Arkadaşlar ben dükkan'da bulunan Migrat Yağma Arttırıcı %60 Satın alacağım bir kaç kişiye sordum sorduklarımın çoğu işe yaramaz alma dedi satın alan ve faydasını gören varsa söylesin ona göre satın alacağım paramı boş yere harcamak istemem sonuçta..

1aylık almıştım %60 lıkLoxus yazdı:Merhaba,
Arkadaşlar ben dükkan'da bulunan Migrat Yağma Arttırıcı %60 Satın alacağım bir kaç kişiye sordum sorduklarımın çoğu işe yaramaz alma dedi satın alan ve faydasını gören varsa söylesin ona göre satın alacağım paramı boş yere harcamak istemem sonuçta..

:arrow: :arrow: :arrow:Multihunter yazdı:Merhaba,
Yağma artırıcı ürünlerin sorunsuz şekilde çalıştığını yapılan testlerle görmüş bulunmaktayız. Yağma artırıcı ürünlerde
sizlere kesinlik belirten değerler asla kullanılmamıştır. Değişken şans değerinizi artıracağı söylenmiştir. Bu şans
değerlerinde olmama ihtimali hep olduğu için o şansızlık belirten dilim sürekli denk gelirse ödül kazanamayabilirsiniz. Örnek olarak çemberlitaş yağma testini inceleyerek yağma arttırıcının ne kadar fayda sağladığını gözlemleyebilirsiniz.
Çemberitaş testi için tıklayınız.
Bol şans dilerim.
Kondrit nereden alınıyor akçeyle ?Ekvator yazdı:Dostum migrattan ne alacağın var da boşa para vereceksin şu arttırıcıya. Şans sisteminde arttırıcı hikaye düşeceği varsa zaten düşer. 1 yüzük kolye için değmez. Madem ille de para harcayacağım diyorsun kondrit al tılsım üret o parayla..........Loxus yazdı:Saolun arkadaşlar karar verdim satın alacağım