Meteor Sancak Saçmalığı (LODOS)
- turkneferi
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Meteor Sancak Saçmalığı (LODOS)
:idea:Ekvator yazdı:Bas bas bağırıp yırtınsanız dahi tek bir değişiklik bile olmayacaktır. Ben yırtındım şu değişti şu oldu diyen varsa hodri meydan...
- Symbian
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurtuluş
Ne desek tersini yapiyolar. Sürekli robot gibi cevaplar.. Oyunun gelişmesine umut yok artık, İKV BİTTİ ...EYUNAL yazdı::idea:Ekvator yazdı:Bas bas bağırıp yırtınsanız dahi tek bir değişiklik bile olmayacaktır. Ben yırtındım şu değişti şu oldu diyen varsa hodri meydan...
Boş Boş Ağlıyolar.Gelip Tunellerin ordan kons Açmasını Biliyosunuz.
DAİREONÜÇ
Oksit
KUKLACI
[2008---?]
Oksit
KUKLACI
[2008---?]
- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Nefes
Ben de bir arzım fakat tünellerde kons açmak ile sancaklarının stratejik konumunun ne alakası var anlayamadım
Kıyamet Takımı 1 - 2 NEFES Loncası

-
Suiiuris
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Kurtuluş
bu sunucuda arzlar kalabalık sancağı basmışlar ne var bunda ? asıl saçmalık meteorun girişine kratere lodos sancağın konmasıdır. biri de demiş ki sancağı kaleye çevirin. çok güldüm. loncada olmayan bir adamın arz olarak meteora girmesi mümkün değil beyazköşkte. meteorda arzlar kaleden çıkamıyor bazen. tamam köşkte de lodoslar fazla kabul ama meteor gibi bir yerin girişinde lodos sancağın olması biraz saçma.
Suiiuris yazdı: biri de demiş ki sancağı kaleye çevirin. çok güldüm.
gülmekle iş bitmiyor, mantıklı bir öneri sunmaya çalıştık, hiç değilse fikre saygı duy edepsizliğin lüzumu yok.
bir diğer fikrim ise klanlar arası eşitliğin yaratılabilmesi için kota konulmasıdır. açılabilecek maksimum karakter tavanının yarısını alıp lodos ve arz klanı kotası oluşturulmasıdır.belli bir klandaki yığılmayı böylece bir nebze önlemiş olabiliriz, sıkıntısı çok bir düşünce biliyorum, 8 çarım vardı 7si arz 8. de arz edicem ama kota dolu diye bir çok dert ağıt yakan arkadaş olabilir ama sayı eşitleme adına mantıklı. Eh ben burada boşa konuştuğumuda biliyorum, çünkü ya böyle edepsizler tarafından kaale alınmayıp, gülüneceğim onu da geçtim zaten, yöneticiler tarafından tınılmayacak bile bu düşüncelerimiz, kolumuzu yormaktan başka birşey değil bu yazılar.
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
- TurkxxSamSunSiFa
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Bizifarklı Clan
Eminönündeki kalenin bir işlevimi kaldı ALLAh aşkına... Buradaki kaleyi meteora taşımaktan doğal ne var ki! Eminönünde arz-lodos sancağı, Meteorda arz-lodos kalesi, Ada da arz-lodos sancağı işte adalet budur. Eminönündeki kalenin meteora taşınmasını kabul etmeyenler tek cevabım öyle olunca meteorda arzların bir üstünlüğü kalmayacak. ARzların yoğun olduğu sunucularda arzlar Lodosların yoğun olduğu sunucularda ise Lodoslar hakim oynuyar. Ancak Meteorda arz kaleye gömüyoruz sadece çarlarla içeri giremiyoruz. Ama arzlar meteor sancağı 2 grupla mesken tutabiliyor.
Gerçi İKV de adalet aramak ne kadar doğrudur oda tartışılır. Yaratıklardan Osmiridyum, vb. madenler veya büyücüye max. hasar item düşen tek oyun İKV sanırım.
O kadar oyundan şikayet ediliyor. Yapılan tüm etkinliklere de katılıyoruz. Biz LONCA olarak karar aldık ve yapılan hiçbir etkinliğe oyuna yeni bir eklenti gelene kadar katılmıyoruz. Bunu Sunucularda yapabilecek kaç lonca var acaba merak ediyorum. Eğer tepkimizi koymazsak bu devran böyle devam eder.
Gerçi İKV de adalet aramak ne kadar doğrudur oda tartışılır. Yaratıklardan Osmiridyum, vb. madenler veya büyücüye max. hasar item düşen tek oyun İKV sanırım.
O kadar oyundan şikayet ediliyor. Yapılan tüm etkinliklere de katılıyoruz. Biz LONCA olarak karar aldık ve yapılan hiçbir etkinliğe oyuna yeni bir eklenti gelene kadar katılmıyoruz. Bunu Sunucularda yapabilecek kaç lonca var acaba merak ediyorum. Eğer tepkimizi koymazsak bu devran böyle devam eder.
SamSunŞiFa -> 49 Level
SToRMPoWeR -> 49 Level
SToRMFoRCe -> 49 Level
IIIxAdemxIII -> 49 Level
Lonca başvurusu için tıklayın

SToRMPoWeR -> 49 Level
SToRMFoRCe -> 49 Level
IIIxAdemxIII -> 49 Level
Lonca başvurusu için tıklayın

Benim ne demek istediğim anlaşıldı çok bilmiş bey düzeltmene gerek yok.mobilsorun yazdı:Eminönünde lodos kale ve arz sancak var.Arz kale meteor sancaktaMONACO yazdı:Eminönüdeki arz kale meteordaki lodos kalesiyle denk sizde gücünüzü orda gösterin
VascoDaGama
TonyPARKER
MONACO
TONYxMONTANA
YUSUF
TonyPARKER
MONACO
TONYxMONTANA
YUSUF
Tüm kötü olaylardan kendine iyi bir pay çıkartmayı bilen oyuncu türü, harikasınturkneferi yazdı:Ama bu sancak olayı bazı yerlerde iş görüyor.
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz