Selamlar,
Geçen hafta 19-04-2014 03:30 sularında içerisinde; Y2,Büyü Bozma III, Fiziksel Bilgi III, Elektrik Bilgi II, Kutup Rüzgarı, Tesla gibi tılsımlarla 100 milyona yakın nakit,1850 civarında akçe(Akçelerim kullanılmış),maden ve itemler bulunan karakterim sebebini bilmediğimiz ve tahmin edemediğimiz şekilde soyulmuştur. Daha önce de defalarca soyulduk ve kendi çabamız ile bişeyler yapabildik bu defa olayı bir adım öteye yani savcılığa taşıyacağım, yapan kişi/kişiler hakkında gerekli hukuki işlemlerin yapılması için gerekirse tılsımların 2 katı para ödeyip davayı özel bir avukat aracılığı ile devam ettireceğim. Hukuki gidişatı aynı durumu yaşayan arkadaşlara kılavuz olabilmek adına forumda paylaşmaya çalışacağım.
Sağlıcakla.
RASKOLNİKOV hk.
- VoYaGE
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Re: RASKOLNİKOV hk.
SeRRuh yazdı:Selamlar,
Geçen hafta 19-04-2014 03:30 sularında içerisinde; Y2,Büyü Bozma III, Fiziksel Bilgi III, Elektrik Bilgi II, Kutup Rüzgarı, Tesla gibi tılsımlarla 100 milyona yakın nakit,1850 civarında akçe(Akçelerim kullanılmış),maden ve itemler bulunan karakterim sebebini bilmediğimiz ve tahmin edemediğimiz şekilde soyulmuştur. Daha önce de defalarca soyulduk ve kendi çabamız ile bişeyler yapabildik bu defa olayı bir adım öteye yani savcılığa taşıyacağım, yapan kişi/kişiler hakkında gerekli hukuki işlemlerin yapılması için gerekirse tılsımların 2 katı para ödeyip davayı özel bir avukat aracılığı ile devam ettireceğim. Hukuki gidişatı aynı durumu yaşayan arkadaşlara kılavuz olabilmek adına forumda paylaşmaya çalışacağım.
Sağlıcakla.
Geçmiş olsun umarım küçük,büyük hırsızlık yapanlara karşı önemli bir caydırıcılık girişimin lehine sonuçlanır.
Geçmiş olsun, bunu yapan kişi yada kişilerin gerekli cezaları almasını ümit ediyorum.
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
- GaReZ
- Cin Avcısı
- Lonca: Cccülkümüz Turanccc
Siciline işlenmesi dileklerimle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum kardeşim yapanın yanına kalmayacağını hepimiz çok iyi biliyoruz ...
ArmınVanBuuren [Bıçak Sırtı Kılıç ^]
ArminVanBuuren [Transformatör Asa ^]
BoNzaiBiziBoZayi [Ruh Döven Asa ^]
xxONURBEYxx
ArminVanBuuren [Transformatör Asa ^]
BoNzaiBiziBoZayi [Ruh Döven Asa ^]
xxONURBEYxx
-
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Lonca: SonCakaL
Bildigim kadaryla seni kimse sevmez.merandan gelmiştin demi sen.hırsız diye yazdıklarını görmüştüm.Hırsızların sonu böyle oluryrmuş demekki sonunda soyulursun ,hırsız olduğunun ispatı bu olsa gerek.ALLAH belayı kime vereceğini iyi biliyor.Yine de geçmiş olsun diyorum.bütün hırsızlar elbet cezasını cekecektir.
-
- İskele Babası
- Klan: Lodos
geçmiş olsun dostlukların çıkar üstüne kurulduğu bunun uğruna hırsızların el üstünde tutulduğu dönemdeyiz umarım gereken kişilere ders olur. oynadığımız oyunun oyun ötesinde bir topluluğu oluşturan kişilerce oynandığını düşünüyorum hırsızları da bu topluluk tarafından dışlanacağını düşünürdüm - yakın vakte kadar- insanların kendisine çeki düzen vermesi şart oynadığımız oyun ne kadar da eğlence amaçlı olsa insanların burada kişiliklerini kendi kişiliklerinden öte ailelerini temsil ettiğini düşünerek böyle insanlara karşı mesafe koymamız gerektiğini de düşünüyorum. gün gelir hırsızlığına hırsızlığı geçtim ahlak yoksunu arkadaşlarınıza mesafe koymadığınıza pişman olacaksınız bunları da biliyoruz sürekli yaşanan şeyler bunlar bu tür dostlukların gelip geçici olduğunu bundan zarar görecek olanların yine sizler olacağını bilin.
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Eksik olmayın,sağolun. sizlerden ricam çevrenizde çalınan tılsımlara benzeyen tılsıma aniden sahip olan bir kişi fark ederseniz özelden iletişim kuralım lütfen.
Özel msj dan ulaşırsan yardımcı olayım
Çok iyi olmuş senin gibi bi mahluğa az bile.Milletin karısına kızına namusuna küfret sonra ağla.
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Çalınan malzeme ve tılsımlar geri alınmıştır. Ortada bir iddia var ve aslını mahkemeden öğreneceğiz.
Bir çeşit de senin gibiler, üzülmemek elde değil. Hayıflanacağın konu bu değil az ötede oynaman dileğiyle iyi forumlar.raskoln yazdı:Çok iyi olmuş senin gibi bi mahluğa az bile.Milletin karısına kızına namusuna küfret sonra ağla.