insanlar hak edildigi şekilde yönetilir . Gelin birlik olalım dükkandan alışveriş yapmayalım . Yıllarımızı verdigimiz oyunun kaderine terk edilmesine razı olmayalım . Bu insanların üzerimizden prim yapmasına izin vermeyelim . Susma sustukça sıra sana gelecek lafının önemini şimdi anlıyorum . Bu oyunun gelecegini düşünen varsa dükkandan alışveriş yapmasın yaptırmasın
+1
BEYAZENCİ
ASPİRİNE
yusuF Savcı
Para insan içindir, insanlar para için değildir.
ASPİRİNE
yusuF Savcı
Para insan içindir, insanlar para için değildir.