Özlediğim günler...Ne Günlerdi be :((

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
magnetik
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Re: Özlediğim günler...Ne Günlerdi be :((

Mesaj gönderen magnetik »

vayy be yıllar sonra birden geldi aklıma gireyim dedim hala konular aynı eskiler yeniler :D Varmı Oyun potansiyeli ? Hala kan kaybediyomu ? Lodoslar nasıl? Biz varken hiç yenilmezlerdi.Hala arzlar kadın dırdırımı çekiyo :D Okadar uzun zamandır girmemişim ki Hesap kapanmıs mailler silinmis lonca adını (GKB) baskaları kullanmıs :) hepsine selam olsun varsa bizde eskileri degil betacıları görelim :)
Emektar Charlar :)
CaNNeR
SaTaNiSsT
Magnetik
Büyütech
Gkbxxmagnetik
Gkbxxmagnetık
MESGENC1
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen MESGENC1 »

Küllerimden doğardım da yaşlandım yahu, selam olsun tüm eski lonca arkadaşlarıma

AtaxMESGENC --- Keyfalan (Emrah)
Kullanıcı avatarı
olcaytoo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen olcaytoo »

Selam arkadaşlar nasılsınız iyisiniz inşallah o günleri özlüyorum evet çok güzel arkadaşlıklar kurmuştuk Loncamız çok iyiydi kaliteli insanlarla doluydu derdimiz tasamız birdi beraber çok işler başardık gönül isterdiki devam edelim ama oyun artık oyunluktan çıkmıştı ve tutunamadık şimdi kalan arkadaşlarım varsa slm olsun Facebookta eklerseniz sevinirim hepiniz kalın sağlıcakla...

Olcay Hangül
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo

Olcay Hangül
Kullanıcı avatarı
AtaxKizilbuyu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: [Ata]

Mesaj gönderen AtaxKizilbuyu »

olcaytoo yazdı:Selam arkadaşlar nasılsınız iyisiniz inşallah o günleri özlüyorum evet çok güzel arkadaşlıklar kurmuştuk Loncamız çok iyiydi kaliteli insanlarla doluydu derdimiz tasamız birdi beraber çok işler başardık gönül isterdiki devam edelim ama oyun artık oyunluktan çıkmıştı ve tutunamadık şimdi kalan arkadaşlarım varsa slm olsun Facebookta eklerseniz sevinirim hepiniz kalın sağlıcakla...

Olcay Hangül
AleykümSelam paşam sizlerle geçirdiğimiz günler gerçektende çok güzel ve değerliydi oyun dediğin gibi oyunluktan çıktı ama ben ceyda aslı bazende izzet filan giriyor takılıyoruz ;)
# EMİNÖNÜ #..........[KızılSancaK]^_^KızılHekiM
# SANCAK #............[AtaxGazi]^_^[AtaxHekim]^_^[Kızıltuğ]

[Sorunun kendinde olduğunu anlamayan insanlar, çözümü başkalarının huzurunu bozmakta bulur.]
Kullanıcı avatarı
EMRE0707
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat

Mesaj gönderen EMRE0707 »

Ben oynarken eö deki 9 lvl fareadamların orda tepegöz vardı handanı yeri mısırın yanıydı en fazla 29 lvl vardı oyuna ara verdim bidaha başladım 49 lvl çıkmışşş :D :D zor alıştım :!:
TİRELİ [Hidroflorik Asa]^

“Genel Sohbet” sayfasına dön