Meanwhile in Sobee Studios
- BlackHatCadillac
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
Re: Meanwhile in Sobee Studios
üstün zeka ürünü bir espri varda burda ben mi anlamadım 
Süper güçlerim olsa süper marketin yolunu tutardım
ZAMK yazdı:

- VoYaGE
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Çokta üst düzey bir espiri değil arkadaşın resimde anlatmak istediği konu futbol ama yorumcular kim daha yakışıklı tartışması yapıyor yani konu ikv ama kim daha iyi oyun çıkarabilir tartışması yapılıyor,anlaman için biraz mizah sahibi olman yeter.BlackHatCadillac yazdı:üstün zeka ürünü bir espri varda burda ben mi anlamadım
- BlackHatCadillac
- İri Fare Avcısı
mizah anlayışınıza hayran kaldım gerçekten gülelimde ziyan olmasın :lol:VoYaGE yazdı:Çokta üst düzey bir espiri değil arkadaşın resimde anlatmak istediği konu futbol ama yorumcular kim daha yakışıklı tartışması yapıyor yani konu ikv ama kim daha iyi oyun çıkarabilir tartışması yapılıyor,anlaman için biraz mizah sahibi olman yeter.BlackHatCadillac yazdı:üstün zeka ürünü bir espri varda burda ben mi anlamadım
Süper güçlerim olsa süper marketin yolunu tutardım
- VoYaGE
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Zaten espirinin amacı birinin anlattığını anlayıp gülmek değil kendin birşeyler düşünüp anlayıp yorumlıyabilmektir yani istediğin kadar gülebilirsinBlackHatCadillac yazdı:mizah anlayışınıza hayran kaldım gerçekten gülelimde ziyan olmasın :lol:VoYaGE yazdı:Çokta üst düzey bir espiri değil arkadaşın resimde anlatmak istediği konu futbol ama yorumcular kim daha yakışıklı tartışması yapıyor yani konu ikv ama kim daha iyi oyun çıkarabilir tartışması yapılıyor,anlaman için biraz mizah sahibi olman yeter.BlackHatCadillac yazdı:üstün zeka ürünü bir espri varda burda ben mi anlamadım
Şahsen hiç birşey anlamadım 
Edit : Sobee'dekiler oyun yapmak yerine geyik mi yapıyorlar acaba bu mu anlatılmak isteniyor
Edit : Sobee'dekiler oyun yapmak yerine geyik mi yapıyorlar acaba bu mu anlatılmak isteniyor