Kıyamet:Aylık Mecmua 2. Sayı İçin Hazırlıklara Başladık!
Re: Kıyamet:Aylık Mecmua 2. Sayı İçin Hazırlıklara Başladık!
Bekliyoruz heyecan ile
Editörümüze söylediğine göre dersi senden bekliyoruz ekipçe :roll:GAZETECI77 yazdı:Devlete ait öyle kurumlar var ordan basvurabılırısn.BilgeTonyukuk yazdı:Eleştiriniz için teşekkürler, daha iyi olmamız için kurs tarzı bir eğitim yeri açarsanız katılabiliriz, bu sayede engin tecrübelerinizden biz de nasipleniriz belki.GAZETECI77 yazdı: Editorunuz cok acemi gidin iyi bir tane bulun !! HEDIYE KALSINİyi forumlar.
- SAHveMAT
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Tekrardan Güzel Bir Çalışma Çıkar Umarım Ortaya.

SEMRUK
-
- Acemi Savaşçı
EYUNAL yazdı:Editörümüze söylediğine göre dersi senden bekliyoruz ekipçe :roll:GAZETECI77 yazdı:Devlete ait öyle kurumlar var ordan basvurabılırısn.BilgeTonyukuk yazdı:Eleştiriniz için teşekkürler, daha iyi olmamız için kurs tarzı bir eğitim yeri açarsanız katılabiliriz, bu sayede engin tecrübelerinizden biz de nasipleniriz belki.GAZETECI77 yazdı: Editorunuz cok acemi gidin iyi bir tane bulun !! HEDIYE KALSINİyi forumlar.
İlk sayıda adamın bırıyle konussmussunuz O adamın dediklerini yazmayı, osurup osurup kendi bıldıgınızı yazmıştım. O edıyorum ben ta #@!?.
GAZETECI
SADECE GERCEKLERI ARASTIRIYORUZ

SADECE GERCEKLERI ARASTIRIYORUZ

- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
İhsan da varmış işin içinde
Yardım gerekir ise özel mesaj atman yeterli.

LEPRECHAUN
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Çok teşekkürler Üzeyir.LEPRECHAUN yazdı:İhsan da varmış işin içindeYardım gerekir ise özel mesaj atman yeterli.

- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hicret
Bu sayımız bomba gibi olacak, beklemede kalın arkadaşlar :twisted:
Bu sayı ne zaman çıkacak ipucu verebilir misiniz ?
Antegar-detay
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Selamun aleyküm,
Sevgili Detay, dergimizin kapak ve sayfa taslakları gibi ağır işleri çoktan hazır bulunmaktadır. Bu sayıdaki röportaj yapacağımız kişi DEV Orti (Muhammed YEŞİLMEN)'dir. Kendisi ile gerçekleştirilecek röportajın tamamlanması, sunucu yazılarının hazırlanması gibi bir kaç hususu beklemekteyiz. Ve ayrıca derginin bizden önceki yayın hayatında beğenilen konular tekrardan sizlere sunulacaktır. Biraz sabır ve anlayış göstermenizi rica ediyorum, sevgilerimle.
Sevgili Detay, dergimizin kapak ve sayfa taslakları gibi ağır işleri çoktan hazır bulunmaktadır. Bu sayıdaki röportaj yapacağımız kişi DEV Orti (Muhammed YEŞİLMEN)'dir. Kendisi ile gerçekleştirilecek röportajın tamamlanması, sunucu yazılarının hazırlanması gibi bir kaç hususu beklemekteyiz. Ve ayrıca derginin bizden önceki yayın hayatında beğenilen konular tekrardan sizlere sunulacaktır. Biraz sabır ve anlayış göstermenizi rica ediyorum, sevgilerimle.