Özlediğim günler...Ne Günlerdi be :((
Re: Özlediğim günler...Ne Günlerdi be :((
vayy be yıllar sonra birden geldi aklıma gireyim dedim hala konular aynı eskiler yeniler
Varmı Oyun potansiyeli ? Hala kan kaybediyomu ? Lodoslar nasıl? Biz varken hiç yenilmezlerdi.Hala arzlar kadın dırdırımı çekiyo
Okadar uzun zamandır girmemişim ki Hesap kapanmıs mailler silinmis lonca adını (GKB) baskaları kullanmıs
hepsine selam olsun varsa bizde eskileri degil betacıları görelim 
Emektar Charlar 
CaNNeR
SaTaNiSsT
Magnetik
Büyütech
Gkbxxmagnetik
Gkbxxmagnetık
CaNNeR
SaTaNiSsT
Magnetik
Büyütech
Gkbxxmagnetik
Gkbxxmagnetık
Küllerimden doğardım da yaşlandım yahu, selam olsun tüm eski lonca arkadaşlarıma
AtaxMESGENC --- Keyfalan (Emrah)
AtaxMESGENC --- Keyfalan (Emrah)
Selam arkadaşlar nasılsınız iyisiniz inşallah o günleri özlüyorum evet çok güzel arkadaşlıklar kurmuştuk Loncamız çok iyiydi kaliteli insanlarla doluydu derdimiz tasamız birdi beraber çok işler başardık gönül isterdiki devam edelim ama oyun artık oyunluktan çıkmıştı ve tutunamadık şimdi kalan arkadaşlarım varsa slm olsun Facebookta eklerseniz sevinirim hepiniz kalın sağlıcakla...
Olcay Hangül
Olcay Hangül
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül
- AtaxKizilbuyu
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: [Ata]
AleykümSelam paşam sizlerle geçirdiğimiz günler gerçektende çok güzel ve değerliydi oyun dediğin gibi oyunluktan çıktı ama ben ceyda aslı bazende izzet filan giriyor takılıyoruzolcaytoo yazdı:Selam arkadaşlar nasılsınız iyisiniz inşallah o günleri özlüyorum evet çok güzel arkadaşlıklar kurmuştuk Loncamız çok iyiydi kaliteli insanlarla doluydu derdimiz tasamız birdi beraber çok işler başardık gönül isterdiki devam edelim ama oyun artık oyunluktan çıkmıştı ve tutunamadık şimdi kalan arkadaşlarım varsa slm olsun Facebookta eklerseniz sevinirim hepiniz kalın sağlıcakla...
Olcay Hangül
# EMİNÖNÜ #..........[KızılSancaK]^_^KızılHekiM
# SANCAK #............[AtaxGazi]^_^[AtaxHekim]^_^[Kızıltuğ]
[Sorunun kendinde olduğunu anlamayan insanlar, çözümü başkalarının huzurunu bozmakta bulur.]
# SANCAK #............[AtaxGazi]^_^[AtaxHekim]^_^[Kızıltuğ]
[Sorunun kendinde olduğunu anlamayan insanlar, çözümü başkalarının huzurunu bozmakta bulur.]
- EMRE0707
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat
Ben oynarken eö deki 9 lvl fareadamların orda tepegöz vardı handanı yeri mısırın yanıydı en fazla 29 lvl vardı oyuna ara verdim bidaha başladım 49 lvl çıkmışşş
zor alıştım :!:
TİRELİ [Hidroflorik Asa]^