GÜNCELLEME: Kesici, Ezici, Delici silahlar ve etkileri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
bailamo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: GÜNCELLEME: Kesici, Ezici, Delici silahlar ve etkileri

Mesaj gönderen bailamo »

Köşkteki 46 level çarım meran muhafızlarına 2800-3000 vururken şimdi oldu 1500. Yaptığınız iş mi yani? GMLEr Saten çanta konusunda pintiydiniz şimdi oyunun içine iyicene ettiniz kusura bakmayın. ben nası kasacam çarımı şimdi? Gelin siz kasın? varmı _? veya hidraları biraz kolaylaştırın madem?
SONYVAIO (pokuman)/ YALIBOYU / Skynet
Hira
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Hira »

Biz sadece şaheser silahların gücü yükseltilsin demiştik.diğer silahların gücünü düşürerek biz yaptık siz beğenmediniz demek ve bizlere tepki gelmesini sağlamak içindir.yönetimin bir inat uğruna bu tavrını anlamış değilim.
Unutma ki ağzında bal olan arının, kuyruğunda iğnesi vardır.
Kullanıcı avatarı
xDAVUT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xDAVUT »

Derhal Yönetimden Bir Açıklama Bekliyoruz.
En son xDAVUT tarafından 24 Şub 2010 11:59 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
Kullanıcı avatarı
Mcrae
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Mcrae »

49 level ful yücelen bi savaşçımla bi komadoyu kesemedim. Ben carıma itemler ucuzken 150 milyon para gömmüştüm şimdi değeri en az 250 milyondur. Ne oldu 250 milyonluk char bi komado bile kesemiyor. Max hasar adı üstünde. Oyunda ki en fazla hasarları veren silahların seviyeleri yerlerde ayaklar altında. Sizin emeklerinizi biiyoruz eywalah ama bizde oyuna emek veriyoruz. Emeğimizin karşılığı bu şekilde olacaksa plus alımlarını durduralım. Her ay sabit 3 hesapta plusum var. Bu böyle devam ederse ben bundan sonra plus fean almam.
Abdullah
Kullanıcı avatarı
Azazel
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Azazel »

xDAVUT yazdı:
Derhal Yönetimden Bir Açıklama Bekliyoruz.
;)
Resim
AsiL İnSan İdaRe EdeR. Aciz İnSan Şikayet EdeR. BaSiT İnSan İhaneT EdeR. DüRüsT İnSan SabıR EdeR..

Resim
Kullanıcı avatarı
XoZcAnX
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen XoZcAnX »

Artık iyice kabak tadı vermeye basladı oyun bu yapımcılar farkında değilmi hiçmi takip etmiyorlar oyuncu isteklerini önerilerini sikayetlerini ?
Her güncellemede oyuncuların emeklerini bosa gittini farkında değilmisiniz ?
Hıdra geldi yüc halit ayakabı görevden verdiniz iyi güzel verdiniz ama o ayakabıyı üreten oyuncuları niye hiç düsünmüyorsunuz 70-80 m harcayıp üretenler salak durumuna düşürüyorsunuz.
Şimdikte şaheser silahların hasarı yükselteceğiniz yerde kafa koparan,balyoz hasarını düşürüyorsunuz hatanızı gine bir hatayla düzeltmeye çalısıyorsunuz.
Plus alın plus alın oyuna katkı yapın diyorsunuz ama siz elinizden geldi kadar oyuncuları zarar uğratıyorsunuz emekleri boşa gidiyor oyuncuların...
En son XoZcAnX tarafından 24 Şub 2010 12:05 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Кokliฬ - Naczo - ROWxİMaMINKaYI
Yakamozxemrehan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Yakamozxemrehan »

Lathander yazdı:Merhabalar,

Bazı silahların kesici, delici ve ezici olmalarına göre yaratıklardaki zırh değerlerinden doğru şekidle etkilenmediği tespit edilmiştir.
Bu silahlarda gerekli düzeltme yapılmıştır.
Bu düzeltme ile birlikte kimi silahlarla verilen yetenekli ve yeteneksiz hasar miktarı bazı yaratıklara karşı düşerken, kimi silahlarda ise yükselecektir.
Ayrıca aynı sebepten ötürü derisi sertleşen bazı özel yaratıklara silah hasarı verilebiliyorken artık verilemeyecektir.

Bu düzeltmeden oyuncuya karşı oyuncu (OkO) mücadeleler etkilenmeyecektir.

Konu hakkında bildirimleriyle katkıda bulunan oyuncularımıza teşekkür ederiz.

Tipi hatalı olduğu için zırhtan etkilenmemesi düzeltilenler:
Kafa Koparanlar
Güneş Asa
Baş Ağrısı
Hint Sopası
Rünlü Balyoz
Latif
Ashab-ı Kehf
Tesla Tabancaları

Tipi hatalı olduğu için bazı zırhlardan fazla etkilenmesi düzeltilenler:
Ecel Getiren
İtfaiye Baltaları
Gümüş Dişler
Papağanlar
Kanca Asalar
sözlerinize dikkat ediniz.
Ben Düz Bir Kelime Sen Yaşamla Aramdaki Unutulmaz Kafiyesin...
35 ½ KARŞIYAKA 35 ½
Resim
Kullanıcı avatarı
KonyaDabbee
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen KonyaDabbee »

XoZcAnX yazdı:Artık iyice kabak tadı vermeye basladı oyun bu yapımcılar farkında değilmi hiçmi takip etmiyorlar oyuncu isteklerini önerilerini #@!? ?
Hıdra geldi yüc halit ayakabı görevden verdiniz iyi güzel verdiniz ama o ayakabıyı üreten oyuncuları niye hiç düsünmüyorsunuz 70-80 m harcayıp üretenler salak durumuna düşürüyorsunuz.
Şimdikte şaheser silahların hasarı yükselteceğiniz yerde kafa koparan,balyoz hasarını düşürüyorsunuz hatanızı gine bir hatayla düzeltmeye çalısıyorsunuz.
Plus alın plus alın oyuna katkı yapın diyorsunuz ama siz elinizden geldi kadar oyuncuları zarar uğratıyorsunuz emekleri boşa gidiyor oyuncuların...

Her iddaasına girerim bu güncelleme geri alınmazsa Oyunu oynayanların sayısıda plus alanların sayısıda azalacaktır.
Resim

Dağlar önümde diz çökerken Kayalara yalvarmam,
Nehirler bana akarken bir Damlayla uğraşmam.

Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış
Kullanıcı avatarı
Azazel
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Azazel »

bİ Sunucuları Dolaş Konuşmalara Bak Kii bu saaten Sonra Tılsımda Plus almı Durmuştu Tamamen d duracak...
Resim
AsiL İnSan İdaRe EdeR. Aciz İnSan Şikayet EdeR. BaSiT İnSan İhaneT EdeR. DüRüsT İnSan SabıR EdeR..

Resim
Kullanıcı avatarı
turkiye90
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen turkiye90 »

KonyaDabbee yazdı:
XoZcAnX yazdı:Artık iyice kabak tadı vermeye basladı oyun bu yapımcılar farkında değilmi hiçmi takip etmiyorlar oyuncu isteklerini önerilerini #@!? ?

Her iddaasına girerim bu güncelleme geri alınmazsa Oyunu oynayanların sayısıda plus alanların sayısıda azalacaktır.
Oyunu sadece ecel sahibi olanlar oynar yönetim onlara çalışıyo ne de olsa
ResimResim

*******Turagarvsturagar********** Troyaxxturagar*******

O GÜNKÜ YORUMLAR İÇİN BENİ BANLAYANLAR TEŞEKKÜRLER SİZE ANLADIM SİZİ BEN...
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön