GÜNCELLEME: Kesici, Ezici, Delici silahlar ve etkileri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KonyaDabbee
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: GÜNCELLEME: Kesici, Ezici, Delici silahlar ve etkileri

Mesaj gönderen KonyaDabbee »

5-10 kişi memnun olacak diye binlerce kişinin hakkına giremezsiniz. Herkez MAX item dizip üretmek için sabahlara kadar maden başında maden çektiler. biraz ucuza denk gelsin diye. Ful yücelen sete sahib olmak için en az 200 m oyun parası harcanıyor bu bide çift item olursa 350 m a yaklasıyor. Düşünün bi insan günde 3-4 m kazanarak bu seti tamamlıyor. Tam rahata eriştik dedikleri an karşılarına böyle bir sorun çıkıyor.

Hadi orasını geçtim KADİM hidra zaten zor kesilen bir canavar. Hidralar gelmeden önce kesebilecek kapasitede değilsiniz itemlerinizi dizin gelecek kadim hidra dediniz. Bumuydu?

Diyeceği tek yeş Kocaman bir hiç için sabahlamıssık oyunda
Resim

Dağlar önümde diz çökerken Kayalara yalvarmam,
Nehirler bana akarken bir Damlayla uğraşmam.

Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış
Kullanıcı avatarı
turkiye90
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen turkiye90 »

Bazı ecel sahipleri sevinsin şimdi bakalım nolacak ama ben soğudum oyunadn bu millet ne kullancak element mi veya kafa koparanın balyozun yerine ıslık çalan mı bari kütük yaranı geri verin belki bi işe yarar
ResimResim

*******Turagarvsturagar********** Troyaxxturagar*******

O GÜNKÜ YORUMLAR İÇİN BENİ BANLAYANLAR TEŞEKKÜRLER SİZE ANLADIM SİZİ BEN...
Jimnastic
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Jimnastic »

HAY SIZIN yapacagınız guncellemenın baska da bısı demıyom ...

Dalga gecer gıbı guncelleme yapmıslar Insanları oyundan sogutmak ıcın ellerınden gelenı yapıyorlar ..

FAZLA söze gerek yok YÖNETİM ÇALISIYO ama nasıl calısıyo orası tartısılır..

BÖYLE SAÇMA BİR GÜNCELLEMENIN SIKINTISINI OYUNCULAR CEKECEK zaten ne oluyorsa oyuncuya oluyo PEHHH..

:twisted: :twisted: ..........................KaZaNmAk VaRkEn NiYe KaYbEdEyİm Ki................... :twisted: :twisted:
EsCoNtEs
Jimnactic
Jackk
KiMsE AğLaMaSıN HeRkEzE YeTeCeK KaDAr BüYüK
Kullanıcı avatarı
Tayfaxgregory
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Tayfaxgregory »

Umarım Hayırlısı oLur
Kullanıcı avatarı
RESTORATIVE
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen RESTORATIVE »

Tayfaxgregory yazdı:Umarım Hayırlısı oLur
hala hayırmı bekliyosun al sana haır işete bütün olup olacak bu kadar vizyon dar ne yapalım tek pencereden bakıyorlar
OĞUZHANBERK / Hainköfte / Alçakköfte / Restorative
BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR
MALAZGİRT LONCASI

Resim
Kullanıcı avatarı
Sitem
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Sitem »

MasumprenS yazdı:
Sitem yazdı:Ben foruma çok fazla girerim ancak çok nadir yorum yaparım.. Oyunda yaptığınız güncelleme size göre bir adalet sağlamışsa sizin adınıza mutluyum. Ancak bu güncelleme bizim adımıza herhangi bir mutluluk sağlamadı sizde bizim adımıza üzülürmüsünüz? Zaten oyun oynamak son zamanlarda çar çalınmaları, küfür ve insanların nefsi duyguları yüzünden bir hayli zor bir hal aldı birde üstüne bunlaırn gelmesi gerçekten biz İKV oyuncuları olarak çok üzücü.. Bir güncelemme veyahutta değişiklik yapılacağı zaman bunu genel etkileşimden duyursanız bizlerin önerilerimizi görüşlerimizi alsanız gelen doğrultuya göre anket sonuçlarına hareket etseniz bu sizin bize olan tutumunuzu saygınızı sevginizi ve bizi gerçekten bu adamlar sayıyormuş dedirtmenize hemde Yönetime karşı herkezin daha saygılı olmasına neden olur. Bu sayade çatlak seslerde çıkmaz kimseninde gereksiz yere hakkı elinden alınmaz. Yağtığınız değişiklik size göre bir hedefse ve siz hedefinize ulşamış iseniz ben sizin adınıza mutluyum.. Ama biz mutsuzuz siz bizim adımıza üzülebilecekmisiniz görücez..

Saygularımla İKV - Tılsım Sunucusu - Sitem
+ ;)

Önerilerimizi dikkate aldınız dedikte harbiden birden neden böyle bir hasar düşmesi yapıldı ?
Amaç Şaheser silahların etkisini ortaya çıkarmakmıydı ?
Yoksa başka bir fikrinizmi var bu konuda?
Birden bire neden böyle güncellemeye gerek duyuldu?

Hayır anlamadığım tamam bazı silahların kullanımında dengesizlik vardı ama bu kadar denge bozulması oyunu ve oyuncuları alt üst etmiycek mi ?
Bu güncellemenin bu kadar büyük tepkiler getirceğinden bir haberdiniz zaten.
Umarım iyi bi açıklama yapılır.
Sabırsızlıkla bekliyorum..
İyi forumlar...

+1
Nasıl istersen öyle yaşa, fakat bil ki, bir gün mutlaka öleceksin. Kimi seversen sev ama unutma ki, bir gün ondan ayrılacaksın. Dilediğin gibi davran, lâkin şu da her zaman hatırında olsun ki, her yaptığının karşılığını mutlaka göreceksin

Siтєм
Kullanıcı avatarı
Azazel
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Azazel »

Harbi Merak Edilir Buu oyun Yöneticileri Neye Güvenerekk Buu günceleme yii yapıyor... oyun Dışından başka biri gelse Diyecek bu adamlar Her biri 10 bin vuruyorda Hasarları BundaN Düşürdüler..

TARAFLI YÖNETİMİN YAPACAĞI GÜNCELEME BU KADAR OLUR... BAŞTA BU TARAF OLAYNA KATILMAZKEN BU SAATEN SONRA RESMEN YÖNETİMDE TARF VAR...TARAFLI YÖNETİMİ KUTLUYORUM..
Resim
AsiL İnSan İdaRe EdeR. Aciz İnSan Şikayet EdeR. BaSiT İnSan İhaneT EdeR. DüRüsT İnSan SabıR EdeR..

Resim
Kullanıcı avatarı
turkiye90
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen turkiye90 »

Tayfaxgregory yazdı:Umarım Hayırlısı oLur
Ne hayrından bahsediyon anlamadım hayırlı olan sadece eceli olanlar adına oldu oh ne güzel adamlar 3000 4000 çaksın biz 2000 2400 var mı böyle bişey
ResimResim

*******Turagarvsturagar********** Troyaxxturagar*******

O GÜNKÜ YORUMLAR İÇİN BENİ BANLAYANLAR TEŞEKKÜRLER SİZE ANLADIM SİZİ BEN...
Kullanıcı avatarı
Hanzala
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Hanzala »

amaç ne anlamış değilim ecelin hasarını artırın madem o kadar şaheser se bizim itemler çöp hükmüne düşmek mi zorundaydı lütfen bişi yaparken etraflıca düşünün ya tek gözle bakım olayı çözelim hemen diyorsunuz madem böle bişi olacaktı en başta yapsaydınız demekki etraflıca değil anlık kararlar veriyorsunuz fakat hem kendinize hemde bizlere zarar veriyorsunuz ... emin olun tüm ikv dahil kimse anlayamıyor ne yapmak istediğinizi.

Yukarda bir arkadaşda demiş BİZE ŞAHESER SİLAH DEĞİL, LONCA SİSTEMİNİ GETİRİN...
Hanzala
KrigarE

Bıraktımla, Başladım arsında bir yerdeyim ...
Kullanıcı avatarı
xDAVUT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xDAVUT »

KonyaDabbee yazdı:5-10 kişi memnun olacak diye binlerce kişinin hakkına giremezsiniz. Herkez MAX item dizip üretmek için sabahlara kadar maden başında maden çektiler. biraz ucuza denk gelsin diye. Ful yücelen sete sahib olmak için en az 200 m oyun parası harcanıyor bu bide çift item olursa 350 m a yaklasıyor. Düşünün bi insan günde 3-4 m kazanarak bu seti tamamlıyor. Tam rahata eriştik dedikleri an karşılarına böyle bir sorun çıkıyor.

Hadi orasını geçtim KADİM hidra zaten zor kesilen bir canavar. Hidralar gelmeden önce kesebilecek kapasitede değilsiniz itemlerinizi dizin gelecek kadim hidra dediniz. Bumuydu?

Diyeceği tek yeş Kocaman bir hiç için sabahlamıssık oyunda
Söylediklerine tamamen katılıyorum.
SURDAN BAGIRARAK SUNU SÖYLİYİM.

HANİ İTEMLERİNİZİ HAZIRLAYIN ÖLÜM GELİYOR.SİZİ ÇOK ZOR ANLAR BEKLİYOR DİYORDUNUZ.

Yapmayın ya Şuan chara Girdiğimde charımın 4000 yerine 2000 vurması beni oyundan soğuttu dercesine kızıştırdı.NERDE BURDAKİ ADALET.
Ecel Getiren Ve Latif üzerinde Değişiklik Yapsaydınız ya .
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön