Şehrin dört bir yanından zafer için gelen neferler! Ölümün soğuk nefesini hissederek dövüşen savaşçılar,en lanetli , ölümcül büyülerin sahibi tehlikeli büyücüler ve duaların gücüne inanan gerekirse can alan şifacılar...
Tek bir amaç , tek bir kazanan ! Şimdi herkes birbirine aynı soruyu soruyor. Zafer kimin olacak ?
Rakiplerine meydan okuyan neferlerin en iyi olanını belirlemek için kısa bir süre kaldı!
Sunucu Şampiyonası için yapılmış başvurular değerlendirildi ve bu başvurular arasından karşılaşmaları belirlemek üzere her sunucu için ayrı ayrı olmak üzere kur'alar List Randomizer yardımıyla çekildi.
Sunucu Şampiyonası için belirlenen fikstürü aşağıda görebilirsiniz. Ayrıca yarı final ve final mücadeleleri elemelerin tamamlanmasının ardından yine bu konu altından duyurulacaktır.
SAVAŞÇI KARŞILAŞMALARI
Karakter Adı
-
-
Karakter Adı
Deathxjudge
2
1
Velet
Eien
2
0
KraqeeN
INSCRİB
1
2
Choosensxghost
Reaction
2
1
Sonxgüven
Kholpashalixloa
D
2
DeaTHxSeDoO
xRELOADEDx
0
2
MrWarrioR
MehmetŞAHİN
2
0
VamosBİEN
YoZGaTLeee
2
1
EşKıYA
[/color]
SAVAŞÇI KARŞILAŞMALARI - ÇEYREK FİNAL
Karakter Adı
-
-
Karakter Adı
Deathxjudge
0
2
Eien
Reaction
0
2
Choosensxghost
MrWarrioR
2
1
DeaTHxSeDoO
MehmetŞAHİN
2
0
YoZGaTLeee
[/color]
SAVAŞÇI KARŞILAŞMALARI - YARI FİNAL
Karakter Adı
-
-
Karakter Adı
Choosensxghost
0
2
Eien
MrWarrioR
2
1
MehmetŞAHİN
[/color]
SAVAŞÇI KARŞILAŞMALARI - FİNAL
Karakter Adı
-
-
Karakter Adı
Eien
2
0
MrWarrioR
BÜYÜCÜ KARŞILAŞMALARI
Karakter Adı
-
-
Karakter Adı
Ayrıntı
2
1
FaCe
TheNighTMaRee
2
0
NerZhuL
MoonSTeaR
0
2
HyPnoSis
ROCKBENADAM
2
1
Daffy
Suicidesquad
0
2
TANRININKIRBACI
BAKTERi
2
0
CeoPaŞa
Attractive
2
1
YöRüKeFeee
MuKaVeMeT
2
0
iLLeqaL
[/color]
BÜYÜCÜ KARŞILAŞMALARI - ÇEYREK FİNAL
Karakter Adı
-
-
Karakter Adı
Ayrıntı
2
0
TheNighTMaRee
ROCKBENADAM
1
2
HyPnoSis
BAKTERi
1
2
TANRININKIRBACI
Attractive
2
0
MuKaVeMeT
[/color]
BÜYÜCÜ KARŞILAŞMALARI - YARI FİNAL
Karakter Adı
-
-
Karakter Adı
Ayrıntı
1
2
HyPnoSis
Attractive
2
1
TANRININKIRBACI
[/color]
BÜYÜCÜ KARŞILAŞMALARI - FİNAL
Karakter Adı
-
-
Karakter Adı
HyPnoSis
2
0
Attractive
ŞİFACI KARŞILAŞMALARI
Karakter Adı
-
-
Karakter Adı
BRİGHT
2
Ç
sLaw
SerdarUSTA
2
Ç
IıIxGaIVIusxIıI
Diamondx
0
2
Detay
YoZGaTLe
0
2
Sempatizan
OoRaweNoO
2
0
Kenje
KAGAWA
2
0
xELySioN
CheCKuP
1
2
SHİZUNE
SelçukUSTA
2
Ç
OrhunSEYHAN
[/color]
ŞİFACI KARŞILAŞMALARI - ÇEYREK FİNAL
Karakter Adı
-
-
Karakter Adı
BRİGHT
2
0
SerdarUSTA
Sempatizan
2
0
Detay
OoRaweNoO
2
1
KAGAWA
SelçukUSTA
1
2
SHİZUNE
[/color]
ŞİFACI KARŞILAŞMALARI - YARI FİNAL
Karakter Adı
-
-
Karakter Adı
BRİGHT
1
2
Sempatizan
OoRaweNoO
0
2
SHİZUNE
[/color]
ŞİFACI KARŞILAŞMALARI - FİNAL
Karakter Adı
-
-
Karakter Adı
Sempatizan
2
0
SHİZUNE
Turnuvaya katılan tüm neferlerimize başarılar dileriz.[/color]
Nasıl oluyor da Şifacılarda yedekler de dahi ismim çıkmıyor, acaba büyücü klasmanında da mı görmezden gelindim, İşinizi baştan savma yapmayın lütfen en kısa zamanda yeni fikstürde yedekte yada asilde ancak yaptığınız işin hakkını vererek yaptıktan sonra buradan güncelleyiniz yılda 3 kez yapıyorsunuz onuda hakkını vererek yapın
etkinliklotus3 yazdı:Nasıl oluyor da Şifacılarda yedekler de dahi ismim çıkmıyor, acaba büyücü klasmanında da mı görmezden gelindim, İşinizi baştan savma yapmayın lütfen en kısa zamanda yeni fikstürde yedekte yada asilde ancak yaptığınız işin hakkını vererek yaptıktan sonra buradan güncelleyiniz yılda 3 kez yapıyorsunuz onuda hakkını vererek yapın
Sofiii yazdı:Şifacım neden yedeklere dahi alınmamış ?
Diktator yazdı:ILoveRockNRoll bu şifacı niye yedeklerde yok
Selam arkadaşlar,
Turnuvanın seyrini kendi karakter oluşumunuza göre değiştirmeye çalışarak, multi başvuru yaptığınızdan yedek sayısında değişikliğe gidilmiş, bu durum tek hesapla katılan diğer kullanıcıları mağdur edeceğinden engellenmiştir.Ayrıca diğer hesaplarınızdaki karakterlerin asil listede olduğu görülmektedir.
İlginiz için teşekkür ederiz.
her kimsin bilmiyorum ama bari sen deme senn loncadaki adamın farklı hesaplarla basvurduğu 2 krakteri secilmiş haklı deme bana orda yazılan carların kullanıcısı aynımı madem haklılıktan bahsediyorsun sen doğru konus aynı kullanıcılarmı dese aynı kişi basvurmus ona eyvallah ama cıkıp demesin kimse carlar aynı kullanıcıların
etkinliklotus3 yazdı:Nasıl oluyor da Şifacılarda yedekler de dahi ismim çıkmıyor, acaba büyücü klasmanında da mı görmezden gelindim, İşinizi baştan savma yapmayın lütfen en kısa zamanda yeni fikstürde yedekte yada asilde ancak yaptığınız işin hakkını vererek yaptıktan sonra buradan güncelleyiniz yılda 3 kez yapıyorsunuz onuda hakkını vererek yapın
Selam arkadaşlar,
Turnuvanın seyrini kendi karakter oluşumunuza göre değiştirmeye çalışarak, multi başvuru yaptığınızdan yedek sayısında değişikliğe gidilmiş, bu durum tek hesapla katılan diğer kullanıcıları mağdur edeceğinden engellenmiştir.Ayrıca diğer hesaplarınızdaki karakterlerin asil listede olduğu görülmektedir.
Bu sefer çok oldunuz, ne yani ben etkinliklotus3 değilde başka bir şekilde aşsaydım üyelikleri birbirinden farklı alacaktınız öylemi girmiyoruz şampiyonaya felan ve şu andan itibaren tüm gücümü sizin gibi çaresiz insanları İKV bünyesinden uzaklaştırmaya harcıyacağım, yeter bundan sonra benle değil avukatlarla konuşursunuz Mihri Lal hanım.
Selam arkadaşlar,
Bu sefer çok oldunuz, ne yani ben etkinliklotus3 değilde başka bir şekilde aşsaydım üyelikleri birbirinden farklı alacaktınız öylemi girmiyoruz şampiyonaya felan ve şu andan itibaren tüm gücümü sizin gibi çaresiz insanları İKV bünyesinden uzaklaştırmaya harcıyacağım, yeter bundan sonra benle değil avukatlarla konuşursunuz Mihri Lal hanım.
Etkinlik kuralları, tarih veya ödüllerde (TTNET) Sobee bilgi vermeksizin değişiklik yapabilir. Bu durumda oyuncular, herhangi bir hak iddiasında bulunmayacaklarını kabul ve taahhüt ederler. İyi eğlenceler !