Beyazköşk sunucusunda yeniyim , Savascıyım. Tanıdık çevremde olmadığı icin fazla sığınak - Migrat yapamıyorum.Hak verirsiniz ki ÇT ye girebilmek icin biraz eksiklerimi burdan tamamlamam gerekiyor.
Müsait olan arkadaslardan yardım bekliyorum
Not: Bazı arkadaslar parayla götüreyim diyorlar 1m gibi para istiyorlar benim koşulum 250 bini önce verip sonra kalanı vermekten yanadır
Yardımlarınızı bekliyorum, Teşekkürler
Yeni Oyunculara Yardım
- SweetJustice
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürler
Re: Yeni Oyunculara Yardım
Öncelikle kardeşim sığınaklara savaşçı tank almıyorlar . Git kendine yeni bir şifacı yada büyücü aç şifaco açarsan rahat tahat girersin tabi ... Sacaşçı en son açılacak karakterdir kardeşim ayrıntı için oyun içinde Sweetjustice yazarsan konuşuruz yardım ederim yeni açacağın adamın görevlerine
Sweetjustice (Savaşçı)
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)
ÖZGÜRLER
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)
ÖZGÜRLER
SweetJustice yazdı:Öncelikle kardeşim sığınaklara savaşçı tank almıyorlar . Git kendine yeni bir şifacı yada büyücü aç şifaco açarsan rahat tahat girersin tabi ... Sacaşçı en son açılacak karakterdir kardeşim ayrıntı için oyun içinde Sweetjustice yazarsan konuşuruz yardım ederim yeni açacağın adamın görevlerine
Savaşçı karakter almıyorlar diye savaşçıyla oynamayak mı??
Yardımcı olan insanları arıyorum önerin için saol
- SweetJustice
- Sahaf Yardımcısı
Kardeşim öncelikle sana tavsiye vermeye çalıştım ben çok eaki oyunculardanım 29 level zamanından bırakmıştım oyunu telrar başladım tabikide en iyi bildiğim savaşçıyla başladım eski zamandan
açtım açmasına 49 yaptım üstümü farabi solucan dizdim ama elime geçen ne biliyormusun bir hiç almıyorlar adamlar başladığın oyunun mantığı bir karakter açıp o karakteri geliştirmek ve en güçlü yapmak gb bölgelerine alınmazsan nasıl yapcaksın bunu sana önerimi hatırla şifacı aç kendine çevre yap biraz arkadaşların olsun sonra savaşçınıda açar 30 günede dizer bıçak kılıcını yükseltir vs atarsın yok sağol yardım edicek kişiler arıyorum diyerek kibirlilik yapma biraz ne demek istediğimi anlamaya çalış lütfen
açtım açmasına 49 yaptım üstümü farabi solucan dizdim ama elime geçen ne biliyormusun bir hiç almıyorlar adamlar başladığın oyunun mantığı bir karakter açıp o karakteri geliştirmek ve en güçlü yapmak gb bölgelerine alınmazsan nasıl yapcaksın bunu sana önerimi hatırla şifacı aç kendine çevre yap biraz arkadaşların olsun sonra savaşçınıda açar 30 günede dizer bıçak kılıcını yükseltir vs atarsın yok sağol yardım edicek kişiler arıyorum diyerek kibirlilik yapma biraz ne demek istediğimi anlamaya çalış lütfen
Sweetjustice (Savaşçı)
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)
ÖZGÜRLER
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)
ÖZGÜRLER
SweetJustice yazdı:Kardeşim öncelikle sana tavsiye vermeye çalıştım ben çok eaki oyunculardanım 29 level zamanından bırakmıştım oyunu telrar başladım tabikide en iyi bildiğim savaşçıyla başladım eski zamandan
Anladım dostum fakat o şekilde sırf savaşçıyı düşünürek insanları kandırıyormuş gibi arkadaş olunmaz ki,Çok fazla zamanı olan bir insanda değilim zaten y2 ler le cok rahat kesiyorlar zaten , cogu zaman da güneş asalı büyüler bile giriyor oturuyorlar, arada savascılara da yardımcı olsalar daha güzel olur
- SweetJustice
- Sahaf Yardımcısı
Malesef kimse kimseye yardım etmiyor çoğu zaman eski oyuncular yok artık her kesin düşündüğü şey hız hız hız he dersin ki yardım sever kişiler hiç mi yok beyazköşk sunucusunda 6 ay oldu oyuna döneli benim de çok zamanım ypk tabi yardım sever bir tek kişi tanıdım ... Amacım savaşçıyı ezmek dğil zaten iyi bir savaşçı her zaman ws de alır bak senindeok zamanın yokmuş hızlı gelişmek istiyorsan sende benim gibi yapmak zorunda kalıcaksın
Sweetjustice (Savaşçı)
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)
ÖZGÜRLER
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)
ÖZGÜRLER
-
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Üstadlar