Kadın oyuncu ile karşılaşan erkek tipleri (alıntıdır)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Kadın oyuncu ile karşılaşan erkek tipleri (alıntıdır)

Mesaj gönderen Refresh »

Başka bir oyunla alakalı ama bizim oyuna da uyan bir şey :)

http://lolkafa.com/featured/lolde-kadin ... rkek-tipi/
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Klan: Lodos
Lonca: Organize İşler

Re: Kadın oyuncu ile karşılaşan erkek tipleri (alıntıdır)

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Eskiden neredeyse erkeklerle kadınlar arasındaki rakam eşitti İKV'de, son birkaç yıldır koğuşa döndü oyun ki bence hala daha fazla kadın oyuncuya sahip, övünebiliriz :)
2006-2013
Kullanıcı avatarı
Natulcien
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Natulcien »

hahha :) bunun ikv için olanlarını yazsam sanırım 2 sayfa olur :mrgreen:
Parıltı
HyPNoSe
DemirLADY
Signorina
Kullanıcı avatarı
EsTeRGoNxRss
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: <Estergon Ailesi>

Mesaj gönderen EsTeRGoNxRss »

Natulcien yazdı:hahha :) bunun ikv için olanlarını yazsam sanırım 2 sayfa olur :mrgreen:
bir kaç örnek verde gülelim :D
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim
Resim
Karekter Resimleri Detaylı.Göster
vorssanter
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen vorssanter »

Haksızlık etmeyin hep aleyhtekileri paylasmışsınız mesale ben hep söylerim bayan şifadan başka oynamasın diye bölgede yada klan savaşında çok bayanı terslemişliğim vardır tabi şimdi oyun çoluk çocuk bunlar çoğunlukta bunu cafeden yazıyorum şuan bile ikv oynayan üstü full oyuncular 15 yaş altı eskisi gibi de değil üsten anlaşılsın çocuk hepsi full olmus bayanlarda seviniyor erkekler peşimizde diye ah bir görseniz peşinizde olanları...
Kullanıcı avatarı
oLmazSaoLmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: We Are The Best

Mesaj gönderen oLmazSaoLmaz »

vorssanter yazdı:Haksızlık etmeyin hep aleyhtekileri paylasmışsınız mesale ben hep söylerim bayan şifadan başka oynamasın diye bölgede yada klan savaşında çok bayanı terslemişliğim vardır tabi şimdi oyun çoluk çocuk bunlar çoğunlukta bunu cafeden yazıyorum şuan bile ikv oynayan üstü full oyuncular 15 yaş altı eskisi gibi de değil üsten anlaşılsın çocuk hepsi full olmus bayanlarda seviniyor erkekler peşimizde diye ah bir görseniz peşinizde olanları...
Arkadaş fena dolmuş :D
• xSinyoR #

Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Natulcien
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Natulcien »

EsTeRGoNxRss yazdı:
Natulcien yazdı:hahha :) bunun ikv için olanlarını yazsam sanırım 2 sayfa olur :mrgreen:
bir kaç örnek verde gülelim :D
ben kendimde yaşadıklarım komikti.
** bi gün akşam tek tek vs atayım dedim ki normalde tercih etmem fazla anlamıyorum çünkü :? nolduysa kesince ben, karşı taraf biraz abuk sabuk konuştu.aslında sadece bi oyun bu.bende karakterim ölebilirdi yani. sonradan öğrenince önce özür dileyip sonra skype var mı görüşelim mi yada klanda savaş denk gelince cok iyi kons, ekledim arkadaşlara kusura bakma kızmazsan vb.
** tanışalı 10dk olmuşken artık o da ne derece bi tanışmaysa alt tarafı selam selam, yaş kısmı uyuşuyorsa naber ayşe kanka, uyuşmuyorsa merhaba ayşe abla/teyze yada direk irtibatı kesme oluyor :D
** küfür konusu gerçekten bi anlaşılmazlık, oyundan çıkanı gördüm...

** yeni savaşçı kasıyorum. daha önce de savaşçı oynamadım. şifa büyü anca. bugün x görevi için loncamla çt girdim. tüm bölge tanklık ettim. pek de sabırlıydılar bende korktugum kadar değilmiş. şansım taş kanat zırh düştü. çıkışta birisi pm attı, sanırım çarıma lonca başkanının girdiğini düşünmüş. kendisi yok kendi çarında o deyince bana direk "oha sen nasıl tank oynayabildin içerde sen miydin ciddi misin" tepkileri aldım.
valla ben anlayamıyorum bu sanal oyunlarda neden bayanlara yapamaz edemez gibi değişik tepkiler veriliyor :D aslında bunlar kötü şeyler değil. tahminimce kız yada erkek farketmiyor insanlara karşı cins birisiyle arkadaş nasıl olunur, karşı cins arkadaşın varsa ne konuşabilirsin vb. bilmiyorlar. kafaları hep sevgili kısımlarına çalışıyor :S
Parıltı
HyPNoSe
DemirLADY
Signorina
vorssanter
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen vorssanter »

oLmazSaoLmaz yazdı:
vorssanter yazdı:Haksızlık etmeyin hep aleyhtekileri paylasmışsınız mesale ben hep söylerim bayan şifadan başka oynamasın diye bölgede yada klan savaşında çok bayanı terslemişliğim vardır tabi şimdi oyun çoluk çocuk bunlar çoğunlukta bunu cafeden yazıyorum şuan bile ikv oynayan üstü full oyuncular 15 yaş altı eskisi gibi de değil üsten anlaşılsın çocuk hepsi full olmus bayanlarda seviniyor erkekler peşimizde diye ah bir görseniz peşinizde olanları...
Arkadaş fena dolmuş :D
Yok kardes ne dolması izlenimlerımı yazdım...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön