YETER
- turkneferi
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
YETER
Karakterlerime susturma cezası veriliyor cezanın iletildiği saat 16:04 ben o saatte migratta savaşçımla oynuyorum ve o dakikalarda grupta iksiri kim alacak diye konuşuyorduk bu sırada biri kullandığım argo sözcük (!) ile beni şikayet etmiş [[ortada böyle bir şey yok ]] ve ben 16:15 te tam junonu kestiğimiz dakikalarda susturma cezasını aktifleşmesi ile caza almışım ben bunu desteğe mail attım ve bu bana 3 defa daha oldu hepsinde ya e postadan özür dilediler yada oyundayken GM ler yanıam gelerek bir hata özür dileriz diyerek susturma cezasını kaldırdılar ve bu konudada ben haklıyım bu 3 gün susturma cezası yine kaldırılacak biliyorum fakat aldığımız plus maden arttırıcıları hepsi gözünüze dizinize dursun :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Re: YETER
Merhaba,
Forum üzerinden bu tür konulara yardımcı olamıyoruz. Destek/İletişim Formu'ndan bildirim tipini "Ceza İtiraz" olarak seçerek ilgili destek ekibine gerekli bildirimi gönderiniz. İncelemeler sonrası tarafınıza mail gönderilecektir.
İyi forumlar.
Forum üzerinden bu tür konulara yardımcı olamıyoruz. Destek/İletişim Formu'ndan bildirim tipini "Ceza İtiraz" olarak seçerek ilgili destek ekibine gerekli bildirimi gönderiniz. İncelemeler sonrası tarafınıza mail gönderilecektir.
İyi forumlar.
İKV'den Haberdar Olun!

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler